Pozzz, evo i nas na ovoj temi 😊
Da li ste čekale prvi pregled kod pedijatra da vam da kapi ili ste i ranije počele?
Jel koristila koja Waya D3 kapi?
Meni su na otpusnom pismu napisali da mora koristit od 8 dana i patronazna je rekla da kupimo.
Ma tako je svima. Ja nis ne dajem osim biogaia. A i to nema nekog ucinka. Najbolje je nis im davat. Pa nismo mi skandinavci da nema sunca. Udje kroz prozor predvecer i ujutro. Ja isto kombiniram te kapi, a nitko od mojih cura ne koristi nista. I sve imaju iste probleme kao i mi. Tj., njihovi bebaci. A ti sad budi pametan. Mislis da koristi, vidis da ne koristi. Cijelu trudnocu nisam popila lupocet, a onda bebana sibam s raznim kapljicama. E smo mi zene ludace 😂😂
pitanjce, jel i vaši klinci hropcu kao mali mopsići? moj mališa bas hropce i mislim da mu to smeta, iako naša pedijatrica kaže da to nije ništa, samo mu se zna malo vozati u nosu zbog mlijeka jer bljucne pa završi svugdje. eto njenog objašnjenja. mene to bas živcira, pogotovo noću kad ga stalno osluskujem 🙈
Ma kakav mopsic? Nas je kao leglo mopseva. Mi umiremo od smijeha. Al ne mozemo spavat po noci. Ja sam mislila da mu je nos pun, ali nije. To je tak. Bide i to prestalo 😆
Pozzz, evo i nas na ovoj temi 😊
Da li ste čekale prvi pregled kod pedijatra da vam da kapi ili ste i ranije počele?
Jel koristila koja Waya D3 kapi?
Što ti piše u otpusnom? Čuj se s patronažnom, pa provjeri....
Prije godinu dana su svima pisali da se daje K i D vtiamin prvih 6 tjedana, to je Babytol, kupuje se na slobodno. A iza toga samo onda dobivali recept za D3.
pitanjce, jel i vaši klinci hropcu kao mali mopsići? moj mališa bas hropce i mislim da mu to smeta, iako naša pedijatrica kaže da to nije ništa, samo mu se zna malo vozati u nosu zbog mlijeka jer bljucne pa završi svugdje. eto njenog objašnjenja. mene to bas živcira, pogotovo noću kad ga stalno osluskujem 🙈
Ajme daaa! Već sam vas htjela pitati... po noći bude najgore, ali ja imam onaj baby sterimar uz sebe, pa kad se probudi jesti, špricnem malo. Fakat bude u nosu nekih malih bijelih balaća, stvarno vjerovatno od mlijeka/sira 😂 ... i sa Sterimarom lijepo izađe.
Što se tiče d3, mi smo prvi mjesec koristili taj Babytol sa vitaminom K, tako su nam preporučili u rodilištu. Kupili smo za mjesec dana a poslije na recept Oleovit
Oboje spavaju što znači 15 minuta za mene, jer gospođica toliko odspava. Danas smo nas troje bili sat i po vani. Malac vozio bicikli bez pedala a ja gurala kolica. Za ručak gotove lazanje iz kauflanda. Kak vi organizirate djecu pravljenje ručka i ostale obveze?
Ja sve u ratama ali ručak najteže izbalansiram
Cula sam se s patronaznom vezano uz kapi, rekla je da za sad nista ne dajem nego da pricekam pregled kod pedijatra i da ce tad prepisati... U otpusnom iz rodilista ne pise nista za to, a kad sam pitala rekli su da je bitno da beba podriguje i prdi, da te kapi bas ne pomazu puno...
A sto se tice nosica, patronazna je preporucila kapati nos bar dva puta dnevno sa fizioloskom...
Primjetila sam da se dosta razilaze misljenja od osobe do osobe, npr u rodilistu inzistiraju na sirokom povijanju, a patronazna kaze da je vruce i da samo po noci siroko povijam... Tako da je najbolje slusati svoje instinkte i raditi onako kako mislimo da je najbolje...
Sve u ratama Ivonne. Nekad neke stvari i kasno navecer(peglanje, jer mi je kroz dan jako vruce). Kuham nesto na brzinu kad ona spava a ostalo se reze salama ili jede namaz jer stvarno ne stignem nista. A za sad se niko ne buni jer vide da ja ne mogu (3 beba mi to). Sad su mi dosle i kolegice s posla u prigleda. Prvo sta sam rekla je da nek zanemare nered ili nek ne gledaju🙊
Mama
Hahahaha i moja tako... sa spavanjem po danu, pa mu dosadi to buđenje nakon 5 min pa je pustim da ponekad spava na meni, ili nekom drugom. Koma znam. Ručak kuham kada je dobre volje ujutro, onda sve pripremim, sjeckam, dinstam bla bla bla. A onda kada dođe vrijeme ručka zgotovim. Radim u etapama, ponekad i u 3, 4 ovisno što kuham. Trudim se smisliti nešto s minimalno pripreme... Danas musaka. Ujutro zdinstala meso i luk, narezala krumpir. Sada ću posložiti i uvaliti u pećnicu. Problem mi je što mi zafali ideja 😰 Imam veliki kuhinjski otok, pa nju stavim u sjedalicu/ljuljačku na otok, na drugoj polovici spremam, i mogu je gledati i pričati joj, samo moram paziti na prste 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji