Ma bit ćeš bolje za dva tjedna… još uz takvog muža,a za pet. Bilo bi koma da nemaš pomoći, ne bi se mogla oporavljat kako spada, i sve bi išlo stoput sporije. Bravo za tate!!
Bome bravo za tate. Ali i sinove pretpuberterlije ❤️ to mi je tako medeni
Ma bit ćeš bolje za dva tjedna… još uz takvog muža,a za pet. Bilo bi koma da nemaš pomoći, ne bi se mogla oporavljat kako spada, i sve bi išlo stoput sporije. Bravo za tate!!
Bome bravo za tate. Ali i sinove pretpuberterlije ❤️ to mi je tako medeni
I meni❤
P.s. ja si ne zelim ni pogledat stanje dolje… Nemam hrabrosti. Cekam bar 15 dana da prodje. Chicken…
😂 prvo sam napipavala, onda se ohrabrila pa bacila oko... šok, dok su šavovi još tamo, kad otpadnu nije tako strašno... 😱 I bole me velike i male usne, povremeno, i kukovi, isto povremeno. Pojma nemam da li to tako mora biti, s obzirom da sam prvi put rodila na carski 😕
Novi problem, zastoj na cici... začepio se mliječni kanalić, boli, kvrga nastala, nije mastitis (još).... stavila sam oblog od kupusa, masiram u toku dojenja, probati ću još sa toplim oblozima prije podoja i ne znam, da li još kome pada na pamet što bi još mogla? Nikako da krene 😢
Muz nek masira. Oni imju cvrsci grip. Znam da boli, al meni je moj masirao jer ja nisam mogla. I dobro je sve razbio. I kupus ili smrznuto voce/grasak. To je fakat grdo. Al meni je pomogo pogotovo u prvim danima. Onak kruzno s obje strane cicku masirati. Javi kak je. Sretno
P.s. ja si ne zelim ni pogledat stanje dolje… Nemam hrabrosti. Cekam bar 15 dana da prodje. Chicken…
Ni ja ne gledam. Kad ispadnu svi šavovi onda, kad to malo splasne 😂
😂 prvo sam napipavala, onda se ohrabrila pa bacila oko… šok, dok su šavovi još tamo, kad otpadnu nije tako strašno… 😱 I bole me velike i male usne, povremeno, i kukovi, isto povremeno. Pojma nemam da li to tako mora biti, s obzirom da sam prvi put rodila na carski 😕
Tak je, boli ona bole kukovi 😖
Novi problem, zastoj na cici… začepio se mliječni kanalić, boli, kvrga nastala, nije mastitis (još)…. stavila sam oblog od kupusa, masiram u toku dojenja, probati ću još sa toplim oblozima prije podoja i ne znam, da li još kome pada na pamet što bi još mogla? Nikako da krene 😢
Ja sam te kvrge razbijala po tušem, po mlazom tople vode pa stisnut prema dolje. Jbg boli ko sam vrag kad stisneš ali jedino tak može proći
Novi problem, zastoj na cici… začepio se mliječni kanalić, boli, kvrga nastala, nije mastitis (još)…. stavila sam oblog od kupusa, masiram u toku dojenja, probati ću još sa toplim oblozima prije podoja i ne znam, da li još kome pada na pamet što bi još mogla? Nikako da krene 😢
Probaj se namjestiti da kvrga bude bebi na pravcu nos-brada dok doji na nju
Tak sam plačljiva danas, sve me dira. Inače me je teško rasplakat. Otulila sam danas jer sad vidim koliko je prvi malac bio zakinut jer sam ja bila hendikepirana od poroda i sve je osim dojenja radio tata a i s dojenjem sam imala problema. On je samo htio mamu a ja sam bila polusposobna i zato je on bio plačljiva beba na početku bez mame, sisa u ratama. To zato jer uspoređujem s malom. Ona plače samo kad je budna a ja nisam blizu - znači da je to bilo i kod starijeg. Hormoni su me fino počeli šorati. Sorry što se jadam al tako me opralo danas.
Počeli su mi se i pristici pojavljivati, onak polako se vraća i ten na staro.
Lohije su mi skoro prestale, onako za dnevni uložak.
Sortiraj odgovore
Najstariji