Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    04. Srpanj 2019. 18:41

krino

I hormoni i bolovi. Mene tako pece jedna cica onak.nekak iznutra za poludit. Tu mi je jucer razmrcvario jer je nervozan. Uz sve ostale tegobe joa jedna nova u nizu. Te cice su cudo. Voljela.bih imati nekoliko pari da ih izmijenjam malo.

Nekoliko pari cica 😂😂😂👌

• Ivonne
    04. Srpanj 2019. 19:47

Toliko post sam natipkala i izbacilo me😡

• Ivonne
    04. Srpanj 2019. 19:49

Nakon što sam jučer pošteno otulila danas sam bolje, osim što se ova nacicava do besvijesti a ja sam iscrpljena s herpesom 🙄

nena1986
    04. Srpanj 2019. 19:58

Bit će da je danas dan od nacicavanja do besvjesti 😂

04. Srpanj 2019. 19:59

Joj mame, tesko mi vas je citati, znam da to sve i mene uskoro ceka 😋 bude to sve proslo 😙
    Kako stojite s pelenama? Za koje ste se odlucile i kako vam se cine? Koliko ih dnevno potrosite? Pretpostavljam da ste jos uvijek na jedinici... U bipi je happy vikend, 30% na pelene pa razmisljam da kupim jos jedinice... Imam jedan paket jedinice (40kom) i dva paketa dvojke, a bebica mi je danas procijenjena na 3200, tako da mislim da mi nece biti dovoljno ove jedinice... Sto mislite? 🙃

• Ivonne
    04. Srpanj 2019. 21:15

E da i prestala sam mazat bradavice s balzamom jer sam skužila da se tak ragade bolje suše
    Ja sam kupila paket jedinice, paket uolete dobila u bolnici onaj mali isto tako paket  pampersa od dm. Dobila sam veci paket pampersa 1 o muževog trenda umjesto cuge na fešti 😂
    Nakon što sve potrošim prelazi na 2 koji sam kupila u lidlu 

krino
    04. Srpanj 2019. 21:58

Ja imam pampers premium care 1 za sad. Super su. I da, danas je dan od nacicavanja, a ja sam dobila i temperaturu. Sad sam 2 lupoceta popila pa je pala. I sad cu se malo popratit. Cini mi se da sam se preforsala sa setnjom pa danas cijeli dan lezim. I sutra cu morat tako. Imam jos.uvijek dosta krvarenja jaka, a ja tak ambiciozna. Eto mi sad.

krino
    04. Srpanj 2019. 21:59

Ivonne

E da i prestala sam mazat bradavice s balzamom jer sam skužila da se tak ragade bolje suše
    Ja sam kupila paket jedinice, paket uolete dobila u bolnici onaj mali isto tako paket pampersa od dm. Dobila sam veci paket pampersa 1 o muževog trenda umjesto cuge na fešti 😂
    Nakon što sve potrošim prelazi na 2 koji sam kupila u lidlu

S cim si mazala? Lanolin? Meni nis ne pomaze od toga, bar mi se tak cini. A imam i multi mam i medela i melem i ne znam sta sve ne

nena1986
    05. Srpanj 2019. 06:51

Mi smo uzeli par paketa onih dm-ovih pelena  baby love, tako nesto. Ali mi se čini da nemaju svi iste brojeve... tako da sam najmanji broj uzela samo jedan  paket, mi smo uzeli dvojku, a njima je to od 3-6 kg cini mi se... pampersova dvojka je od 4 kg na gore... 😕 uglavnom za sad smo na babylove, i dobre su nam. 
    Ragade mi je najbolje mazati svojim mlijekom i puštati na zraku da se suši, purelan mi je ok onako samo za njegu, ali za ragade bolje da se suši.
    E, da li im mažete guze i sa čim? Prvom sam mazala uvijek, i to pretežno mast od JGL-a. Sada sam se pak čudila u rodilištu kako ne mažu s ničim, ja doma krenula sa tom masti i perem čistom vodom. Krenuli nekakvi prištići, ne klasični pelenski... probala nivein SOS, isto ne valja, pa sam doba šiz i ostavila je ne namazanu i sve joj prošlo. Evo danima ne mažem s ničim, koža za 5! Ni crvena, ni prištićava, ništa

• Ivonne
    05. Srpanj 2019. 09:48

https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/beba-puno-place-i-stalno-trazi-dojku-to-su-znakovi-skoka-u-razvoju-2909

Kaže članak prvi skok od 7 do 10 dana života. A mi imali nasisavanje od 21 do 5 ujutro, ubila me. Muž me išao spašavati pa ju nosao ali uvijek bi umjesto sna završila ponovno na meni. 
    Krino multi mam imam ali prestala sam mazati i bolje se suše.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.