Ja cu cutat. Dobila samo trbuh, a i koza se vratila. I smrsala od nejedenja… Ali zato imam i dalje neku fantomsku bol onih unutarnjih savova od epiziotomije. Mozda i nije fantomska. Rasturilo me posteno 😂
A moj muz ambiciozno procitao neki clanak da se nakon 6tj moze vratit seksu ako je sve ok. Kaze on: pa ti si ok. A ja ne znam di sam suplja. Da mi sad plati netko najluksuzniji resort na Bora Bori, ja bih prespavala tjedan dana 😁😁😁
E ženo draga još od trudnoće nama većina stvari ista. Osim samog poroda al dobro...
A muž isto pun ambicija pazi sad - nakon samo tri tjedna 😂
Šavove više ne osjetim, to mi je baš nekako brzo prošlo, ali me gospođa zna onako čudno bolit tj kao ti mišići okolo da su još upaljeni pa se aktiviraju kod mokrenja. Neznam kako bi to drugačije objasnila.
I da, počela je balada s grčevima ali ne onim tipičnim što dođu jednom ili dvaput dnevno po dva sata nego su ovo muke i stenjanja plakanja i grčenja prije svakog kakanja. Bio gaia očito ne pomaže previše, uzeli i Sab Simplex ali od toga imam osjećaj da je još gore 😭 evo jutros od 5 do pola 10 je jadnilak pokušavao zaspati ali čim ga krene boliti budi se uz plač. Više neznam šta bi.
Jel probao tko homeopatske kuglice?
I da, počela je balada s grčevima ali ne onim tipičnim što dođu jednom ili dvaput dnevno po dva sata nego su ovo muke i stenjanja plakanja i grčenja prije svakog kakanja. Bio gaia očito ne pomaže previše, uzeli i Sab Simplex ali od toga imam osjećaj da je još gore 😭 evo jutros od 5 do pola 10 je jadnilak pokušavao zaspati ali čim ga krene boliti budi se uz plač. Više neznam šta bi.
Jel probao tko homeopatske kuglice?
Bio gaia (i ostali probiotici) pomažu da crijeva brže sazriju. Neče ništa magično napraviti nego možda to mučenje neće trajati 2 mjeseca nego mjesec dana (lupam brojke, to je skroz individualno)....Tako da slobodno nastavi davati
Sab Simplex (espumisan i sl) pomažu da se sitni mjehurići koji ih znaju patiti u crijevima skupe u jedan veći mjehur i izađu u obliku prdeža E sad koliko koristi od toga treba procjeniti, meni se isto činilo da ga muči prdenje, pa sam odustala nakon dvije bočice.
Mi pijemo espumisan u svakoj bocici, a biogaiu ujutro i svaki dan od 17 do 22 se patimo...nadam se dace bit bolje i da nam nece tako bit par mjeseci jer kako on place tako i ja svaku vecer i eto... nadajmo se da ce bit bolje znam da se moram pomirit s time al tesko 😏😰
Rana u super stanju mislim da su mi skoro svi savovi izasli vec... rodila 21.7 i super se osjecam sto se toga tice a 2 dana nakon sto sam dosla iz bolnice su mi 2 sava pukla 😫😅
Moj isto tesko prdi i kaka. I place od 5 ujutro. Dajem biogaia. Kupila danas i dr.browns bocicu. Kud sve, tu i to. Pa cu probat. Strpljen spasen. Cekamo da prodje, sto drugo mozemo. Samo se naoruzat strpljenjem i to je to. I trosit pare na razne gluposti poput mene i fensi bocica 😂😂 A jedina pomoc je vrijeme
Jel mu dajes samo biogaia ili jos nesto? Mi imamo tomme tippe anti colic bocice e sad jel sta ima smisla ili je i to glupost nemam pojma al tjesim se stalno da ce nesto upalit 🤣😂🤣😂
Koju hranu vi kolopate? Ja sam razmisljala i o promjeni klope premda mislim ova mu.odgovara , ne bljucka od nje ni nista samo ima grceve a to ima jer je beba ne vjerujem da je do hrane.. citam o onom novalac ac pa ne znam... mi hipp combiotik pijemo
Nemok mjenjati hranu, ta ac hrana ti nece pomoci, samo bacanje novaca, beba je mala i ima grceve, ni jedna hrana to nece promjeniti, ako beba ne bljucka, dobiva na tezini nema potrebe
Mi smo od pocetka na bebimilu i imao je grceve mjesec i po dana, jedan dan su samo prestali i tk je to
Jel mu dajes samo biogaia ili jos nesto? Mi imamo tomme tippe anti colic bocice e sad jel sta ima smisla ili je i to glupost nemam pojma al tjesim se stalno da ce nesto upalit 🤣😂🤣😂
Koju hranu vi kolopate? Ja sam razmisljala i o promjeni klope premda mislim ova mu.odgovara , ne bljucka od nje ni nista samo ima grceve a to ima jer je beba ne vjerujem da je do hrane.. citam o onom novalac ac pa ne znam… mi hipp combiotik pijemo
I mi hipp combiotik 1. Rekao nam pedijatar da ne mijenjamo hranu osim ako bas ima visesatne napadaje placa par puta dnevno. Ali nas nema bas toliko. Ja mu dam samo biogaia kapi. I to obicne bez vitamina d3. Mi smo svaki dan vani. On nije na suncu, ali mislim da vitamin d dobije i ovak. Mi isto avent bocice anticolic. Ne znam pomaze li to ista, ali ne odmaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji