Uzimala sam pilule jako kratko, pretezno smo bili na kondomima. Tako da stvarno ne znam šta bi... nisam za neke trajne metode, tko zna šta me pukne, pa poželim još kojr dijete. Trenutno na kraj pameti, ali ono, voljela bi imati izbora 😁 podvezivanja i tako to onda ne dolaze u obzir. Ma kakav seks 😂😂😂
Neno jel ti radio papu?
Nije, radila sam je prije nekih 9 mjeseci, sve uredne do sada i taj zadnji... rekao mi je da se naručim za kojih 7, 8 mjeseci na redovnu kontrolu
Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala... je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći.
I mi smo imali burnu noc. Satiru ga grcevi. Od 3 do 6 nismo spavali. Povraca puno od onog sto pojede zadnjih dva puta. Ja sam mislila da ce to nabolje, a ne na gore... Satrani smo. Kako vi sajete biogaoa kapi? Svih 5 odjednom ili dozirate po danu?
Ja vise nemam ideja s tim grcevima. Evo sad upo hranjenja pauza da malo zakunja i da se naoregne da prdne. Place, muka mi je to vise gledat
I manje jedw zadnjih par dana. Mi smo to pripisali vrucini. Jucer je normalno jeo, ali dosta vise bljucka i zaspi dok jede. Na boci je.
Jučer neavečet se sat vremena derala kao luda sat vremena. Isprdila se, i zaspala. Ni cica je nije mogla smiriti 😰. Do sada mi nije na ništa od hrane reagirala… je moguće da joj jaja smetaju? Mislim i inače ona drami na cici, nakon prvih 10 min, cendra, pa cica, pa cendra pa cica ali ono jučer 🙄, i redovno nemirno jede. Osim po noći.
Jesi vec jela jaja? Ja mislim da je stvar jaja da bi reagirala i prije jer jaja ima u svacemu... Ali sta ja znam...
I mi jucer show - jede bljuje i dere se pa jede, ništ nije spavala po danu a sad evo spava na meni.
I kod nas sinoć veselo. Od 21:00 do 01:00. Histerično mahanje rukama i nogama, sisa par minuta pa izbaci i počne plakati. Biogaia kapi joj dajem 5 odjednom, navečer poslije kupanja
Sortiraj odgovore
Najstariji