Nena1986 moja nece dudu a kupila sam ih 7 razlicitih( mislila sam da ce koji drugu htjeti).Ali zato cucla po dva prsta. To joj izgleda pase
Kad je gusto strpa si šaku u usta, pa joj se opet okreće żeludac 🙄. Pa sam zato mislila probati sa dudicom. 😂
Curke, kako ide eksperiment s ne dsvanjem bebitol kapi? Jel da kupujem ili ne? Moj mali se oko 2-3 budi jest. U 5 svako jutro ga bude grcevi pa place. Onda ga stavim kod sebe u krevet i zamotam i nekak oko pol 7 zaspi opet na kratko. Ja ne dajem osim biogaia kapi nista. Za sad. Ali sam u velikom iskusenju da kupim eapumisan za bebe...
Nego, mi smo sad u fazi kad jede pa ga dignes da podrigne pocne cendrat i plakat. To mu je valjda neka nova fora. Izludi me to. Onda kad podrigne, miran ko buba. Ne kuzim u cemu je fora. A cesto puta nikak da podrigne. Sve se promijeni preko noci.
Kad idemo van, moze se vozit u kolicima sat vremena. Onda pocne kenjkat. Ja zavidim svojoj susjedi koja malu od mjesec dana stavi u kolica i pici okolo ko velika. Moj je dobar, a onda krene grintat.
I jos jedno, ja sam skuzila da moj mali kad bude premoren sav histerizira. I ok, jaa bih isto. Ali nikako da skuzim neke znakove da ga preduhitrim i stavim spavay. Nije onak klasicno na pola koplja, nego sav normalan i samo odjednom razmase ruke i noge...a onda krene cendranje i jedva ga uspavamo. Jedva. Po sat vremena svaki nuna. Jel imate vi kakav savjet ili?
I mame, uvodite li rutinu bebama i kako? Mi ne mozemo no ritam hranjenja ustaliti, a kamoli rutinu. Trudimo se jedino da ga kupamo oko 8 i da poslije jede. Al nekad zaspi brzo, nekad nikako..m
Ima li smisla tak maloj djeci uvodit raspored? Neki kazu da im treba tempirat hranjenje i spavanje. Good luck! Sta kad drapne u komdu 4-5 sati. Pa necu ga budit da ga hranim ako spava i ne trazi... Ne znam sta da mislim. Sto vise citam, to manje znam. Nekako sam se ufala da ce mali sam uhvatiti neki ritam (jos uvijek se nadam jer je mali), ali neke zene treniraju raspored i kazu da tak treba. Neke ne... Ja nemam iskustva. Kao s pedijatrima, sve mi to novi svijet 😂😂
Obavila žutu srijedu. Kupila 4 paketa jumbo pelena broj 3 za naredni period. Bili čak i na cugi, dojila u kafiću s maramom. Bilo je vruće ali izdržala je, malo je bila uplašena od svih ljudi i buke.
Uglavnom uspjeli smo.
I ja tak radim, podojim prije puta pa ako zatreba bar ne bude dugo dojenje nego više duda za smirenje.
Kad sam već kod duše. Pokušala ju naučit jučer ali sam dobila jedan veliki rigoleto. Curka ima dobar nagon za povraćanje, bit će gadljiva već vidim.
More odustala, žao mi mog trogodišnjaka ali se be mogu natjerati na tu organizaciju. Zato će dobiti big party za 3 ročkas
Svka cast. Treba se sjetit zute srijede...
Pitanje za malo starije od nas. Kako vam je prošao prvi posjet pedijatru? Nas to čeka za dva tjedna i to nam ujedno bude prvi takav veći izlazak iz kuće. Vjerujem da u autu bude dobar pošto je bio i kad smo iz rodilišta išli ali da bude miran u čekaoni čisto sumnjam. Lako ga stavim na sisu ali ako krene ono deranje zbog kakanja kad ga ništa ne može smiriti dok to ne obavi mislim da će bit čudnih pogleda 🤐
moj je za čudo bio dobar na prvom pregledu, al zato na drugom kad je primio cjepivo bilo je vrištanja. morala sam izaći van da suprug još može pitati par stvarčica i uopće čuti pedijatricu sto ima reci. mali je vrištao još 15 min poslije. dok moja curica je bila zlatna skoro pa nikad nije plakala i sad mi je ovo sok. inače kod nas je tako pravilo da u određeno vrijeme naručuje samo male bebe ubog cijepljenja i vaganja tako da se ne čeka nego ideš odmah.
