Hei zene. Evo da vam se i mi pridruzimo 😊. Meni peti dan od poroda i zanima me dal je vas epiziotomija jos vise bolila kad je ona tupost popustila? Mene trenutno pece ko vrag kad bilo koji misic dolje pomaknem.. pisanje mi je sad gore nego odma poslije poroda..
Cestitam 😊 Ka bas pisala kak osjwcam neku tupu bol od unutarnjih savova, a rodila prije 7 tjedana tak da, daj si vremena. Pomalo i nadoci ces
Hei zene. Evo da vam se i mi pridruzimo 😊. Meni peti dan od poroda i zanima me dal je vas epiziotomija jos vise bolila kad je ona tupost popustila? Mene trenutno pece ko vrag kad bilo koji misic dolje pomaknem.. pisanje mi je sad gore nego odma poslije poroda..
Cestitam 😊 Ka bas pisala kak osjwcam neku tupu bol od unutarnjih savova, a rodila prije 7 tjedana tak da, daj si vremena. Pomalo i nadoci ces
Hvala cure! Nadam se da ce uskoro 😅 moja mala jedino zeli dojiti u sjedecem polozaju kolijevke, sve ostalo odbija gromoglasno 😂.. najgori polozaj za ovu ranu i mojih 500milijun savova.. al jasno da treba vremena. Sad sam promjenila ulozak u onaj obicni naturellin nocni i moram priznati da mi je malo lakse. Ovaj virov kao da je sa mrezicom cupkao savove.
Evo meni danas 3 tjedna od poroda i sjedim bez rpoblema napokon 😍 uglavnom negdje nakon 15 dana od poroda su mi poceli izlazit konci... evo danas isto jedan unutarnjin konac izasao e sad budemo vidjeli jel ih ima jos... al da te utjesim nakon 2 tjedna bude lakse sve samo treba izdrzat ovo na pocetku... i meni je to gore od poroda bilo... porod boli ali dode mu kraj a ovo imas osjecaj da nece nikad proc... al hoce, drzi se 🥰🥰
Cure, možda ste već pisale ali mi je promaknulo, kako oblačite bebe preko dana a kako preko noći? Moja je preko dana samo u bodiju kratkih ili bez rukava,a navečer duga pidžama. I u koje vrijeme kupate bebe?
E sad tvoja beba je još mala. U toj dobi sam oblačila dugo.
Ima mjesec i pol i ostavim je u kratkom bodiju i carapice na noge i pokrijem teatrom po nogicama ali to brzo makne.
Kupam oko pol 20-20 pa krene nasisavanje.
A kada koristite sudocrem, kako ga skidate sa pregiba? Mojoj se vrat iziritirao od znoja još u bolnici, na pregibu, pa joj mažem sudocrem. Ali poslije mi ga bude teško ukloniti, a ne želim joj trljati po toj ranici. Jel se on mora baš skroz ukloniti prije slijedećeg nanošenja?
A kada koristite sudocrem, kako ga skidate sa pregiba? Mojoj se vrat iziritirao od znoja još u bolnici, na pregibu, pa joj mažem sudocrem. Ali poslije mi ga bude teško ukloniti, a ne želim joj trljati po toj ranici. Jel se on mora baš skroz ukloniti prije slijedećeg nanošenja?
Sudocrem sam koristila kod jakih crvenila. On bi se trebao utrljati da ne bude bijelo.
Pregibe sam prala vodom posusila i na vatu stavila baby ulja i premazala. Tak se nikad nisu crvenili
Sudocrem sam koristila kod jakih crvenila. On bi se trebao utrljati da ne bude bijelo.
Pregibe sam prala vodom posusila i na vatu stavila baby ulja i premazala. Tak se nikad nisu crvenili
Hvala ti, probat ću tako ☺️
Moj mališa je stalno u kratkom, jedino 2 dana gdje je bilo bas prohladno za spavanje sam ga oblacila u dugo.. inace ako mu preko dana obucem jako se unervozi jer mu je vruce i jako place... kupam ga zasad popodne kako kad je dobar i kad se napapa.. imam u planu kuoat ga navecer dok se malo ustalimo
pozdrav i dobrodošli!!
Sortiraj odgovore
Najstariji