Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    09. Kolovoz 2019. 13:39

I moj sisa a dal' su mi sise anticolic, očito nisu 🙄 
    Ali ovo slušati/gledati svako jutro po 4-5 sati pa navečer 2-3 sata i još između par kraćih perioda.... Postalo je strašno. Tim više što mu remeti san, znači zaspi i čim ga krene boliti plač i onda već od nespavanja bude nervozan i cijeli dan se svede na pokušaje uspavljivanja u plakanje od grčeva 

krino
    09. Kolovoz 2019. 14:27

Ivonne

Ja dajem direkt iz sise pa se gospođica naguta zraka za popizdit🙄

I moj je halapljivo jeo. Iz cega god mu das. Kaze moja frendica da je to nagon za prezivljavanjem 😂😂

• Ivonne
    10. Kolovoz 2019. 07:55

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/omiljeni-hrvatski-pedijatar-jovancevic-za-tportal-djeca-su-sve-bolesnija-pojavljuju-se-bolesti-koje-prije-gotovo-i-nisu-postojale-a-evo-i-zasto-foto-20190407

Danci22
    10. Kolovoz 2019. 10:58

Mamee imam pitanje .. sin mi ima mjesec dana pa me zanima trebamo ići na krstitke dali je rano da ga vodim sa sobom mada mislimo samo rucat i ici kući ? 

Danci23

srećica
    10. Kolovoz 2019. 11:13

Ivonne

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/omiljeni-hrvatski-pedijatar-jovancevic-za-tportal-djeca-su-sve-bolesnija-pojavljuju-se-bolesti-koje-prije-gotovo-i-nisu-postojale-a-evo-i-zasto-foto-20190407

Odličan članak! 

srećica
    10. Kolovoz 2019. 11:22

Žene mi smo našli pomoć/rješenje za grčeve. Znači nakon nekoliko dana totalno koma stanja gdje je jadničak skoro cijele dane vrištao i grčio se ja to više nisam mogla ni gledati ni slušati da se tako pati. Otišli kod homeopatice, dobili kuglice na bazi kamilice i nakon prve ture djete se pošteno pokakalo i isprdilo i to bez vrištanja i smirio se. Mislim da sam ga jučer prvi put u skoro 4 tjedna vidjela  da je budan a miran, da gleda oko sebe i tako to umjesto da samo plače ili sisa. I noćas je odspavao 4 sata u komadu što nije nikad i to bez bolnog stenjanja i grčenja u snu.
    Pa eto, ako se još netko ne želi pomiriti s tim da je to "normalno" i da će proći, rješenja ima. Doduše da ga je držalo dva sata u danu možda bi i ja pregurala to kao normalno ali po cijele dane gledati kako se muči, nisam više mogla.

nena1986
    10. Kolovoz 2019. 11:31

Danci22

Mamee imam pitanje .. sin mi ima mjesec dana pa me zanima trebamo ići na krstitke dali je rano da ga vodim sa sobom mada mislimo samo rucat i ici kući ?

Ja bi išla, moj muž bi vjerovatno bio protiv 😂 . Sve ovisi o tome kako se osjećaš psihički i fizički. Ako misliš da ćeš biti nervozna, da ti neće biti ugodno, komotno i tako to, radije ostani doma. Ako ti je ok, idi!! I uživaj!! 😉

Danci22
    10. Kolovoz 2019. 11:47

nena1986

Danci22

Ja bi išla, moj muž bi vjerovatno bio protiv 😂 . Sve ovisi o tome kako se osjećaš psihički i fizički. Ako misliš da ćeš biti nervozna, da ti neće biti ugodno, komotno i tako to, radije ostani doma. Ako ti je ok, idi!! I uživaj!! 😉

Ma ja sam super ko da nisam rodila :) tako da ćemo onda ići ☺️

Danci23

• Ivonne
    10. Kolovoz 2019. 11:59

Ja dobila mengu opet. Toliko se osjećam slabo da mi je problem i mobitel držati u ruci 😟

• BackToBlack
    10. Kolovoz 2019. 12:06

Bok bok evo samo da se ubacim malo s našim iskustvom “grčevanja” i mukama po istom. Davali boigaju od pocetka i nis nije pomagalo, na umjetnoj je prehrani od trećeg tjedna života i kad smo kupili Waya probiotik s D vitaminom za dan dva prestali grčevi, to je bilo sa šest tjedana, e sad, dal je bio vrhunac grčeva tad pa bi prestalo i bez waya ko ce ga znat, ugl eto nama je pomoglo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.