Počeli smo davat espumisan i biogaiu jer sam mu.u sub dala d3 kapi.i 3 dana je urlao i previjao se... ne kazem da nece i ovako bez njih inat grceve al isam sigurna da cu mu ih nastavit davat... u hippu ima d vitamina, vodim ga van... ne znam jer d3 uzrok vecina kaze da je al oo ludnica je sinoc bila svi smo plakali i muz i ja i mali.🤣😂🤣😂😭😭😭😭
Može ti se grciti i od espumisana- kao neki su primjetili da im ima kontra djelovanje. Ja dajem sve, proći će i ta faza grceva pa će doci nest novo - čari roditeljstva.
Ja sam starijem davala sve kao i njoj, on nije imao A evo ona se muči. Čak mi i na hranu reagira. Tak da ja mislim da je to do djeteta i samo pratit svoje dijete i vidit šta mu paše.
Vezano za sunce i d3. Na tak malo dijete je dovoljno 10 min izloženosti suncu da prikupi dnevnu dozu.
Kzeli jel d3 dajete Plivit? Kažu da od njih češće hoće grčevi, navodno su Oleovit bolje
Nama je pedijatrica pisala Oleovit. Nemamo nikakvih problema 👌
isto tako i sa prvim djetetom i naravno nemamo grčeve. i da pedijatrica nam isto rekla da su oleovit bolje po pitanju grčeva.
Pozzz, evo i nas na ovoj temi 😊
Da li ste čekale prvi pregled kod pedijatra da vam da kapi ili ste i ranije počele?
Jel koristila koja Waya D3 kapi?
Pozdrav mame 😀
Danas smo napunili 2 tjedna, jel moguce da smo dosli do skoka u razvoju?! 🙄
Mali non stop hoce sisu, spava jedino na sisi i samo ga sisa moze umirit cim ga stavim u krevet spava jako kratko pola sata-sat i opet u plac.. Jos uz to su nas napali grcevi kad spava stalno se grci i jedva prdne pa mu je lakse.. Ne spavamo ni nocu ni danu 😐
Bome i mi ga odradili tad, sa ravno dva tjedna je počeo i trajao 5 dana 😴 sisanje od 5 minuta do 3 sata pa 3-5 minuta spavanja. I ista stvar sa grčevima iako dajemo Bio Gaia kapi. Jedino što sam skužila da bu bebitol još gore grčeve napravi.
A sad kad je skok završio počelo je neko noćno nespavanje. Poslije kupanja navečer odspava 2-3 sata i to je to, onda ide 4-5 sati budnosti tj borbe da zaspi. Zaspi na sisi i za 10 min budan i tako do jutra kad opet oko 7-8 zaspi na dva sata. Neznam ko sam, di sam ni zašto sam 😆
Znaci identicno 😂
Mislis na bebitol k3 kapsule ili? Ja ih koristim i isto sam posumljala da su od tog jos gori grcevi pa sam ih izbacila na koji dan da vidim jel ima razlike..
Ja sam danas dobila preporuku dr da ih kupim i dajem… Pricekat cu koji dan da vidim iskustva
Evo ja svom nisam dala kapi 2 dana i nema grceve, vjerojatno mu smetaju 🤷♂️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Pozzz, evo i nas na ovoj temi 😊
Da li ste čekale prvi pregled kod pedijatra da vam da kapi ili ste i ranije počele?
Jel koristila koja Waya D3 kapi?
Meni su na otpusnom pismu napisali da mora koristit od 8 dana i patronazna je rekla da kupimo.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
pitanjce, jel i vaši klinci hropcu kao mali mopsići? moj mališa bas hropce i mislim da mu to smeta, iako naša pedijatrica kaže da to nije ništa, samo mu se zna malo vozati u nosu zbog mlijeka jer bljucne pa završi svugdje. eto njenog objašnjenja. mene to bas živcira, pogotovo noću kad ga stalno osluskujem 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji