Sestro, ja te razmem… Meni je lijeva cica taaaako jadna. Moj kuz kaze da me vise ne moze gledat dok dojim i placem. Desna je super. A lijeva je u banani. Bradavica mi sva naotecena i izdeformirana. O kad ke dobar hvat, boli. A stalno je u optjecaju. Ne znam si ni ja pomoc, osim sto bih zbilja voljela onih nekoliko ekstra pari cica pa da rotiram. Ili epiduralnu u cicu. Nes od toga. A taman postajalo bolje i onda jedan zivcani podoj vratio sve u prapocetak. Tak grdo nije izgledalo ni prvih dana… Drzi seeee
Jbt uhvati tu sisu i ko da je žvače, oboje mojih su barakuda bebe a i ti imaš jednu.
Moj je to već prošao s prvim pa jadan samo gleda i šuti.
Ja sam ti imala takve ragade s prvim da mi je bradavica ko visila na lijevoj. I onda sam ti popizdila i zabranila tu sisu nju izdajala davala na bocicu mlijeko a na drugoj dojila. I kad je zaraslo dala opet sisu i izbacila bočicu. Napatila se ko prava i mislila sam da je mali već pripremio sise za dojenje kad ono opet. Jbg takva koža blijeda i osjetljiva.
Kad ona krene plakat ja se osjećam ko da moram staviti sisu u stroj za mljevenje mesa.😖
Bojim se sljedećeg skoka a ko ne saniram sve do tad na što će to ličiti
I ja se toga bojim. Moj slijedi za tjedan dana. A umjesto poboljsanja, meni se cini da je sve gore. Izgleda sve gore i upaljenije. A ja vise nemam ideje kako ubrzati to davanje cice. Uvijek po pola sata lezim s njim u krevetu i trudim se okurazit. On sav nervozan jer vec bude gladan, a ja mokra od znoja i placa jer boli ko vrag. Bas je ubitacno. Nena nam je na konju. Ona je sve to izdrzala. Ja se nekad pitam hocu li ili cu ipak popustit i odustat od dojenja. Trudim se, ali imam i ja svoje neke granice. Brrrrr grdoo 😘😘😘
I ja se toga bojim. Moj slijedi za tjedan dana. A umjesto poboljsanja, meni se cini da je sve gore. Izgleda sve gore i upaljenije. A ja vise nemam ideje kako ubrzati to davanje cice. Uvijek po pola sata lezim s njim u krevetu i trudim se okurazit. On sav nervozan jer vec bude gladan, a ja mokra od znoja i placa jer boli ko vrag. Bas je ubitacno. Nena nam je na konju. Ona je sve to izdrzala. Ja se nekad pitam hocu li ili cu ipak popustit i odustat od dojenja. Trudim se, ali imam i ja svoje neke granice. Brrrrr grdoo 😘😘😘
Izdurat ces 🤞 tu smo, sjedat ćemo se i trudit prebroditi krize 😘😘
Hej cure ja sam već počela razmišljati o dohrani. Naše bebe pune 6 mjeseci u zimi kad nema ničega. Super su nove smjernice za dohranu- nudite sezonsko, šta kisele krastavce i papriku 😂😂😂
Zamrznula sam 4 kg marelica domaćih nešpricanih. Kak ste bude dolazilo spremit ću paketić dva da imam za kašice.
Razmišljam ja još i prije nego što sam rodila... Nije ti loša ideja uopće! Jedino, moram doći do one knjige beba-vođa dohrane (blw). Mali mi je jako kasno krenuo služiti se s priborom za jelo, jako izbirljiv, a da ne spominjem svekrvu koja ga je hranila maltene do 6. godine... 😱 Pa ono, probala bi, preslatki su mi kad onako mrljaju s hranom 😂😂
Cure drage, suosjećam s vama. Znam koliko boli.... mojoj dođe dan da zaboravi sisat! Cokće, nikako je namjestiti, živčani... a onda drugo jutro bez problema, ne kužim u čemu je stvar. I dalje su mi bradavice ekstra osjetljive ali epizoda s ragadama prošla... Probajte se makar izdajati, poštediti malo koji podoj, ne znam, uf, nisi pametan što reć. Najvažnije je da su bebice zdrave, site bla bla bla... al da je muka, je.
Hej cure ja sam već počela razmišljati o dohrani. Naše bebe pune 6 mjeseci u zimi kad nema ničega. Super su nove smjernice za dohranu- nudite sezonsko, šta kisele krastavce i papriku 😂😂😂
Zamrznula sam 4 kg marelica domaćih nešpricanih. Kak ste bude dolazilo spremit ću paketić dva da imam za kašice.
Razmišljam ja još i prije nego što sam rodila… Nije ti loša ideja uopće! Jedino, moram doći do one knjige beba-vođa dohrane (blw). Mali mi je jako kasno krenuo služiti se s priborom za jelo, jako izbirljiv, a da ne spominjem svekrvu koja ga je hranila maltene do 6. godine… 😱 Pa ono, probala bi, preslatki su mi kad onako mrljaju s hranom 😂😂
Ja nisam primjenjivala tu metodu ali bi svaki put kad sam ga hranila njemu dala njegovu žlicu dok sam ja svojom trpala 😂
S godinu dana je krenuo u vrtić i od tada sam jede, nije dozvoljavao više da ga hranim
Cure drage, suosjećam s vama. Znam koliko boli…. mojoj dođe dan da zaboravi sisat! Cokće, nikako je namjestiti, živčani… a onda drugo jutro bez problema, ne kužim u čemu je stvar. I dalje su mi bradavice ekstra osjetljive ali epizoda s ragadama prošla… Probajte se makar izdajati, poštediti malo koji podoj, ne znam, uf, nisi pametan što reć. Najvažnije je da su bebice zdrave, site bla bla bla… al da je muka, je.
E to, fino se namjesti, vakum napravi, usne izvrnute ono sve po ps-u i onda cmokne 😡 i gotovo štetu napravi. Poludim, vašim sisu van namještam opet i tak ponovi do 100 puta
Ja idem probat stavit obloge od kupusa 😆 Nemam vise ideja. Stavim onu multi mam kompresu, pa.mokri hladni rucnik i tako mi pase dok ne moram dojit. Onda kad krene mali vuc, skuzim da je to bio samo S.O.S. da me ne boli cica sama od sebe. I sad nakon svih kombinacija, vracam se onim "starinskim" receptima. Ne znam jel to ima efekta i je li koja probala? A uvijek mogu ostatak kupusa skiselit za zimu 😜
Ne bole me sise, nemam problema s prenapunjenošću jer ova sve podudla, SAMO mi otpadaju bradavice.
Kako žare stalno me strah da ne dobijem.onaj bakterijski mastitis ili već nešt. Pošto su to rane koje se stalno otvaraju svašta može proći
Sortiraj odgovore
Najstariji