Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    11. Kolovoz 2019. 21:47

Moja je danas odgulila jednu turu od 11-15, pa opet od 17-19. I Sad je zaspala prije pola sata. Inače po danu spava 10xpo 10 min 😂. U šoku sam, spremam se na veselu noćnu smjenu, poželite mi sreću 🙈

katiesu
    11. Kolovoz 2019. 21:50

moj mali je isto samo u bodiju, za spavanje kratka pidžama i tanka dekica. kad je malo hladnije ide duga pidžama. 

nena1986
    11. Kolovoz 2019. 21:50

Mi se kupamo kako kada, ovisi kad je uhvatim da je dobre volje, između 19 i 20. Ali je ne kupam svaki dan, recimo svaki drugi. Za spavanje sam joj sve dane oblačila dugi bodi sa dugim hlačicama sa stopalima. Sad kad je pakleno, samo kratki bodi. Stalno je pokrivena tankom plahticom, dok se ne otkrije. Čim zahladi ću je strpati u vreću za spavanje. Dao Bog da zahladi odmah 😰

krino
    11. Kolovoz 2019. 22:31

Moj navecer kratki body, prek dana kd je zega body bez rukava. Navecer ga tetra pelenom pokrijem. Ako mu pase, ok, alo ne, zgura s jihama sve sa sebe. Kipanje oko 20-20:30, onda klopa i spavanje. Tak se trudimo. Ak vidim da je prebijen, preskocimo kupanje i samo klopa pa krpe. Ionak ga jw tesko uspavati lad je premoren.
    Kupam ga samo s vodom, mazem dupence s nekom kremom iz apoteke koju oni smuckaju i to je to. Ne koristim sampon, ulja, nis. Moj ima 7tj. Kaze nam pedijtr da prva 3mj ne treba kozmetiku ako je sve ok. 
    I tak.

krino
    11. Kolovoz 2019. 22:33

Nadam se da shvacate sto je pisac htio reci. Meni mob ne ispravlja rijeci nego nabadam s natecenim cevapima po ovim malim virtualnim slovima 😂
    Nemam klimu, nemam mrezice protiv komaraca, crknit cu dok ne dodje zahladjenje... Sva sam ispikana i svi smo ludi od zege. I nateceni

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 06:36

Ubila me, satrala, preko dana je spavala max po pola sata. Okupan je, nasisa se, zaspe ko mlada i za 40 minuta sova i party do pola 3 i u pol 6 budna. Eno je stenje u kinderbetu a ja ne znam za sebe. 
    Cvokće i toliko se naguta zraka da umire od prdenja.
    Kad će prestati🙄

• Ivonne
    12. Kolovoz 2019. 06:41

krino

Nadam se da shvacate sto je pisac htio reci. Meni mob ne ispravlja rijeci nego nabadam s natecenim cevapima po ovim malim virtualnim slovima 😂
    Nemam klimu, nemam mrezice protiv komaraca, crknit cu dok ne dodje zahladjenje… Sva sam ispikana i svi smo ludi od zege. I nateceni

Okružena sam šumom i najbolja investicija su bili komarnici. A vani ne možeš izaći od komaraca, a kao spricali su pa se ti proseci s kolicima 😂

nena1986
    12. Kolovoz 2019. 09:00

Ivonne

Ubila me, satrala, preko dana je spavala max po pola sata. Okupan je, nasisa se, zaspe ko mlada i za 40 minuta sova i party do pola 3 i u pol 6 budna. Eno je stenje u kinderbetu a ja ne znam za sebe.
    Kad će prestati🙄

Ojoj, baš ti je veselo.... u neko doba će ti se samo u zvrnuti... moja cvokće ali kao da je više ne smeta uopće, i ja sam se naučila da je to tako i gotovo. Najvise me bilo strah da nece moci izvuci sve pa da cemo se boriti sa zastojima, mastitisima i sl. O grcevima da ne govorim, ali kao da se "prilagodila". 😂. Tebi ne smijem ni reci koliko je moja spavala 🙈. Nego čekam sada onaj skok u razvoju sa 9 tjedana, da budem spremna psihički. 
    Ivonne, proći će za koji mjesec 😵, izdrži, šta drugo reći 🙈

krino
    12. Kolovoz 2019. 09:26

Ivonne

Kad će prestati🙄

Uzas. Moj nekontrolirano lamace rukama i nogama. Ok, kuzim, faza razvoja. Ali pri tome je takva histerija i cendranje. Ne znam s cim ga umirit. Nosit se nece, vruce je. Dudu hoce pa je izbaci pa kmeci i place. Umoran ko pas, a zaspat ne zeli. Kaos. I tako cijele bozje dane i dobar dio noci. Nikako na zelenu granu. Vise ne znam sta da radim. Sve ga zaokupi na 2min i onda cendranje. Sad cu gamalo ostavit solo u kindacu da vidim kako ce to proc. Cijelo vrijemw sano cendra. Nije da krici bez pauze. Dosada mala.. za popi*** Ja nemrem gledat

krino
    12. Kolovoz 2019. 09:27

Sto je umorniji, to je gori. Vise lamace, vise cendra i place, a uspavat ga nikako. Jucer smo svaki po sat vremena nosili i nunali. I nije zaspo nego na kraju sam od sebe... Sizika sam. A sta ce bit kad krenu zubi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.