Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    13. Kolovoz 2019. 12:12

Nena prva probija led. Ako nista, bar nije onak vruce i sparno da se zakeljis skroz...
    Meni ruke otpadaju od ovog klinca i nosenja. Sad sam sjela i podboltala si ruku u kojoj ga drzim s jastukom za dojenje. Ufff, izum stoljeca. Kako ste danas?
    Mi smo taaako dobri da sam uspjela posisat i oprat balkon i pod u spavacoj sobi. I obrisat prasinu s kindaca i skinut posteljinu. Sad perem jastuke i poplune jer su mi tak fuj koliko smo se znojili. Dobar neki dan. Tj., Sad je pauza jer nunam vec pola sata, ali ide to. Svaki dan pomalo. Jucer sam skuhala, danas ce sveki i tak. Zahladilo pa smo odmah nadosli

nena1986
    13. Kolovoz 2019. 12:20

Idem oko 17 tek 😰. Mi smo danas koma, nece nego po rukama... noc je super ali po danu nece spavati ako je netko ne drzi. Spustim je-dernek. Danas cemo jesti jaja, ako budemo 😂

CiniMINIS
    13. Kolovoz 2019. 13:58

Vidla sam da ste neki dan pisale o prijavi djeteta i netko je spomenuo da je to rijesio preko egradjana. Kolko je trebalo dana da iz maticnog ureda stigne evidencija da se moze krenuti s prijavom? Evo nama danas tjedan dana i jos niceg nema a htjela bi to sto prije rijesit da odemo pedijatrici po uputnicu za kukice

katiesu
    13. Kolovoz 2019. 14:08

ja sam već bila kod ginica i sve ok. čisto je pogledao dal se sve vraća normalno na mjesto i to to. ugl žene koje ne misle vise djece sti ćete za kontracepciju.?hm ja nisam pametna. dosta mi je ovo dvoje vragolana a imam i godina, ne bi htjela da se zalomi još koje jer sam i prvi i drugi put iz prve ostala trudna. znaci kad smo odlučili ići na bebu odmah prvi mj ostala trudna 😂🙈

krino
    13. Kolovoz 2019. 15:09

katiesu

ja sam već bila kod ginica i sve ok. čisto je pogledao dal se sve vraća normalno na mjesto i to to. ugl žene koje ne misle vise djece sti ćete za kontracepciju.?hm ja nisam pametna. dosta mi je ovo dvoje vragolana a imam i godina, ne bi htjela da se zalomi još koje jer sam i prvi i drugi put iz prve ostala trudna. znaci kad smo odlučili ići na bebu odmah prvi mj ostala trudna 😂🙈

Uf, dobra statistika 😀 Nama je trebalo 9 mjeseci.
    Ne znam jos nista. Nisam razmisljala o tome. Nisam nikad pila pilule tak da mi ostaju dobri stari kondomi 😁 Ili da muza posaljem na vazektomiju hihihi

krino
    13. Kolovoz 2019. 15:11

CiniMINIS

Vidla sam da ste neki dan pisale o prijavi djeteta i netko je spomenuo da je to rijesio preko egradjana. Kolko je trebalo dana da iz maticnog ureda stigne evidencija da se moze krenuti s prijavom? Evo nama danas tjedan dana i jos niceg nema a htjela bi to sto prije rijesit da odemo pedijatrici po uputnicu za kukice

To ti ovisi kad bolnica posalje u maticni ured. Ja sam rodila 23.6., a tek 11.7. sam na egradjani vidjela da mogu prijavit dijete. Malo svi spojili i produzili vikend pa eto. Uglavnom, imas mjesec dana. Bit ce.

CiniMINIS
    13. Kolovoz 2019. 16:52

krino

CiniMINIS

To ti ovisi kad bolnica posalje u maticni ured. Ja sam rodila 23.6., a tek 11.7. sam na egradjani vidjela da mogu prijavit dijete. Malo svi spojili i produzili vikend pa eto. Uglavnom, imas mjesec dana. Bit ce.

Ok. hvala ti na info, ja se vec zabrinula sto rade tolko dugo 😅.
    Ja mislim da moja ima skok i razvoju 🤔 od jutra se ne skida sa sise. Sise prvih 5 min i onda spava dalje, skinem ju sa sise i razbudi se u roku 5 min. Trpa rukice u usta, vice, zali se kad nije na sisi, a kad ju stavim samo zaspi.. a kroz noc bila najbolja beba na svijetu. Budila se tocno kad je trebala, pojela svoju porciju i dalje spavanac..

nena1986
    13. Kolovoz 2019. 17:36

Evo drage mamice, obavila ginekologa... uzela me sestra preko reda, odmah da ne čekam zbog bebe, dojenja itd. Pregled jako nježan, puno neugodniji su mi bili u trudnoći. Napravio mi je je i vaginalni ultrazvuk, i sve je na svom mjestu. Rekao mi je da pripazim bez obzira što nemam menstruacije na trudnoću i to je to. Dao mi je uputnicu za kontrolu krvne slike(željezo) i ponavljam OGTT jer mi je u trudnoći natašte bio 5,9 GUK. Nemam pojma kako ću to izvesti s njom 😞. Moram tamo mirovati dva sata. Mislim da će netko morati ići samnom 😰

nena1986
    13. Kolovoz 2019. 17:39

katiesu

Nemam pojma ali nisam za pilule baš. Spirala? Nemam nikavog iskustva ali mi se čini najelegantnije rješenje. Možda ima još nešto? Istražiti ću to malo

CiniMINIS
    13. Kolovoz 2019. 18:43

nena1986

katiesu

Nemam pojma ali nisam za pilule baš. Spirala? Nemam nikavog iskustva ali mi se čini najelegantnije rješenje. Možda ima još nešto? Istražiti ću to malo

Ja sam trenutno jos u fazi u kojoj mislim da nikad vise necu normalno sjedit, a kamoli sexat se 😂. Salim se naravno 😆. Za pocetak se mislim drzat kondoma i s vremenom vidit sto dugorocno. Bila sam prije trudnoce dugo na pilulama i trebalo mi je dost vremena da mi se hormoni ustabile opet. Dvije godine bila vise pristava nego tinejdzerica pa ne znam dal bi to opet..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.