I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja
Uf, znaci svima veselo. I ja dajem odjednom vec sam mislila da krivo dajem.
Mozda im je promjena vremena kriva, sta ja znam. Ali boze dragi. Toliko se strgao o mene da smo od pol 8 do 11 odgulili. S epizodama placa od grceva. Sad se ko napreze da kaka i isto plac... Grozno mi je to za gledat. Kazu do 3.mj. Znaci jos cijeli mjesec. Valjda cu izdrzat bez da svi puknemo 😅
Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala… je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći.
Jesi vec jela jaja? Ja mislim da je stvar jaja da bi reagirala i prije jer jaja ima u svacemu… Ali sta ja znam…
Jesam, ali jedno i to kuhano. Jučer dva, pečena.A pojma nemam, ništa drugo mi ne pada na pamet 😵. Vidjeti ćemo...
Kak da jedem ako spava na meni pa smršavit ću🤣🤣
Gadno je to sve na početku ali će proći. Djeca su najbolji kućni ljubimci koje ćete ikad imat Hahaha
Ja ću vjerojatno po još jedno i onda dosta od mene😂
Biogaia 5 odjednom i vec sam jednu bocicu potrosila
Mi danas krećemo sa d3 kapima. Smijem ih davat zajedno sa biogaia? Jeste vi primjetile da su vam biogaia šta pomogle?
I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja
Mozda im je promjena vremena kriva, sta ja znam. Ali boze dragi. Toliko se strgao o mene da smo od pol 8 do 11 odgulili. S epizodama placa od grceva. Sad se ko napreze da kaka i isto plac… Grozno mi je to za gledat. Kazu do 3.mj. Znaci jos cijeli mjesec. Valjda cu izdrzat bez da svi puknemo 😅
Jesu i vama krenuli ovako rano? Ja primjećujem već par dana da ju muče. Nadam se da neće trajati puna tri mjeseca 😟😵
Mozda im je promjena vremena kriva, sta ja znam. Ali boze dragi. Toliko se strgao o mene da smo od pol 8 do 11 odgulili. S epizodama placa od grceva. Sad se ko napreze da kaka i isto plac… Grozno mi je to za gledat. Kazu do 3.mj. Znaci jos cijeli mjesec. Valjda cu izdrzat bez da svi puknemo 😅
Jesu i vama krenuli ovako rano? Ja primjećujem već par dana da ju muče. Nadam se da neće trajati puna tri mjeseca 😟😵
Koliko je to rano? Mom je vec s 3tj krenulo. I jos traje.
A biogaia mi ne pomaze nis. To navodno samo malo ubrza sazrijevanje probavnog sustava jer ga nastanis s tim probiotickim bakterijama. Al da ce smanjit grceve, nece
Gadno je to sve na početku ali će proći. Djeca su najbolji kućni ljubimci koje ćete ikad imat Hahaha
Svaka cast! Ja sam istraumatizirana od poroda. A ne pomaze ni sto imam 36godina... Mozda se jednom za koju godinu zazelim kmecanja, cendranja i ne spavanja... Za sad mi se nekak cini da neeeee
😄😄😄
Bio poštar danas donio poklon od Hippa- dvije žlice, kasica od brokule, uzorak mlijeka i čaja
Jeste se vi prijavili?
Mi danas krećemo sa d3 kapima. Smijem ih davat zajedno sa biogaia? Jeste vi primjetile da su vam biogaia šta pomogle?
Ja dajem zajedno.
Biogaia je običan probiotik - ne pomaže to kod grčeva. Malo ublažava grčeve sab simplex ili espumisan jer razbija mjehurice zraka pa lakše isprde to
Svaka cast! Ja sam istraumatizirana od poroda. A ne pomaze ni sto imam 36godina… Mozda se jednom za koju godinu zazelim kmecanja, cendranja i ne spavanja… Za sad mi se nekak cini da neeeee
😄😄😄
Taman kad malac napuni 3 ces se pozeliti 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji