I moj sisa a dal' su mi sise anticolic, očito nisu 🙄
Ali ovo slušati/gledati svako jutro po 4-5 sati pa navečer 2-3 sata i još između par kraćih perioda.... Postalo je strašno. Tim više što mu remeti san, znači zaspi i čim ga krene boliti plač i onda već od nespavanja bude nervozan i cijeli dan se svede na pokušaje uspavljivanja u plakanje od grčeva
Ja dajem direkt iz sise pa se gospođica naguta zraka za popizdit🙄
I moj je halapljivo jeo. Iz cega god mu das. Kaze moja frendica da je to nagon za prezivljavanjem 😂😂
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/omiljeni-hrvatski-pedijatar-jovancevic-za-tportal-djeca-su-sve-bolesnija-pojavljuju-se-bolesti-koje-prije-gotovo-i-nisu-postojale-a-evo-i-zasto-foto-20190407
Mamee imam pitanje .. sin mi ima mjesec dana pa me zanima trebamo ići na krstitke dali je rano da ga vodim sa sobom mada mislimo samo rucat i ici kući ?
Danci23
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/omiljeni-hrvatski-pedijatar-jovancevic-za-tportal-djeca-su-sve-bolesnija-pojavljuju-se-bolesti-koje-prije-gotovo-i-nisu-postojale-a-evo-i-zasto-foto-20190407
Odličan članak!
Žene mi smo našli pomoć/rješenje za grčeve. Znači nakon nekoliko dana totalno koma stanja gdje je jadničak skoro cijele dane vrištao i grčio se ja to više nisam mogla ni gledati ni slušati da se tako pati. Otišli kod homeopatice, dobili kuglice na bazi kamilice i nakon prve ture djete se pošteno pokakalo i isprdilo i to bez vrištanja i smirio se. Mislim da sam ga jučer prvi put u skoro 4 tjedna vidjela da je budan a miran, da gleda oko sebe i tako to umjesto da samo plače ili sisa. I noćas je odspavao 4 sata u komadu što nije nikad i to bez bolnog stenjanja i grčenja u snu.
Pa eto, ako se još netko ne želi pomiriti s tim da je to "normalno" i da će proći, rješenja ima. Doduše da ga je držalo dva sata u danu možda bi i ja pregurala to kao normalno ali po cijele dane gledati kako se muči, nisam više mogla.
Mamee imam pitanje .. sin mi ima mjesec dana pa me zanima trebamo ići na krstitke dali je rano da ga vodim sa sobom mada mislimo samo rucat i ici kući ?
Ja bi išla, moj muž bi vjerovatno bio protiv 😂 . Sve ovisi o tome kako se osjećaš psihički i fizički. Ako misliš da ćeš biti nervozna, da ti neće biti ugodno, komotno i tako to, radije ostani doma. Ako ti je ok, idi!! I uživaj!! 😉
Ja bi išla, moj muž bi vjerovatno bio protiv 😂 . Sve ovisi o tome kako se osjećaš psihički i fizički. Ako misliš da ćeš biti nervozna, da ti neće biti ugodno, komotno i tako to, radije ostani doma. Ako ti je ok, idi!! I uživaj!! 😉
Ma ja sam super ko da nisam rodila :) tako da ćemo onda ići ☺️
Danci23
Ja dobila mengu opet. Toliko se osjećam slabo da mi je problem i mobitel držati u ruci 😟
Bok bok evo samo da se ubacim malo s našim iskustvom “grčevanja” i mukama po istom. Davali boigaju od pocetka i nis nije pomagalo, na umjetnoj je prehrani od trećeg tjedna života i kad smo kupili Waya probiotik s D vitaminom za dan dva prestali grčevi, to je bilo sa šest tjedana, e sad, dal je bio vrhunac grčeva tad pa bi prestalo i bez waya ko ce ga znat, ugl eto nama je pomoglo!
Sortiraj odgovore
Najstariji