Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    15. Kolovoz 2019. 16:09

Jel se vasim bebama ljustila koza? Ja prvo mislila da se grebe s nokticima, al ispada da joj se svugdje ljusti di su pregibi (i na nogicama di recimo nema sanse da se ogrebe)
    Mi smo planirali stednju, al se nismo jos informirali oko nje, al nesto ni zvoni da sam negdje citala da se vise isplati zivotno osiguranje nego stednja. 

• Ivonne
    15. Kolovoz 2019. 16:33

Čisti se beba tako da je ljuštenje normalno.
    Prije puno godina je životno bilo bolje kada se jamčila kamata na uplaćenu premiju.

Norules
    15. Kolovoz 2019. 17:11

shell

Naš je otpao, ali nam je rečeno da ga još2-3 tj trebamo tretirati, što i radimo.
    Kakanje je dobar znak, kažu da je majčino mlijeko lako probavljivo zato odmah i kakaju.

Meni dok je bio na dohrani kakao svaki dan,a kaze patronazna da dojena djeca mogu bit i do 10 dana bez stolice,moj sada svaki 3-4 dana a vidim da tu vasi svaki dan pa me malo brine

15. Kolovoz 2019. 17:17

Norules

shell

Naš je otpao, ali nam je rečeno da ga još2-3 tj trebamo tretirati, što i radimo.
    Kakanje je dobar znak, kažu da je majčino mlijeko lako probavljivo zato odmah i kakaju.

Meni dok je bio na dohrani kakao svaki dan,a kaze patronazna da dojena djeca mogu bit i do 10 dana bez stolice,moj sada svaki 3-4 dana a vidim da tu vasi svaki dan pa me malo brine

I meni je patronažna rekla da je normalno da dojena djeca kakaju poslije svakog podoja, ali i da nemaju stolicu i do 10 dana. Tako da, mislim da nemaš razloga za brigu 😊

nena1986
    15. Kolovoz 2019. 19:53

Norules

shell

Sve je to normalno... ❤ Sin dojen 2 godine, po jedna stolica (grozomorna) na tjedan... kći, 2 mjeseca ima barem 3-4 kroz dan 😂

Norules
    15. Kolovoz 2019. 20:16

Hvala curke,inace pokusavam sto manje citati i slusati okolo sto manje ljudi jer svatko nesto svoje tupi

katiesu
    15. Kolovoz 2019. 20:46

moj mali će 23.8. tri mjeseca i još uvijek kaka po 5,6 puta na dan. ja cekam da se to prorijedi. samo je na cici seronja mali 🤣🤣🙈 bas nas ima svakakvih. 

CiniMINIS
    15. Kolovoz 2019. 21:04

I ja vam se zahvaljujem cure, fakat ste super i nekad imam osjecaj da stvarno imam debilna pitanja, al nikad nisam imala osjecaj da me osudujete zbog pitanja 😘😘. A i vasa dopisivanja od prije su pomogla da si barem okvirno stvorim sliku o tome sto me ceka i s cim cu se "borit".
    Istina, ima nas svakakvih i svi smo razliciti pa tako i nase bebice. Neki dan sam se smijala s muzem kako nikad nisam mislila da cu se jednog dana tolko veseliti svakoj pokakanoj i popisanoj peleni i svakom uspjesnom podoju i dobivenom gramu 😂. Kad mi je patronazna rekla da je dobila na kilazi skoro sam se rasplakala od srece.

krino
    15. Kolovoz 2019. 22:08

I ja se svima zahvaljujem 😂😂 zato ameri imaju shrinks, a mi ljetne bebice forum
    Treba izmijeniti iskustva. Nitko tu nije doktor, ali uvijek ti drago cut da ne radis krivo jer ima slicnih slucajeva 😁
    Nego, ja vise ne znam tko daje dohranu ili koristi samo AD, ali citala sam neko njemacko testiranje formula i HIPP je dobio jedva prolaznu ocjenu. Malo sam se zamislila pa cu sutra i DM vidit imamo li i mi ove koje su testirane. Jedna od najboljih se zove BEBA. Bebivita, Aptamil i Humana isto imaju vrlo dobar... 
    Mi smo i dalje u fazi cendranja i nocnih grceva. Ovo mi je drugi dan zaredom da spavam iskljucivo od pol 7 do 11 ujutro. Cijelu noc nema sanse. Prvo se on probudi pa ga hrani, podriguj, uspavaj... Onda muz hrce. Taman kad posizim i izbacim ga iz kreveta krene mali plakat u snu. Vise ne znam jel od grceva ili od snova, ali nakon sat ipo tog plakanja on/off, krene bas dreka i budjenje. Onda znam da je grc i glad. Nikak zaspat

• Ivonne
    15. Kolovoz 2019. 22:45

Tih malo boljih pa i skupljih mislim da nema u dmu nego ih kupuješ u ljekarni. Nisam ih vidjela na policama a znam da je frendica aptamil i novalac kupovala u ljekarni. Nemoj me držati za riječ jer ja to nisam kupovala pa ne znam osobno neg eto od frendice.
    Ja sam ovu svoju blesavu toliko izmasirala po trbuhu da se i pokenjala odmah 😂😂 mislim da je bilo evo ti na samo prestani. I od živcane bebe dobila sam mirnu bebu. Nahranila ju i stavila spavati. Sjedim u dnevnoj i čujem da stenje ali ne ustajem😐  dižem se ovaj put na urlanje.
    Još sutra pa vikend pa onda još dva tjedna do vrtića 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.