Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    10. Kolovoz 2019. 12:53

krino

Ivonne

Ja dobila mengu opet. Toliko se osjećam slabo da mi je problem i mobitel držati u ruci 😟

Pa kako vec opet? Ja cekam jos uvijek nis …

Nemam pojma al baš me iscrpi. Nadam.se da neće biti ko prošli put ko da me netko zaklao. 

krino
    10. Kolovoz 2019. 13:07

Ivonne

krino

Ivonne

Ja dobila mengu opet. Toliko se osjećam slabo da mi je problem i mobitel držati u ruci 😟

Pa kako vec opet? Ja cekam jos uvijek nis …

Nemam pojma al baš me iscrpi. Nadam.se da neće biti ko prošli put ko da me netko zaklao.

🤣🤣🤣

krino
    10. Kolovoz 2019. 14:25

Cure, sad malo o bebama. Jel i vas bebac onak mahnito mase rukama i nogama? Razmase se sto na sat. Sad mu je to zadnjih dana nova fora. Ja si mislim da mu se razvija motorika, ali djeluje mi onak kao kad je premoren. Iako ni ne place ni ne cendra (bar ne odmah) dok se razmase. Usto onak ubrzano dise.
    I jos nesto,  pocne cendrat cim g pridignes za podrignut. Odmah plac i cendranje dok ne podrigne pa se smiri...
    Osim toga, cendra kad ga skinemo na pola klope da podrigne. I gundja puno. Svasta. Ko neka mala histerija. 
    U snu se valjda od grceva onak place ili cendra. Otvori oci i sav se izvija, a zapravo spava. I tako po min. do dvije pa nazad zaspi ko top. Nekad ne kuzim jel spava ili se probudio.
    I dalje je ko leglo mopseva, ali poceo je mljackat. Cak i u snu. I lizat i balavit po ramenima kad ga podrigujemo i svemu sto stigne...
    Ima li itko takve promjene? To sve tako dodje preko noci da se ni ne snadjes. Boze tih bebadi svakakvih... 

• Ivonne
    10. Kolovoz 2019. 16:29

Sve isto ovdje. Samo što je kod vas vec počela oralna faza - sve se trpa u usta i sve se liže, istražuju svijet.

nena1986
    10. Kolovoz 2019. 17:47

Slini, liže, i stalno mora nešto biti u ustima=cica 😭

• Ivonne
    10. Kolovoz 2019. 20:11

Starijeg sam naučila na dudu kad je krenuo sisati palac, isto odbijao prije. Vodila sam se logikom lakše ja bacim dudu nego ga odviknem od palca. A ova je gadljiva i bit ce je bome teže naučiti, a trebat će mi ta duda pogotovo kad zubi krenu😏

CiniMINIS
    11. Kolovoz 2019. 08:18

Hei zene. Evo da vam se i mi pridruzimo 😊. Meni peti dan od poroda i zanima me dal je vas epiziotomija jos vise bolila kad je ona tupost popustila? Mene trenutno pece ko vrag kad bilo koji misic dolje pomaknem.. pisanje mi je sad gore nego odma poslije poroda..

katiesu
    11. Kolovoz 2019. 09:56

krino

Cure, sad malo o bebama. Jel i vas bebac onak mahnito mase rukama i nogama? Razmase se sto na sat. Sad mu je to zadnjih dana nova fora. Ja si mislim da mu se razvija motorika, ali djeluje mi onak kao kad je premoren. Iako ni ne place ni ne cendra (bar ne odmah) dok se razmase. Usto onak ubrzano dise.
    I jos nesto, pocne cendrat cim g pridignes za podrignut. Odmah plac i cendranje dok ne podrigne pa se smiri…
    Osim toga, cendra kad ga skinemo na pola klope da podrigne. I gundja puno. Svasta. Ko neka mala histerija.
    U snu se valjda od grceva onak place ili cendra. Otvori oci i sav se izvija, a zapravo spava. I tako po min. do dvije pa nazad zaspi ko top. Nekad ne kuzim jel spava ili se probudio.
    I dalje je ko leglo mopseva, ali poceo je mljackat. Cak i u snu. I lizat i balavit po ramenima kad ga podrigujemo i svemu sto stigne…
    Ima li itko takve promjene? To sve tako dodje preko noci da se ni ne snadjes.Boze tih bebadi svakakvih…

isto sve. i da, sve ide preko noći, sve te iznenadi. iznenadit će te i kad se prvi put okrene na trbuščić. 😁
    moj dečko bali toliko da sva budem mokra. al sad bas lijepi ruku gura u usta, tako da se ipak malo smiri kad sam sebe jede 😂🤣

• Ivonne
    11. Kolovoz 2019. 09:56

CiniMINIS

Hei zene. Evo da vam se i mi pridruzimo 😊. Meni peti dan od poroda i zanima me dal je vas epiziotomija jos vise bolila kad je ona tupost popustila? Mene trenutno pece ko vrag kad bilo koji misic dolje pomaknem.. pisanje mi je sad gore nego odma poslije poroda..

Sve normalno. Meni je trebalo još koji dan da se to pisanje regulira. Bolit ce te još rez kad šavovi krenu zatezati još vise. Uglavnom normalno stanje.
    Čestitam ti na bebici i brz oporavak 
    Tipkamo se😂

krino
    11. Kolovoz 2019. 10:17

CiniMINIS

Cestitam 😊 Ka bas pisala kak osjwcam neku tupu bol od unutarnjih savova, a rodila prije 7 tjedana tak da, daj si vremena. Pomalo i nadoci ces

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.