Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Kolovoz 2019. 13:03

Ivonne

shell

Mi danas krećemo sa d3 kapima. Smijem ih davat zajedno sa biogaia? Jeste vi primjetile da su vam biogaia šta pomogle?

Ja dajem zajedno.
    Biogaia je običan probiotik - ne pomaže to kod grčeva. Malo ublažava grčeve sab simplex ili espumisan jer razbija mjehurice zraka pa lakše isprde to

Da, znam da ne pomaže kod grčeva. Za grčeve ćemo probati sa espumisanom.
    Njoj je danas 15 dana.

nena1986
    14. Kolovoz 2019. 14:26

Ivonne

Bio poštar danas donio poklon od Hippa- dvije žlice, kasica od brokule, uzorak mlijeka i čaja
    Jeste se vi prijavili?

Da da, dobila sam prije koja dva tjedna, sve isto osim što nismo dobili kašicu nego full size paket vlažnih maramica 👌

nena1986
    14. Kolovoz 2019. 14:43

Apetit mi je strašan zadnjih dana. Vola bi pojela valjda. I vratila se stravična ovisnost o šećeru. 😂

• Ivonne
    14. Kolovoz 2019. 16:24

nena1986

Apetit mi je strašan zadnjih dana. Vola bi pojela valjda. I vratila se stravična ovisnost o šećeru. 😂

Hoće te menga posjetit? 🤣

nena1986
    14. Kolovoz 2019. 18:03

Mislim da neće, što se slatkog tiče, cijeli život mi je pms 💪

CiniMINIS
    14. Kolovoz 2019. 23:00

Mi imali danas vec drugu posjetu patronazne i ispada da ja cijelo vrijeme krivo dojim, odnosno racunam vrijeme izmedu podoja 😖 niko nikad nije spomenuo da se racuna od pocetka podoja do sljedeceg pocetka. To mi nekako uopce nije logicno.. sto ako dijete visi na sisi non stop , ko tvoja Ivonne.. onda nema stajanja, samo dojenje.. a i mala je vec premasila porodjajnu tezinu, a tek smo osam dana.. 

krino
    14. Kolovoz 2019. 23:13

Ma ako napreduje i stalno visi na sisi, nemoj ni racunat 😀 pa vidis da je sve super 
    Mame, danas je moj mali cijeli dan tiskao i istiskao neki mali brabonjak koji je bio podosta tvrdji nego inace. Mi smo na hippu. Ima li koja kakav savjet? Pedijatar nam je rekao da ne trebamo ni vode davat, a kamoli cajeve... A on, eto, jedva nesto pokakao. Vidjet cu sutra kakvo ce biti stanje, ali nadam se da se nece nastavit

krino
    14. Kolovoz 2019. 23:16

CiniMINIS

Mi imali danas vec drugu posjetu patronazne i ispada da ja cijelo vrijeme krivo dojim, odnosno racunam vrijeme izmedu podoja 😖 niko nikad nije spomenuo da se racuna od pocetka podoja do sljedeceg pocetka. To mi nekako uopce nije logicno.. sto ako dijete visi na sisi non stop , ko tvoja Ivonne.. onda nema stajanja, samo dojenje.. a i mala je vec premasila porodjajnu tezinu, a tek smo osam dana..

P.s. i ja sam krivo racunala jer je moj sisao po 30-40min. Jednu cicu. I onda racunas od kad je prestao jest. Ali oni racunaju od kad je poceo jest ma koliko trajalo. Mi smo s tim krivim racunanjem u tjedan dana premasili porodjajnu tezinu i sve super. Ako stalbo dojis i mala dobiva, nemoj se puno zamarat satima i vremenu izmesju hranjenja. Moj je znao spavat po 6h kad smo dosli iz bolnice pa sve nadoknadio dugim sisanjem...

nena1986
    14. Kolovoz 2019. 23:41

CiniMINIS

Ne zamaraj se trajanjem podoja niti racunanjem vremena. Totalno nebitno ako dojiš samo i isključivo na zahtjev. Najbitnije ti je da imate dovoljan broj popisanih pelena... 😉

CiniMINIS
    15. Kolovoz 2019. 03:24

Hvala vam cure 😊 ima dosta i popisanih i pokakanih stolica. A i ovak je mirna i izgleda zadovoljno pa se necu dalje puno brinuti oko vremena. Nekad me bas ubije to, ona spava, nemozes ju probuditi pa da si ne znam sto a ono stres, moras krenut dojit jer je po njihovom vrijeme. Tako su me i u bolnici zbunili sa dojenjem. Mala sise i vidi se da guta i da mlijeko tece a oni me uvjeravaju da ona nista nije pojela. Sisa nakon toga prazna, ona zadovoljno spava a kao nije ok. Dok smo doma dosli smo se preporodili kad sam krenula po svom, tak da mislim da je najbolje pouzdati se u sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.