Svaka čast vama koje pripremate ručkove za goste, mi naručimo klopu. Skoro svaki dan imamo posjete, umrla bi da im i kuhat moram. I sjedenje satima mi poremeti cijeli ritam.
Nosiljku nemam ali bi htjela isprobati kad malo naraste.
Kako režete noktiće bebama? Mene toga toliko strah 😵 zamolila sam patronažnu da mi to odradi, ali već je vtijeme za ponovno skračivanje
Pobjeze mi poruka 😂😂..
Nekad sise vec nakon pola sata opet a nekad bi odspavala satima pa se i zabrinem pa ju moram budit. Sitna je, trenutno 2800 pa kazu da ju moram budit. Nekad uspijem a kad se neda pustim ju jos pola sata/sat.
Svaka cast ivonne na organiziranju feste. Ja sam trenutno sretna kad uspijem malo nesto po stanu napraviti. A kad pre dugo sjedim i dojim me trtica rastura pa moram lec
I moja ti je bila sitna… porođajna joj je bila 2740, doma smo došle sa 2500. Isto smo je morali buditi ali ona se ustvari sama budila. Bila je i žuta pa je stvarno doslovno samo spavala i jela prvih mjesec dana. Sad ima 2 mj. I skoro 4000 💪
Super sto ste uspjeli tolko skupiti. Moja je bila minimalno veca na porodu 2780, al nismo puno izgubili, sa 2650 smo doma dosli (to joj je i bila najniza tezina) i sad smo vec na 2820. Nasa je isto malo zuta, al nista pretjerano. Ja bi voljela da se moja sama budi. Uzasno mi je maltretirati ju kad tako blazeno spava. A sad po danu trazi i prije, nekad i svaka dva sata, sto mi je odlicno jer puno ljepse suradjuje kad sama trazi. Ima nekad budne faze di gleda okolo, al naravno to kratko traje. Kad ste ju prestali buditi?
Kako oblacite bebace za spavanje ? Mislim sad moram pocet s dugim rukavima zasad je uvijek body kratkih rukava bio... a ovaj moj dečko se uvijek buni kad je u dugackom voli.bit goliš 🤣
Pobjeze mi poruka 😂😂..
Nekad sise vec nakon pola sata opet a nekad bi odspavala satima pa se i zabrinem pa ju moram budit. Sitna je, trenutno 2800 pa kazu da ju moram budit. Nekad uspijem a kad se neda pustim ju jos pola sata/sat.
Svaka cast ivonne na organiziranju feste. Ja sam trenutno sretna kad uspijem malo nesto po stanu napraviti. A kad pre dugo sjedim i dojim me trtica rastura pa moram lec
I moja ti je bila sitna… porođajna joj je bila 2740, doma smo došle sa 2500. Isto smo je morali buditi ali ona se ustvari sama budila. Bila je i žuta pa je stvarno doslovno samo spavala i jela prvih mjesec dana. Sad ima 2 mj. I skoro 4000 💪
Super sto ste uspjeli tolko skupiti. Moja je bila minimalno veca na porodu 2780, al nismo puno izgubili, sa 2650 smo doma dosli (to joj je i bila najniza tezina) i sad smo vec na 2820. Nasa je isto malo zuta, al nista pretjerano. Ja bi voljela da se moja sama budi. Uzasno mi je maltretirati ju kad tako blazeno spava. A sad po danu trazi i prije, nekad i svaka dva sata, sto mi je odlicno jer puno ljepse suradjuje kad sama trazi.Ima nekad budne faze di gleda okolo, al naravno to kratko traje. Kad ste ju prestali buditi?
Nakon što smo došli do 3000 smo prestali brinuti oko toga. Noću smo je počeli puštati da spava koliko hoce, danju dan danas jede često, svakih sat, dva... preslatke su te sitne bebice 😍❤
Moj dečko je danas mjesec dana i skoro 6 kg, a dobio je i 6-7 cm😁 sisavac samo takav!
