Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    12. Ožujak 2020. 13:33

tea1401

Curke,evo mene s pregleda..
    Sve je super, beba po mjerama za tocno 24.tj, posteljica nisko straga ali kaze to je okei, zatvorena, malo iscjetka ali nije mi nista davala kaze da je i to normalno,ogtt idealan..
    A beba🙈🙈aktivna,nemirna nemoguce ju uhvatiti..ugl.prekrizila noge kao na plazi😂 i kaze dr.90 posto curica🤭🤭al nemoze potvrditi…
    Izgleda da cu tamo negdje u 8.-om mj.sa sigurnoscu znati spol hahah i ako tada..,al nema veze bitno da je beba dobro..
    I da, zgaravica,pitala sam zasto je pocela tako rano,kaze dr.da nije ni cudo jer na uzv je bebina glava skroz pritiskala zeludac😳pa moguce da je do toga..
    Eto..ukratko iduci pregled 9.4.😘😘

Tea, čestitke na super pregledu!
    Cure, i moj je pregled prošao super. Bebica je super, bila je jako nemirna pa nismo dobili baš lijepe slikice...
    I moja je imala prekrižene nogice. U utorak ću raditi OGTT. ako nalazu neće biti okej, morat ću se javiti na vuk vrhovec kako bih vidjela kako dalje.
    Izbacila sam slatko i bijelo brašno. Možda do uto budu dobre vrijednosti 😎

Curka je ❤

Rose1
    12. Ožujak 2020. 13:35

Alisanazemlji

tea1401

Curke,evo mene s pregleda..
    Sve je super, beba po mjerama za tocno 24.tj, posteljica nisko straga ali kaze to je okei, zatvorena, malo iscjetka ali nije mi nista davala kaze da je i to normalno,ogtt idealan..
    A beba🙈🙈aktivna,nemirna nemoguce ju uhvatiti..ugl.prekrizila noge kao na plazi😂 i kaze dr.90 posto curica🤭🤭al nemoze potvrditi…
    Izgleda da cu tamo negdje u 8.-om mj.sa sigurnoscu znati spol hahah i ako tada..,al nema veze bitno da je beba dobro..
    I da, zgaravica,pitala sam zasto je pocela tako rano,kaze dr.da nije ni cudo jer na uzv je bebina glava skroz pritiskala zeludac😳pa moguce da je do toga..
    Eto..ukratko iduci pregled 9.4.😘😘
    Tea, čestitke na super pregledu!
    Cure, i moj je pregled prošao super. Bebica je super, bila je jako nemirna pa nismo dobili baš lijepe slikice…
    I moja je imala prekrižene nogice. U utorak ću raditi OGTT. ako nalazu neće biti okej, morat ću se javiti na vuk vrhovec kako bih vidjela kako dalje.
    Izbacila sam slatko i bijelo brašno. Možda do uto budu dobre vrijednosti 😎

Odlicnooo,🎉drzim figice i za dobar OGTT🙏🤞

💙

mimoza
    12. Ožujak 2020. 13:35

E bas smo nasle kad cemo biti trudne 😰
    Nadam se da ce do termina poroda da se smiri ova situacija, jer ne zelim bez muza na porod, a vidim da su po Hr zabranili pratnju na porodima 😱
    Alisa ne javljas kako je prosao pregled???

Dora4
    12. Ožujak 2020. 13:37

Alisa draga, bas sam sretna da si se javila, mislim na tebe od jucer i iscekujem dobre vijesti!  ne brini, bit ce i ogtt dobar, vidi koliko krafnica je ovdje u grupi i svima za sad super secer!
    Kaktusica jedino sto je vazno na sutrasnji petak je da punis 21tt!! 🥳 tako da je pregled taman!! 👌🏼

mimoza
    12. Ožujak 2020. 13:38

Alisa sad vidim da smo pisale u isto vrijeme 😁 bravo za uspjesan pregled i bit ce dobar ogtt, a mislim da to i nema toliko veze sa hranom, ali eto ako ti je lakse ti ipak pripazi 🤗

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 13:38

Daisy preslatka mica 😍😍😍
    Nikita mene uopće nije nikakva panika hvatala do sada, no moram priznati da me jučer malo ulovila panika jer sam se jučer vozila u tramvaju i mislim si kako sigurno ima neodgovornih ljudi koji ništa ne paze i počela me neka panikica loviti... I mislim si, možda sam nešto pokupila i pol dana bila ljuta na sebe samu što sam išla s tramvajem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Onda se mama zgražala da kako sam mogla ići s tramvajem.. Uglavnom sad mi više nije svejedno, a nekako sam bila skroz cool... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    12. Ožujak 2020. 13:42

mareee, gdje su ti to otkazali? Jesi u Zg ili? :O

Dora4
    12. Ožujak 2020. 13:42

Mimoza ljubice cestitam na 28!!! 🥰💙

Fluffy
    12. Ožujak 2020. 13:47

Pcelice, Rio, Kaktusice…daaa kolica su bas famozna. Prijateljica mi ima model slican, ista marka i probala sam ih i voziti, nisu mi stvarala problem nikakav, iako vjerujem da mozda ako teren nije nas ravan kao sto Vrapcic kaze za njen, mozda bi isto malo laganije trebalo potraziti. Ova su cini mi se 11 kg. 
    Kaktusice, meni je moja zadnja dva dana toliko aktivna da sam jedva zaspala od nje😂 ali koji dan prije je bila bas mirna...skoro pa je nisam ni osjetila. Bas me bilo zabrinulo. Vjerojatno su u ovim tjednima te stvari jos uvijek normalne. Sad pokusavam pratiti kad je aktivnija, pa cu bas pitati doktoricu u kojem slucaju bi se trebala brinuti oko tog. 

Rose1
    12. Ožujak 2020. 13:48

Vrapcic123

Daisy preslatka mica 😍😍😍
    Nikita mene uopće nije nikakva panika hvatala do sada, no moram priznati da me jučer malo ulovila panika jer sam se jučer vozila u tramvaju i mislim si kako sigurno ima neodgovornih ljudi koji ništa ne paze i počela me neka panikica loviti… I mislim si, možda sam nešto pokupila i pol dana bila ljuta na sebe samu što sam išla s tramvajem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Onda se mama zgražala da kako sam mogla ići s tramvajem.. Uglavnom sad mi više nije svejedno, a nekako sam bila skroz cool…

Nemoj brinuti, nije se to jos prosirilo, a nadam se da ni nece...nisam ni ja oko toga svega brinula, ali od jucer sam se malo zamislila...za sad je to ok, samo da ne izmakne kontroli

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.