Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    15. Kolovoz 2019. 23:24

Ja se isto dizem samo na kricanje. Stenjanje i cendranje nis. Jer se nekad nemre odlucit jel ce iz cendranja pocet kricat ili ipak nece hahaha

Smijem se ovom vrticu. Sjetim se fotki staraca kad pocne skolska godina, a oni svo high. Kao sto su klinvi kad zavrsi 😂😂

nena1986
    15. Kolovoz 2019. 23:43

Aha, brojim dane do početka škole... iako moram priznati, sinko mi je pomoćnik samo takav. 😉  
    A nas dvije, evo već drugi dan za redom frka za "noćno spavanje"... zaspi normalno oko 21, 21:30 a onda za jedno 10 min buđenje. Sova, neće ni cicati, samo bulji 😂 evo sada opet jede, možda uspijemo iz trećeg pokušaja. Sinoć se probudila već nakon sat vremena 😰. 

katiesu
    16. Kolovoz 2019. 04:43

evo moj mops se probudio u 4, sisao, pokakao se i isprdio, ispovraćao. presvukla pelenu i pidzamu ( naravno sad skuzim da mu je mala, moram sutra ići kupiti par pidžami sve je prerastao ) i da kapala sam mu nos i sad opet malo posisao i čini se da spava. koliko imam snage ujutro u 4 pa to je strasno 🤣🤣🤣 sve radim napamet, dobro ga i obučem tako pospana. na kojim su brojevima vaši klinci? moj mrva na 74

• Ivonne
    16. Kolovoz 2019. 07:21

Od ponoći do 5 je odspavala i od tad 100 buđenja i kenkanje, ali dobro je. Sjedim u dnevnoj jedem i čeka me kava - vec drugi dan ju pijem nakon pauze od 10 mjeseci (u trudnoći mi stvarala opaku žgaravicu).  
    Sinoć razmišljam o krštenju, trebali bi i to, ali nam se sve zakompliciralo. Kad ćete vi to obaviti, naravno ovi koji misle krstit?

• Ivonne
    16. Kolovoz 2019. 07:26

E da brojevi robe - s mjesec i po je već bila na 62 - 68 ovisno o modelu. Rekla sam vam da tu robu ne treba gomilati- tako to brzo prerastu.  Stariji je brzo bujao uvijek na granici pretilosti ali dr bi uvijek rekla cijena beba i njoj se se smanjuju podoji. S njim sam neke brojeve i preskakala koliko je brzo rastao.

16. Kolovoz 2019. 07:44

Mi planiramo krštenje u 10.mj. Tad će imati 2 mj. Ne bi trebalo biti prehladno, a ona dovoljno mala da prespava sve (ako bude sreće😁).
    Broj još nosi 56, ali neke stvari su joj na knap.

krino
    16. Kolovoz 2019. 09:51

Mi spavamo od 22-2 pa klopa Onda od 3-5 pa dodju grcevi. Onda od 7 do pol 10 danas... Sad place i prdi i gundj i gladan je. A nemre jest jer mora isprdit. Btojevi 62-68.  Krstenje nemam pojma. Moram nac popa koji ce ga krstit jer mi nismo u braku 😂 iako nakon svih tih godina i svega, jednostavnije mi rec muz nego objsnjavat. A za curu i decka smo nekak stari...

nena1986
    16. Kolovoz 2019. 09:58

Nismo još uopće razmišljali o krštenju, a krstiti ćemo je sigurno u toku prve godine 🙈.
    Moja ima sada 2 mjeseca 6 dana, i nosi br. 62 neki krojevi joj budu malo veliki ali prevrnemo rukave i to je to 😂. 

krino
    16. Kolovoz 2019. 12:08

Mi smo vec sat ipo u setnji u nosiljci. Spava. I grije. Mokra sam od njega, ne od kise... Jel prakticirate nosiljke?  Jedino mi ledja otpadaju, al inace ok 😁

krino
    16. Kolovoz 2019. 12:46

Uspjela sam i 11 minuta sjedit u kaficu na kavi. Morala sam malo predahnut. Ledja otpala. Al cim stanes, odmah budjenje. Stigli doma. Prebacila ga u kindac, za sad spava i dalje. Vidjet cemo hoce li duze od 10min...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.