Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    12. Kolovoz 2019. 10:00

krino

Sto je umorniji, to je gori. Vise lamace, vise cendra i place, a uspavat ga nikako. Jucer smo svaki po sat vremena nosili i nunali. I nije zaspo nego na kraju sam od sebe… Sizika sam. A sta ce bit kad krenu zubi

Nećeš ni primjetiti da su zubi izašli 😂 cendrat će s tim i bez toga 😉

krino
    12. Kolovoz 2019. 10:33

nena1986

krino

Sto je umorniji, to je gori. Vise lamace, vise cendra i place, a uspavat ga nikako. Jucer smo svaki po sat vremena nosili i nunali. I nije zaspo nego na kraju sam od sebe… Sizika sam. A sta ce bit kad krenu zubi

Hahahaha, a bas.... Stalno cendra. Na rukama zaspi, cim ga spustis u krevet, gotovo. Ja ne znam sta je to. Zijeva ko som, oci na pola koplja, al necw soavat kao da mora popratiti da nesto ne propusti.
    Jel se stignes okupat Neno? Bar malo, onak. Nakvasit. 

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 10:39

Uspjela je spavati pol sata na meni. Boli me glava i trbuh od menge a trogodišnjak razvaljuje po stanu jer ne idemo van žega je. Radujem se 9 mjesecu i vrtiću

krino
    12. Kolovoz 2019. 10:48

Ja jedva s jednim. S dva ne znam kako bih...

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 10:55

Ma ne smijem nist reći- od bratića žena je hendlala njih trojicu koje su dobili u tri godine s tim da je on vječno na putu, znači ona solo. Sad su to veći dečkići i lakše je al trebalo je to hendlati dok su bili mali. Znam sve to brzo prođe pa ti kasnije bude žao što više nisu mali ali vjerujem da si nekad za psihijatriju 🤣

nena1986
    12. Kolovoz 2019. 11:04

krino

nena1986

krino

Hahahaha, a bas…. Stalno cendra. Na rukama zaspi, cim ga spustis u krevet, gotovo. Ja ne znam sta je to. Zijeva ko som, oci na pola koplja, al necw soavat kao da mora popratiti da nesto ne propusti.
    Jel se stignes okupat Neno? Bar malo, onak. Nakvasit.

Totalno sam morski tip, mogla bi se kupati neprestano, ali ove godine uopće nemam volje. Nekako sam se pomirila s tim da mi je ovo ljeto, da oprostite, sjebano, pa mi se ni ne ide na kupanje. Uopće. Muž uzme malog pa odu sat, dva ili mali ide sam s prijateljima/prijateljicama, a ja o Luce uživamo doma... možda ako bude 9. mjesec onako lijep, uzmem nju pa odemo zajedno... 

nena1986
    12. Kolovoz 2019. 11:06

Ivonne, za psihijatriju sam bila ja sa jednim, a kamo li sa dvoje, troje. Al kad malo razmisliš, ionako budeš lud, pa lud s jednim, ili troje, skoro pa svejedno 😂😂😂

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 11:43

Evo zaspala sama na prematalici onda znate kakav je jučer bio dan i noć. Sad još malca poslat i odo i ja samo da oboje potegnu malo. Ručka imam od jučer. 

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 13:32

Oba, oba su pala 🤣
    Odo jest😊
    Ne znam kak vi ne stignete ali ja jedem za troje 🐽🐷

nena1986
    12. Kolovoz 2019. 14:20

Hahahahaha idi ženo spavat 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.