Obavila žutu srijedu. Kupila 4 paketa jumbo pelena broj 3 za naredni period. Bili čak i na cugi, dojila u kafiću s maramom. Bilo je vruće ali izdržala je, malo je bila uplašena od svih ljudi i buke.
Uglavnom uspjeli smo.
I ja tak radim, podojim prije puta pa ako zatreba bar ne bude dugo dojenje nego više duda za smirenje.
Kad sam već kod duše. Pokušala ju naučit jučer ali sam dobila jedan veliki rigoleto. Curka ima dobar nagon za povraćanje, bit će gadljiva već vidim.
More odustala, žao mi mog trogodišnjaka ali se be mogu natjerati na tu organizaciju. Zato će dobiti big party za 3 ročkas
isto i kod mene, mali neće dudu. opet si mislim još i bolje jer moja mala koja isto neće na more ove god. ima dudu koju ne ispusta, izludi me s njom. ona je isto slavila rođendan prvo kod mojih u slavoniji, pa u zg u vrticu i sad smo u čakovcu kod svekrve i opet bio tulum. strasno, otrosila se na rođendane da ni nemamo za more 🤣🤣🤣
Mi smo stvorili neku recimo rutinu sad tek s 4 mjeseca. Budi se ujutro oko 8 pol 9 i onda cuje do 11. Onda spavanje do 1, nakon toga opet cuje skoro do 4 i spava do 6. U 8 kupanje i pola 9 spavanje. I to ako smo doma bas. Ako nekud idemo sve se pokvari i spava jako malo i cendra uzas
Mama
Mi smo stvorili neku recimo rutinu sad tek s 4 mjeseca. Budi se ujutro oko 8 pol 9 i onda cuje do 11. Onda spavanje do 1, nakon toga opet cuje skoro do 4 i spava do 6. U 8 kupanje i pola 9 spavanje. I to ako smo doma bas. Ako nekud idemo sve se pokvari i spava jako malo i cendra uzas
Moj ima 7tj. Jeste li vi to krenuli tako rano stvarat ili onak kad jos malo stasa? Jedno sam naucila, bebe nikada ne buditi dok spavaju i bebe su robovi rutine!! 😂😂
Prespava cijelu noc? Oh zivote... Kad cemo i to dozivit 😂😂😂
I mame, uvodite li rutinu bebama i kako? Mi ne mozemo no ritam hranjenja ustaliti, a kamoli rutinu. Trudimo se jedino da ga kupamo oko 8 i da poslije jede. Al nekad zaspi brzo, nekad nikako..m
Ima li smisla tak maloj djeci uvodit raspored? Neki kazu da im treba tempirat hranjenje i spavanje. Good luck! Sta kad drapne u komdu 4-5 sati. Pa necu ga budit da ga hranim ako spava i ne trazi… Ne znam sta da mislim. Sto vise citam, to manje znam. Nekako sam se ufala da ce mali sam uhvatiti neki ritam (jos uvijek se nadam jer je mali), ali neke zene treniraju raspored i kazu da tak treba. Neke ne… Ja nemam iskustva. Kao s pedijatrima, sve mi to novi svijet 😂😂
Mi se trudimo. S malim nisam imala nikakve rutine, sve sto smo probali je bilo neuspjesno. Bio je koma za zaspat. Po par sati nunanja, da bi se na kraju probudio za pola sata, sat 😰. S njom se trudimo s tim da ona sama hvata neki ritam. Navečer spava od oko 22:30,23 do 3, pa od 3:30 do 6, pa od 6:30 do 8:30,9. Po danu bude svakako. Ponekad je ne okup jer bude živčana ili zaspi. Ne znam, mislim da nisam tip za stroge rasporede a opet puno bi bilo lakše da ga ima. Bez obzira na to, osobno mislim da su sasvim male bebe premale za neki strogi raspored. Ono, ako ide super ali ako ne ide sigurno je necu na silu svlaciti i kupati dok se dere. Vjerujem da bi trebalo biti izvedivo sa kojih 4 mjeseca 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji