Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    16. Kolovoz 2019. 13:05

Nemam nosiljku, sa starijim imala jer sam posudila ali nisam koristila jer mi je on bio težak.
    Ova vrišti u snu pa se isprdi pa 5 minuta mir pa opet. Bila bi beba za 10 da nema tih problema. Ja imam danas posjet, pa sutra malcu rođendan slavimo, pa u nedjelju posjet. Drago mi je što ljudi hoce doci i drago mi ih je vidjeti ali mene to premori. Dok sve pripremim crknem, a sve u etapama između dojenja i presvlačenja pa kad dođu gosti više od pol vremena provedem u spavaćoj dojeci. Jucer sam pekla biskvite za tortu, danas kremu i slažem a sutra ukrasavam 😂😂 Izduraj mi je moto 🤣🤣

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 13:20

Krino, s prvim nisam imala nosiljku nikakvu, tako mi žao zbog toga... zato sam je sada uzela prije nego što se rodila... Uzeli smo Bobu x i odlična nam je. Kmeči dok je ne namjestim ali čim izađemo ušuti i za 5 min spavanac.... isto budemo sljepljene ali sljepljene smo i bez nje jer ionako spava na meni. Onaj dio koji ide njoj na leđa ne bude znojav (nosiljka ne grije sama po sebi) nego baš ona i ja, trbuh na trbuh. Jedva čekam da zahladi 😁. 
    Ivonne, izdrži... ja obožavam druženja ali isto budem premorena... trudim se dati se jednostavne zadatke, ali svejedno 🙄. Najveći problem mi bude vrijeme, nikad ne znam koliko će visiti na meni, pa se teško izorganiziram. Najjednostavnije mi je vikendom, kad mi je muž doma. Onda pripremim, očistim što god mogu ranije, ali neke stvari ne možeš tako. Dakle snalazim se kako znam 😂. Donekle držimo kuću čistom, onu generalku prije poroda bi trebalo ponoviti na jesen .... kako da ne 🙈🙄😂

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 13:22

E šta spremate svojum gostima? Ja napekla čupavaca, spremila u kutijama u duboko, vadim po potrebi. Isto sam htjela s trostrukim užitkom, ali si me moji preduhitrili, skoro sve pojeli 😈, drugi put moram sakriti na vrijeme 😂. Slano? Narezak, ili?

krino
    16. Kolovoz 2019. 13:46

nena1986

Krino, s prvim nisam imala nosiljku nikakvu, tako mi žao zbog toga… zato sam je sada uzela prije nego što se rodila… Uzeli smo Bobu x i odlična nam je. Kmeči dok je ne namjestim ali čim izađemo ušuti i za 5 min spavanac…. isto budemo sljepljene ali sljepljene smo i bez nje jer ionako spava na meni. Onaj dio koji ide njoj na leđa ne bude znojav (nosiljka ne grije sama po sebi) nego baš ona i ja, trbuh na trbuh. Jedva čekam da zahladi 😁.
    Ivonne, izdrži… ja obožavam druženja ali isto budem premorena… trudim se dati se jednostavne zadatke, ali svejedno 🙄. Najveći problem mi bude vrijeme, nikad ne znam koliko će visiti na meni, pa se teško izorganiziram. Najjednostavnije mi je vikendom, kad mi je muž doma. Onda pripremim, očistim što god mogu ranije, ali neke stvari ne možeš tako. Dakle snalazim se kako znam 😂. Donekle držimo kuću čistom, onu generalku prije poroda bi trebalo ponoviti na jesen …. kako da ne 🙈🙄😂

E tako i ns dvoje. Zakeljeni smo jedno za drugo. Kod nas je danas fino frisko pa sam ga stavila. Ovo nam je prvi samostalni izlazak. I stvarno je super jer mi je sve prakticnije. Samo je tezak pa me ledja bole kad dugo hodam. 
    Curke, samo da vas utjesim, meni je bila jedna jwdina frendica. I to zato sto zivi u velikoj britaniji pa je doal tu na godisnji. Ja sam svima rekla prije 9mk nikakve posjete. Prevruce je i ja se moram ushemiti. Zato u 9mj imamo sa svih strana. 
    P.s. moj isto place u snu dok se isprdi. Ja od toga ne mogu spavat. Jedva cekam da im to prodje. Zao mi ga je

• Ivonne
    16. Kolovoz 2019. 14:22

Kako je bio vruće za desert super prolazi sladoled. Par puta sam radila mileramku. E sad većinom su mi dolazili bliskiji i iz dalje pa sam radila komplet ručak. Evo danas ću nareske i slatkač😂

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 14:37

Pa da, sladoled! Kako se toga nisam sjetila.... Komplet ručak, draga, svaka čast... jedva nas nahranim 😂😂😂

CiniMINIS
    16. Kolovoz 2019. 15:17

Mi nemamo jos nikakav ritam. Jede kad joj se jede, nekad 

CiniMINIS
    16. Kolovoz 2019. 15:28

Pobjeze mi poruka 😂😂..
    Nekad sise vec nakon pola sata opet a nekad bi odspavala satima pa se i zabrinem pa ju moram budit. Sitna je, trenutno 2800 pa kazu da ju moram budit. Nekad uspijem a kad se neda pustim ju jos pola sata/sat. 
    Svaka cast ivonne na organiziranju feste. Ja sam trenutno sretna kad uspijem malo nesto po stanu napraviti. A kad pre dugo sjedim i dojim me trtica rastura pa moram lec

CiniMINIS
    16. Kolovoz 2019. 15:54

Od gostiju su trenutno bili samo moji roditelji i braca i suprugovi ujak i ujna iz inozemstva. Skuhala sam im kavu, kolace su moji donjeli 😅 i sjedila cijelu posjetu i cak mi je i to bilo previse. Rucak mi ne bi palo na pamet praviti trenutno jer nemam snage ni sebi skuhat. Mrak mi je pao na oci kad je suprug svojima ponudio skuhati veceru a meni sise nabrekle, boli rana, boli guza, umorna ko pas i jedva cekala da odu da se mogu skinuti i malu prikaciti. Ja sam trenutno u fazi koju je i ivonne na pocetku lijepo opisala - sise na zraku i oporavljaju se. Nemam doduse ragade nego mi se bradavice jos privikavaju na dojenje pa peku i osjetljive su. Tretiram ih samo mlijekom, primjetila sam da mi to najbolje pomaze.
    Robicu trenutno nosimo 56, al 50 bi joj bolje pasalo, u ovome malo pliva, al necemo nista kupovati, i onako ce narasti brzo.
    Krstenje planiramo negdje sljedece godine jer cemo za koji mjesec imati 4 bebice u obitelji, sve osim nase u inozemstvu, pa cemo pricekati da zajedno taj dan mozemo proslaviti. A i mi moramo nac svecenika koji ce ju htjet krstit jer smo vjencani kod maticara.
    Jedva cekam da i ja budem sposobna za setnjice. Trenutno to moj muz obavlja sa kolicima i mala spava ko velika 😂 bas im odgovara svjezi zrak. Nosiljku nemam, razmisljala sam o kupovini, al reko da prvo vidim dal ce mi uopce trebati, jer ipak nisu bas jeftine

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 16:01

CiniMINIS

Pobjeze mi poruka 😂😂..
    Nekad sise vec nakon pola sata opet a nekad bi odspavala satima pa se i zabrinem pa ju moram budit. Sitna je, trenutno 2800 pa kazu da ju moram budit. Nekad uspijem a kad se neda pustim ju jos pola sata/sat.
    Svaka cast ivonne na organiziranju feste. Ja sam trenutno sretna kad uspijem malo nesto po stanu napraviti. A kad pre dugo sjedim i dojim me trtica rastura pa moram lec

I moja ti je bila sitna... porođajna joj je bila 2740, doma smo došle sa 2500. Isto smo je morali buditi ali ona se ustvari sama budila. Bila je i žuta pa je stvarno doslovno samo spavala i jela prvih mjesec dana. Sad ima 2 mj. I skoro 4000 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.