Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    12. Kolovoz 2019. 16:37

Hahahha Ivonne, pa kak onda ne jest za troje. Ti si u treningu 🤣
    Al ja sam odspavala. Ne sjwcam se vise kija je rekla da zamota malu u tetra pelenu. E to sam napravila da ne prekipi u deki i spavala sam cak 2h. Nevjerojatno.
    Nisam vise znala kako smiriti tu histeriju s nogama i rukama. Inace nemam ideja. Sad lamace ko velik. Ja mislim da se preuzbudi pa nemre zaspat. Samo na rukama, ali cim takne nesto, odmah budjenje uz dreku.
    Cak i kad ga nosim i spava se onak strese i probudi  place. Dok ne skuzi di je i da se nosimo. Uf

12. Kolovoz 2019. 17:08

Vidim da neke imaju problem sa uspavljivanjem djece. Jeste možda probale pustiti zvuk fena ili usisavača? Ima na youtubeu. Moja (još) spava dobro, pa nisam imala potrebe isprobati, ali čula sam da pomaže 😟

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 17:21

shell

Vidim da neke imaju problem sa uspavljivanjem djece. Jeste možda probale pustiti zvuk fena ili usisavača? Ima na youtubeu. Moja (još) spava dobro, pa nisam imala potrebe isprobati, ali čula sam da pomaže 😟

Radila sa starijim i djeluje. Zvukovi su ti slični zvuku koji oni čuju u maternici pa zato ih smiruje 

nena1986
    12. Kolovoz 2019. 18:41

Kad smo kod bijele buke, zadnja fora nam je zvuk kiše sa youtube-a, i ja zaspem 😂

nena1986
    12. Kolovoz 2019. 18:42

Sutra idem ginekologu , najradije bi otkazala, izmislila nešto, i tako 

kzeli
    12. Kolovoz 2019. 18:53

Mi fen puštamo 🥰 voli ga, zezam se da će bit frizer 😂😍

krino
    12. Kolovoz 2019. 21:46

nena1986

Sutra idem ginekologu, najradije bi otkazala, izmislila nešto, i tako

Auuuuu, sretno!! Ja sam si dala jos 2 tj pa cu ici kad mi mali bude imao 2mj. A to je za 10ak dana 😂😂😂

Dolje jos ne gledam. A treba to raskrcit 😂😂

Bili na UZV kukova. Sve je dobro. Narucili se privat na cijepljenje. Placa se pregled, cijepivo je besplatno. I taaako... Dok nadjem pedijatra prek socijalnog, mali ce mi krenut u vrtic 

nena1986
    13. Kolovoz 2019. 09:47

Nikako ne kužim to da moraš ići privatno... kakva smo mi država. Mislim sigurno je da nisi jedina. Ma sramota. 😞

kzeli
    13. Kolovoz 2019. 10:43

Netko je pisao da ide kod ginica danas, al sam zaboravila tko... pisite kako bilo i sta da se pripremimo mi koje to jos ceka 😥

krino
    13. Kolovoz 2019. 12:12

Nena prva probija led. Ako nista, bar nije onak vruce i sparno da se zakeljis skroz...
    Meni ruke otpadaju od ovog klinca i nosenja. Sad sam sjela i podboltala si ruku u kojoj ga drzim s jastukom za dojenje. Ufff, izum stoljeca. Kako ste danas?
    Mi smo taaako dobri da sam uspjela posisat i oprat balkon i pod u spavacoj sobi. I obrisat prasinu s kindaca i skinut posteljinu. Sad perem jastuke i poplune jer su mi tak fuj koliko smo se znojili. Dobar neki dan. Tj., Sad je pauza jer nunam vec pola sata, ali ide to. Svaki dan pomalo. Jucer sam skuhala, danas ce sveki i tak. Zahladilo pa smo odmah nadosli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.