Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    19. Kolovoz 2019. 16:00

E dok sam bila trudna islo mi je na zivce to racunanje po tjednima i danima i sad opet 😏 

krino
    19. Kolovoz 2019. 16:02

kzeli

E dok sam bila trudna islo mi je na zivce to racunanje po tjednima i danima i sad opet 😏

I meni!!! Jedva sam i to savladala 😂

19. Kolovoz 2019. 16:04

kzeli

😂😂A tek kad na pitanja koliko je staro dijete, krenemo odgovarati sa: "18 mjeseci". To me uvijek živciralo, reci godinu i pol, da ne moram preračunavat 🤣🤣 ni ja nisam neki matematičar 🙈

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 16:40

Jeste vi traku ovu dolje postavljale preko moba? Jer ja ne znam kopirati taj link 😂😂

nena1986
    19. Kolovoz 2019. 16:47

Ivonne

Jeste vi traku ovu dolje postavljale preko moba? Jer ja ne znam kopirati taj link 😂😂

Ej, sar vremena se zaje.... s tim... uspjela sam jedva 😂 preko mobitela, da 

nena1986
    19. Kolovoz 2019. 16:48

Ivonne

Stisneš onako na dvije sekunde na tekst pa ti ponudi opcije, hoces kopirati ili što već

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 17:25

Jel uspjelo?

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 17:26

Nije

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 17:32

Sad sam uspjela 🤣

krino
    19. Kolovoz 2019. 17:58

Eto zanimacije dok dijete sisa ili spava na rukama 😂😂😂 
    Neno, tvoji su mi spica. Fali ti samo jedan odrasli 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.