Jedino se nikako sa spavanjem sastati, ja sam već po noći počela doživljavati nešto između mjesečarenja i haluciniranja 🙈 ono, skočim odjednom iz kreveta i krenem mahnito tražit dijete pod dekom u strahu da sam ga zatrpala dok sam dojila. I onda u nekom trenu skužim da je u kinderbetu, a uopće se ne sjećam kad sam ga nakon sisanja vratila nazad. Ili isto tako ustanem, ruke ispod prsa u položaju kao da nosim bebu i krenem prema kimbiću kao da bebu stavim spavat. I onda stojim kraj kimbića, vidim da djete spava unutra i gledam kak da sad ovo drugo smjestim kraj njega. I mozgu treba desetak sekundi da shvati da stojim praznih ruku, da imam samo jednu bebu i da sam ga već stavila u krevetić. 🙊 Znači, neznam jel ovo za zabrinuti se ali kronični nedostaje sna je očigledan. Jel se još kome dešava šta slično?
P.s. spremanje mobitela u ladicu sa beštekom je već akcija na dnevnoj bazi ...
Moj dečko je danas mjesec dana i skoro 6 kg, a dobio je i 6-7 cm😁 sisavac samo takav!
Jedino se nikako sa spavanjem sastati, ja sam već po noći počela doživljavati nešto između mjesečarenja i haluciniranja 🙈 ono, skočim odjednom iz kreveta i krenem mahnito tražit dijete pod dekom u strahu da sam ga zatrpala dok sam dojila. I onda u nekom trenu skužim da je u kinderbetu, a uopće se ne sjećam kad sam ga nakon sisanja vratila nazad. Ili isto tako ustanem, ruke ispod prsa u položaju kao da nosim bebu i krenem prema kimbiću kao da bebu stavim spavat. I onda stojim kraj kimbića, vidim da djete spava unutra i gledam kak da sad ovo drugo smjestim kraj njega. I mozgu treba desetak sekundi da shvati da stojim praznih ruku, da imam samo jednu bebu i da sam ga već stavila u krevetić. 🙊 Znači, neznam jel ovo za zabrinuti se ali kronični nedostaje sna je očigledan. Jel se još kome dešava šta slično?
P.s. spremanje mobitela u ladicu sa beštekom je već akcija na dnevnoj bazi …
Ovo mi se događalo sa sinom. Da se budim u strahu da ne znam di mi je beba
P.s. spremanje mobitela u ladicu sa beštekom je već akcija na dnevnoj bazi …
Ovo mi se događalo sa sinom. Da se budim u strahu da ne znam di mi je beba
Ali koliko je to odvratan osjećaj to je užas. Toliko se prepadnem tako iz sna da nije normalno. A baš zato gledam da sjedim ili sam u poluležećem dok ga dojim da ne zaspim, znam čak i tipkati po mobu ako mi se jako spava pa da me drži budnom i da mi ne padne, ne stisnem ga ili tko zna šta i zato i ne spava s nama nego isključivo u kinderbetu.
Kako oblacite bebace za spavanje ? Mislim sad moram pocet s dugim rukavima zasad je uvijek body kratkih rukava bio… a ovaj moj dečko se uvijek buni kad je u dugackom voli.bit goliš 🤣
Ja već dvije tri noći kako je hladnije oblačim dugo i pokrivam dekicom jer bude oko 21 u kući.
Svaka čast vama koje pripremate ručkove za goste, mi naručimo klopu. Skoro svaki dan imamo posjete, umrla bi da im i kuhat moram. I sjedenje satima mi poremeti cijeli ritam.
Nosiljku nemam ali bi htjela isprobati kad malo naraste.
Kako režete noktiće bebama? Mene toga toliko strah 😵 zamolila sam patronažnu da mi to odradi, ali već je vtijeme za ponovno skračivanje
Moja mama mu reze nokte dok spava. Ona je dezinficirala skarice svojw za nokte i kad god ima priliku, sisa. Neki dan sam izlazila iz ducana, a ona na ulici malom reze nokte 😅😂
Kako oblacite bebace za spavanje ? Mislim sad moram pocet s dugim rukavima zasad je uvijek body kratkih rukava bio… a ovaj moj dečko se uvijek buni kad je u dugackom voli.bit goliš 🤣
duga pidžamica i dekica. čak i deblja dekica noćas bila, bas je bilo hladno. u neko doba noći sam se probudila i zatvorila prozor koji je bio samo na kip, bilo mi hladno.
Sortiraj odgovore
Najstariji