Bio poštar danas donio poklon od Hippa- dvije žlice, kasica od brokule, uzorak mlijeka i čaja
Jeste se vi prijavili?
Da da, dobila sam prije koja dva tjedna, sve isto osim što nismo dobili kašicu nego full size paket vlažnih maramica 👌
Apetit mi je strašan zadnjih dana. Vola bi pojela valjda. I vratila se stravična ovisnost o šećeru. 😂
Apetit mi je strašan zadnjih dana. Vola bi pojela valjda. I vratila se stravična ovisnost o šećeru. 😂
Hoće te menga posjetit? 🤣
Mi imali danas vec drugu posjetu patronazne i ispada da ja cijelo vrijeme krivo dojim, odnosno racunam vrijeme izmedu podoja 😖 niko nikad nije spomenuo da se racuna od pocetka podoja do sljedeceg pocetka. To mi nekako uopce nije logicno.. sto ako dijete visi na sisi non stop , ko tvoja Ivonne.. onda nema stajanja, samo dojenje.. a i mala je vec premasila porodjajnu tezinu, a tek smo osam dana..
Ma ako napreduje i stalno visi na sisi, nemoj ni racunat 😀 pa vidis da je sve super
Mame, danas je moj mali cijeli dan tiskao i istiskao neki mali brabonjak koji je bio podosta tvrdji nego inace. Mi smo na hippu. Ima li koja kakav savjet? Pedijatar nam je rekao da ne trebamo ni vode davat, a kamoli cajeve... A on, eto, jedva nesto pokakao. Vidjet cu sutra kakvo ce biti stanje, ali nadam se da se nece nastavit
Mi imali danas vec drugu posjetu patronazne i ispada da ja cijelo vrijeme krivo dojim, odnosno racunam vrijeme izmedu podoja 😖 niko nikad nije spomenuo da se racuna od pocetka podoja do sljedeceg pocetka. To mi nekako uopce nije logicno.. sto ako dijete visi na sisi non stop , ko tvoja Ivonne.. onda nema stajanja, samo dojenje.. a i mala je vec premasila porodjajnu tezinu, a tek smo osam dana..
P.s. i ja sam krivo racunala jer je moj sisao po 30-40min. Jednu cicu. I onda racunas od kad je prestao jest. Ali oni racunaju od kad je poceo jest ma koliko trajalo. Mi smo s tim krivim racunanjem u tjedan dana premasili porodjajnu tezinu i sve super. Ako stalbo dojis i mala dobiva, nemoj se puno zamarat satima i vremenu izmesju hranjenja. Moj je znao spavat po 6h kad smo dosli iz bolnice pa sve nadoknadio dugim sisanjem...
Ne zamaraj se trajanjem podoja niti racunanjem vremena. Totalno nebitno ako dojiš samo i isključivo na zahtjev. Najbitnije ti je da imate dovoljan broj popisanih pelena... 😉
Hvala vam cure 😊 ima dosta i popisanih i pokakanih stolica. A i ovak je mirna i izgleda zadovoljno pa se necu dalje puno brinuti oko vremena. Nekad me bas ubije to, ona spava, nemozes ju probuditi pa da si ne znam sto a ono stres, moras krenut dojit jer je po njihovom vrijeme. Tako su me i u bolnici zbunili sa dojenjem. Mala sise i vidi se da guta i da mlijeko tece a oni me uvjeravaju da ona nista nije pojela. Sisa nakon toga prazna, ona zadovoljno spava a kao nije ok. Dok smo doma dosli smo se preporodili kad sam krenula po svom, tak da mislim da je najbolje pouzdati se u sebe.
Uvijek 😄 i u svoje instinkte. Najbolje sama vidis. I potvrda ti je sto napreduje i piski/kaki. Mi opet burnu noc imamo. Samo place. I to sat vremena pa prdne 2x. Onda jos gori plac pa ga nahrani. Onda vise ne znam ni sama je li grc zato sto je sad u fazi kad lamace rukama i nogama za sve... Kriste... Druga noc nespavanja za redom. Jel itko zna postaju li ti grcevi slabiji s vremenom ili je to cijelo vrijeme jednako zestoko pa odjednom stane? Ja vise opce nemrem 😆😆 Samo da prokaka o proprdi normalno bez drame. I da zna solo podrignit.. nacekat cemo se ocito
Sortiraj odgovore
Najstariji