Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    13. Kolovoz 2019. 19:07

Apstinencija je najbolja prevencija 🤣🤣🤣🤣

• Ivonne
    13. Kolovoz 2019. 21:23

Neno jel ti radio papu?

nena1986
    13. Kolovoz 2019. 22:43

Ivonne

Neno jel ti radio papu?

Nije, radila sam je prije nekih 9 mjeseci, sve uredne do sada i taj zadnji... rekao mi je da se naručim za kojih 7, 8 mjeseci na redovnu kontrolu 

nena1986
    14. Kolovoz 2019. 10:28

Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala... je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći. 

krino
    14. Kolovoz 2019. 11:18

I mi smo imali burnu noc. Satiru ga grcevi. Od 3 do 6 nismo spavali. Povraca puno od onog sto pojede zadnjih dva puta. Ja sam mislila da ce to nabolje, a ne na gore... Satrani smo. Kako vi sajete biogaoa kapi? Svih 5 odjednom ili dozirate po danu?
    Ja vise nemam ideja s tim grcevima. Evo sad upo hranjenja pauza da malo zakunja i da se naoregne da prdne.  Place, muka mi je to vise gledat

krino
    14. Kolovoz 2019. 11:21

I manje jedw zadnjih par dana. Mi smo to pripisali vrucini. Jucer je normalno jeo, ali dosta vise bljucka  i zaspi dok jede. Na boci je. 

krino
    14. Kolovoz 2019. 11:22

nena1986

Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala… je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći.

Jesi vec jela jaja? Ja mislim da je stvar jaja da bi reagirala i prije jer jaja ima u svacemu... Ali sta ja znam...

• Ivonne
    14. Kolovoz 2019. 11:33

I mi jucer show - jede bljuje i dere se pa jede, ništ nije spavala po danu a sad evo spava na meni.

14. Kolovoz 2019. 11:49

I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja

krino
    14. Kolovoz 2019. 12:05

shell

I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja

Uf, znaci svima veselo. I ja dajem odjednom  vec sam mislila da krivo dajem. 
    Mozda im je promjena vremena kriva, sta ja znam. Ali boze dragi. Toliko se strgao o mene da smo od pol 8 do 11 odgulili. S epizodama placa od grceva. Sad se ko napreze da kaka i isto plac... Grozno mi je to za gledat. Kazu do 3.mj. Znaci jos cijeli mjesec. Valjda cu izdrzat bez da svi puknemo 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.