Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    15. Kolovoz 2019. 16:33

Čisti se beba tako da je ljuštenje normalno.
    Prije puno godina je životno bilo bolje kada se jamčila kamata na uplaćenu premiju.

Norules
    15. Kolovoz 2019. 17:11

shell

Naš je otpao, ali nam je rečeno da ga još2-3 tj trebamo tretirati, što i radimo.
    Kakanje je dobar znak, kažu da je majčino mlijeko lako probavljivo zato odmah i kakaju.

Meni dok je bio na dohrani kakao svaki dan,a kaze patronazna da dojena djeca mogu bit i do 10 dana bez stolice,moj sada svaki 3-4 dana a vidim da tu vasi svaki dan pa me malo brine

15. Kolovoz 2019. 17:17

Norules

shell

Naš je otpao, ali nam je rečeno da ga još2-3 tj trebamo tretirati, što i radimo.
    Kakanje je dobar znak, kažu da je majčino mlijeko lako probavljivo zato odmah i kakaju.

Meni dok je bio na dohrani kakao svaki dan,a kaze patronazna da dojena djeca mogu bit i do 10 dana bez stolice,moj sada svaki 3-4 dana a vidim da tu vasi svaki dan pa me malo brine

I meni je patronažna rekla da je normalno da dojena djeca kakaju poslije svakog podoja, ali i da nemaju stolicu i do 10 dana. Tako da, mislim da nemaš razloga za brigu 😊

nena1986
    15. Kolovoz 2019. 19:53

Norules

shell

Sve je to normalno... ❤ Sin dojen 2 godine, po jedna stolica (grozomorna) na tjedan... kći, 2 mjeseca ima barem 3-4 kroz dan 😂

Norules
    15. Kolovoz 2019. 20:16

Hvala curke,inace pokusavam sto manje citati i slusati okolo sto manje ljudi jer svatko nesto svoje tupi

katiesu
    15. Kolovoz 2019. 20:46

moj mali će 23.8. tri mjeseca i još uvijek kaka po 5,6 puta na dan. ja cekam da se to prorijedi. samo je na cici seronja mali 🤣🤣🙈 bas nas ima svakakvih. 

CiniMINIS
    15. Kolovoz 2019. 21:04

I ja vam se zahvaljujem cure, fakat ste super i nekad imam osjecaj da stvarno imam debilna pitanja, al nikad nisam imala osjecaj da me osudujete zbog pitanja 😘😘. A i vasa dopisivanja od prije su pomogla da si barem okvirno stvorim sliku o tome sto me ceka i s cim cu se "borit".
    Istina, ima nas svakakvih i svi smo razliciti pa tako i nase bebice. Neki dan sam se smijala s muzem kako nikad nisam mislila da cu se jednog dana tolko veseliti svakoj pokakanoj i popisanoj peleni i svakom uspjesnom podoju i dobivenom gramu 😂. Kad mi je patronazna rekla da je dobila na kilazi skoro sam se rasplakala od srece.

krino
    15. Kolovoz 2019. 22:08

I ja se svima zahvaljujem 😂😂 zato ameri imaju shrinks, a mi ljetne bebice forum
    Treba izmijeniti iskustva. Nitko tu nije doktor, ali uvijek ti drago cut da ne radis krivo jer ima slicnih slucajeva 😁
    Nego, ja vise ne znam tko daje dohranu ili koristi samo AD, ali citala sam neko njemacko testiranje formula i HIPP je dobio jedva prolaznu ocjenu. Malo sam se zamislila pa cu sutra i DM vidit imamo li i mi ove koje su testirane. Jedna od najboljih se zove BEBA. Bebivita, Aptamil i Humana isto imaju vrlo dobar... 
    Mi smo i dalje u fazi cendranja i nocnih grceva. Ovo mi je drugi dan zaredom da spavam iskljucivo od pol 7 do 11 ujutro. Cijelu noc nema sanse. Prvo se on probudi pa ga hrani, podriguj, uspavaj... Onda muz hrce. Taman kad posizim i izbacim ga iz kreveta krene mali plakat u snu. Vise ne znam jel od grceva ili od snova, ali nakon sat ipo tog plakanja on/off, krene bas dreka i budjenje. Onda znam da je grc i glad. Nikak zaspat

• Ivonne
    15. Kolovoz 2019. 22:45

Tih malo boljih pa i skupljih mislim da nema u dmu nego ih kupuješ u ljekarni. Nisam ih vidjela na policama a znam da je frendica aptamil i novalac kupovala u ljekarni. Nemoj me držati za riječ jer ja to nisam kupovala pa ne znam osobno neg eto od frendice.
    Ja sam ovu svoju blesavu toliko izmasirala po trbuhu da se i pokenjala odmah 😂😂 mislim da je bilo evo ti na samo prestani. I od živcane bebe dobila sam mirnu bebu. Nahranila ju i stavila spavati. Sjedim u dnevnoj i čujem da stenje ali ne ustajem😐  dižem se ovaj put na urlanje.
    Još sutra pa vikend pa onda još dva tjedna do vrtića 😜

krino
    15. Kolovoz 2019. 23:24

Ja se isto dizem samo na kricanje. Stenjanje i cendranje nis. Jer se nekad nemre odlucit jel ce iz cendranja pocet kricat ili ipak nece hahaha

Smijem se ovom vrticu. Sjetim se fotki staraca kad pocne skolska godina, a oni svo high. Kao sto su klinvi kad zavrsi 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.