Cure jeste prijavile tate za gajbu žuje?
Evo ja upravo jesam, dobije se i slatki paket od podravke za mame 😂😂
A ekipica tu ste , nema vas kod nas 😁 joj ne znam ceg da je bojim dojenja ili poroda 😂😅😅😅😅😅
Nego kupila sam onaj set za njegu pupka i daj mi recite jel moram jos nesto za previjanje pupka kupit u ljekarni jer ja uopce ne kuzim sta je to sve unutra tj nije mi jasno jel bude unutra ona mjrezica sto srzi gazicu na pupku ili ne
Ma mogla si samo kupiti sterilne gaze 5x5 i octenisept za pupak. Tako moja patronazna cisti.
Curke, kada se ova hiperprodukcija mlijeka malo stabilizira? Ja bih mogla pola rodilista nahranit. Stalno kapa iz mene. A nemrem imat nis na sebi zbog cicq koje su prejadne pa kapam po stabu, muzu, bebi, sebi, krevetu... Ma svuuuuda 🙄🙄
Ma ajd vidla i mislim treba mi to sve mi treba i sad ne znam sta cu s tim kad nemam ppjma sta uopce ima unutra morat cu nesto otvorit da uopce vidim sta je. Jel stavi onda i onu mrezicu preko ili?
Ma mogla si samo kupiti sterilne gaze 5x5 i octenisept za pupak. Tako moja patronazna cisti.
Curke, kada se ova hiperprodukcija mlijeka malo stabilizira? Ja bih mogla pola rodilista nahranit. Stalno kapa iz mene. A nemrem imat nis na sebi zbog cicq koje su prejadne pa kapam po stabu, muzu, bebi, sebi, krevetu… Ma svuuuuda 🙄🙄
Navuče si mlijeka malo više pa curi. Evo meni danas pocelo opet nakon što je u bolnici stalo i držim tetru pod sisama da skuplja. Isto hodam u toplesu jer su mi ragade odvratne.
A ovisi ti o bebi sve - znaš već onu ponuda i potražnja. Uvijek kad su skokovi u razvoju više curi. Mislim da sam ja negdje kad je malac imao 3 mjeseca prestala koristiti jastucice za dojilje. I To sam ih nosila samo po vani a u stanu sam imala majice i često ih mijenjala. Nije puno curilo ali dovoljno da fleku napravi.
Ma ajd vidla i mislim treba mi to sve mi treba i sad ne znam sta cu s tim kad nemam ppjma sta uopce ima unutra morat cu nesto otvorit da uopce vidim sta je. Jel stavi onda i onu mrezicu preko ili?
Moja je stavljala a u rodilištu su sad flasterom zalijepili.
A ekipica tu ste , nema vas kod nas 😁 joj ne znam ceg da je bojim dojenja ili poroda 😂😅😅😅😅😅
Nego kupila sam onaj set za njegu pupka i daj mi recite jel moram jos nesto za previjanje pupka kupit u ljekarni jer ja uopce ne kuzim sta je to sve unutra tj nije mi jasno jel bude unutra ona mjrezica sto srzi gazicu na pupku ili ne
Ja obilazim i onaj kraj al nemam šta pametno za dodat pa čutim 🤣🤣
Ja sam se s prvim stalno pripremala za porod a za dojenje me nitko nije priredio i onda sam dobila šamar😂😂 ako mene pitaš dojenje je gore, traje duže od poroda taj prvi period dok se sve ne uspostavi
Je, koma je. Bolje je nego prije 9 dana, ali ubija. Tesko se motivirat kad sve tak boli. Ja doma drzim rucnik ispod cica. Rucnik na kaucu. Rucnik na krevetu. Jer ujutro dok se oko 6 probudimo, vec je sve ispod mene mokro. Ne znam uopce kako cu iz kuce izaci.
Sa prvim mi je tako curilo na sve strane.... tek nakon mjesec dana se stabiliziralo... Sada ništa, ni kap viška nigdje 😕, ne kužim, al ok. Što se tiče pupka, i to očito ovisi od rodilišta do rodilišta, pa bolje pričekati da daju upute pa onda kupiti.
Cure jeste prijavile tate za gajbu žuje?
Evo ja upravo jesam, dobije se i slatki paket od podravke za mame 😂😂
Hahahaha i ja sam danas!! Skoro sam si i pismo napisala... 😂😂😂 Jesi vidjela, rok isporuke, 70 dana, al ajde, neka, čekat ćemo! Šteta što nisam pivski tip, više sam vinski a slatko ne odbijam 😂😂😂💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji