Neno jel ti radio papu?
Nije, radila sam je prije nekih 9 mjeseci, sve uredne do sada i taj zadnji... rekao mi je da se naručim za kojih 7, 8 mjeseci na redovnu kontrolu
Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala... je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći.
I mi smo imali burnu noc. Satiru ga grcevi. Od 3 do 6 nismo spavali. Povraca puno od onog sto pojede zadnjih dva puta. Ja sam mislila da ce to nabolje, a ne na gore... Satrani smo. Kako vi sajete biogaoa kapi? Svih 5 odjednom ili dozirate po danu?
Ja vise nemam ideja s tim grcevima. Evo sad upo hranjenja pauza da malo zakunja i da se naoregne da prdne. Place, muka mi je to vise gledat
I manje jedw zadnjih par dana. Mi smo to pripisali vrucini. Jucer je normalno jeo, ali dosta vise bljucka i zaspi dok jede. Na boci je.
Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala… je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći.
Jesi vec jela jaja? Ja mislim da je stvar jaja da bi reagirala i prije jer jaja ima u svacemu... Ali sta ja znam...
I mi jucer show - jede bljuje i dere se pa jede, ništ nije spavala po danu a sad evo spava na meni.
I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja
I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja
Uf, znaci svima veselo. I ja dajem odjednom vec sam mislila da krivo dajem.
Mozda im je promjena vremena kriva, sta ja znam. Ali boze dragi. Toliko se strgao o mene da smo od pol 8 do 11 odgulili. S epizodama placa od grceva. Sad se ko napreze da kaka i isto plac... Grozno mi je to za gledat. Kazu do 3.mj. Znaci jos cijeli mjesec. Valjda cu izdrzat bez da svi puknemo 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji