Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    12. Ožujak 2020. 16:44

Kaktusice vjerujem da nemas razloga za brigu, u 20 tt je veca vjerojatnost da ces manje osjecati bebu tokom dana nego da ce biti puno aktivna. Beba je jos mala. Sve ce sutra biti u redu, vidjet ces. ❤

PikaBu
    12. Ožujak 2020. 16:44

Hvala cure na cestitkama 

Rose1
    12. Ožujak 2020. 16:45

Lelibeli

Evo da se i ja javim, bili na pregledu i 4D, sve super, zatvorena skroz, cerviks 45 mm, obojica su približne veličine oko 500 g, okrenuti ko jing-jang ☺️☺️. Sve mjere odgovaraju tjednima trudnoće i kontrola za 4 tjedna i tada moram radit ogtt, ukupno sam na +7 kg🤦‍♀️ reka je da je to u redu al da pripazim da ne bude više. Čestitam svima na super pregledima, Dora4 🙏 da bude sve sterilno.
    Usput sam svratila do lidla nije mi se ništa baš svidilo čekat ću slijedeći tjedan.
    Što se tiče kolica mi smo uzeli Tako junama i super su 👍

Čestitam na odlicnom pregledu🥰🎉
    Kolica znaci nisu teska? Jednostavno sklapanje?

💙

zmya
    12. Ožujak 2020. 16:47

Mislim takoder da se svi potvrdeni slucajevi moraju objaviti i biti sluzbeni. Druga stvar je potencijalni broj sumnjivih slucajeva. 

Za TSH Rio, cure su ti sve rekle. I ja ti tako uzimam dva mj zadnja, a startala sam sa 0,25. Potrebe se povecavaju, tijelo luduje, a i kako beba raste, ti dobivas na kilazi - potrebna je prilagodba terapije. 
    U kini mi npr uopce ne bi bili dali terapiju kad sam ostala trudna, a nasi odmah eutyrox. 

Lelibeli
    12. Ožujak 2020. 16:48

Rose1

Lelibeli

Evo da se i ja javim, bili na pregledu i 4D, sve super, zatvorena skroz, cerviks 45 mm, obojica su približne veličine oko 500 g, okrenuti ko jing-jang ☺️☺️. Sve mjere odgovaraju tjednima trudnoće i kontrola za 4 tjedna i tada moram radit ogtt, ukupno sam na +7 kg🤦‍♀️ reka je da je to u redu al da pripazim da ne bude više. Čestitam svima na super pregledima, Dora4 🙏 da bude sve sterilno.
    Usput sam svratila do lidla nije mi se ništa baš svidilo čekat ću slijedeći tjedan.
    Što se tiče kolica mi smo uzeli Tako junama i super su 👍

Čestitam na odlicnom pregledu🥰🎉
    Kolica znaci nisu teska? Jednostavno sklapanje?

Naša su malo teža jer su dupla al jednostavno se rukuje s njima i baš su kvalitetni materijali, meni se baš sviđaju, u nas su baš crno bakrena 🤗

yvette
    12. Ožujak 2020. 16:48

PikaBu

Pozdrav cure.
    Evo mi se vratili sa pregleda. Kaze doktor 100% da je curica. Malo se skrivala pa se nije lice lijepo vidjelo, al je zato izvodila svakakve vratolomije. Malo noge iza glave, pa sjedi kod buda haahhah vrazicak malo.

Ugl sve je super. Mjere kako trebaju biti. Sve odlicno :) sljedeci pregled nam je 26.3. I onda nakon toga cemo na ogtt:)

Cestitam na curetku !! 🌹

DanijelaBB
    12. Ožujak 2020. 16:51

yvette

Danijela ja ne vjerujem nicem na intermetu iza cega ne stoji netko imenom i prezimenom, diplomom i nekakvim ugledom. Nazalost puno je bolesnika koji jos k tome uzivaju i anonimnost koju im internet pruza. Od kada se pojavila korona stalno kruze neke teorije zavjere kako netko ne zeli da se zna bla, bla. Tako i ovo sada. Nedavno je kruzila snimka da se prvi zarazeni pojavio bas u St i da Vlada skriva, tako nesto. Naravno da to nije bilo uopce istina.

Ma slažen se, bez obzira istina ili ne nadan se da su ljudi savjesni i da svejedno paze baš iz razloga da do takve situacije ne bi došlo
    Kaktusica skroz te razumin jer san i ja takva, dan dva prije pregleda me uvati baš užasna nervoza, ali opet kontan da nešto nije u redu valjda bi osjetila pa stigla reagirat...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Lelibeli
    12. Ožujak 2020. 16:51

Upravo me zvala sestra ona živi u Rijeci radi u školi, kaže da je u nećakovoj školi dvoje djece zaraženo i to je potvrđeno, a ona isto radi u školi i iz njenog razreda troje ih se vratilo sa skijanja iz Italije u školu i sad su bolesni nakon tjedan dana, ona je luda koliko su ljudi nemarni. Di ti je pamet ići na skijanje u takvoj situaciji 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zmya
    12. Ožujak 2020. 17:02

Katastrofa.  Ko sad ide igdje a kamoli na skijanje u Italiju. No comment. 

Dora4
    12. Ožujak 2020. 17:10

Kaktusica moja draga!! Razumijem strah i nemir jer ih i sama imam prisutne cijelu trudnocu, a pogotovo pred pregled!
    Pokusaj racionalizirat malo sve i pomoci sama sebi da ne izludis do jutra...znam da ste prosli zbilja dug i tezak put do ove bebice koja je ziva, zdrava, sigurna i zasticena u tebi i da te brine sto je ne osjetis dovoljno cesto ili jako koliko ti mislis da je potrebno ili koliko bi ti bilo dosta da umiris zivce, ali ljubice sutra je 21tt, ne bi bilo nista ni cudno ni zabrinjavajuce da je ne osjetis jos tjednima! Pretpostavljam da si vec probala i pojest nesto slatko, pustit neku glazbu, lec na ledja i cekat da se javi? Nemas bolova i sigurno je sve u redu! Imas li ikakvog posla da si sad malo prikratis vrijeme i smiris se do pregleda? U koliko sati si na redu? Ajde probaj nac nesto sto te i inace umiruje i primirit se  ..ponovit si na glas SVE JE U REDU! 💓 
    Kad god krenu pitanja i ove zloceste misli samo zamantraj SVE JE REDU!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.