Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    19. Kolovoz 2019. 15:55

Uf, sisanje... To mi je u planu vec dugo. Ja sam isto mislila malo sama posisat kosu, onda je Ivonne napisala da se sama ofarbala i da je zuta. Mislim se, bolje onda stalno rep nosit i cekat bolje dane. Ja bih si valjda siske skratila do pol cela pa izgledala ko glupan.
    Nego, mene totalno zbunjuje kako se starost beba raxuna po tjednima. Zato mi je ova traka super da bar sama znam koliko tjedana i dana mali ima. Ne da svaki put vadim kalendar i brojim. Jer 8tj i kalendarska 2nj nije isto ... Nikad mi nisu isli brojevi.
    I tako moja mala spavalica postao nemoguc. A mi se napikirali ic na more iduci mjesec. Jer nam je on jedini pa jos nesto i stigneno obavit za razlikh od mama koje imaju doma vec dijete i sad bebu... Vidit cemo kako ce to ic

kzeli
    19. Kolovoz 2019. 16:00

E dok sam bila trudna islo mi je na zivce to racunanje po tjednima i danima i sad opet 😏 

krino
    19. Kolovoz 2019. 16:02

kzeli

E dok sam bila trudna islo mi je na zivce to racunanje po tjednima i danima i sad opet 😏

I meni!!! Jedva sam i to savladala 😂

19. Kolovoz 2019. 16:04

kzeli

😂😂A tek kad na pitanja koliko je staro dijete, krenemo odgovarati sa: "18 mjeseci". To me uvijek živciralo, reci godinu i pol, da ne moram preračunavat 🤣🤣 ni ja nisam neki matematičar 🙈

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 16:40

Jeste vi traku ovu dolje postavljale preko moba? Jer ja ne znam kopirati taj link 😂😂

nena1986
    19. Kolovoz 2019. 16:47

Ivonne

Jeste vi traku ovu dolje postavljale preko moba? Jer ja ne znam kopirati taj link 😂😂

Ej, sar vremena se zaje.... s tim... uspjela sam jedva 😂 preko mobitela, da 

nena1986
    19. Kolovoz 2019. 16:48

Ivonne

Stisneš onako na dvije sekunde na tekst pa ti ponudi opcije, hoces kopirati ili što već

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 17:25

Jel uspjelo?

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 17:26

Nije

• Ivonne
    19. Kolovoz 2019. 17:32

Sad sam uspjela 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.