Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    07. Kolovoz 2019. 15:50

hahah a ja mislila da ništa ne stignem, svi smo u istim govnima 🙈💩
    vjerujem da još malo i bit će bolje. mi odustali od odlaska na more, na godinu ćemo. mislimo da će nam ovo bit vise mučenje nego odmor. htjeli smo ići zbog kćeri koja je 3 god, ali eto nemamo snage. mali je jako zahtjevan preko dana, tako da mislim da bi vise bila u zatvorenom i dojila nego sto bi otišla negdje. idem svaki dan s njom na bazene ili ode suprug i baka, tako da preživjeti ćemo 😩

krino
    07. Kolovoz 2019. 17:10

Ja ne stizem ni jest, a kamoli kuhat. Ostavino bogatstvo na glovo ili wolt. Ili jedemo sranja iz pekare. Muz na poslu ode na gablec. Ja sam jucer prvi put stigla pojest pola kantice pringlesa u 4 popodne. Mama mi gdjegod donese par lonaca punih klope pa nadodjemo... 
    A more... Jaooo, ja jos nisam odustala od te ideje, ali nemam pojma sta da mislim. Jos se nadam da cemo uspjet otic. Iako s avionom... Ufff
    Javim vam svakako 😊

srećica
    07. Kolovoz 2019. 17:48

Hahaha jeeej znači nisam jedina, neke dane ne da nestignem skuhat nego nestignem ni jesti. Zato sam si napravila dvije baze u kući tj mjesta gdje dojim i tu odma pored držim jabuku, posudicu s keksima, krekerima, kojom čokoladicom pa da mogu makar to dok dojim. Jer nekad mi da makar da si sendvič napravim a nekad ni to 🙈 ali zato imam liniju kao nikad, 6 kila manje nego prije trudnoće 😆

krino
    07. Kolovoz 2019. 18:30

srećica

Hahaha jeeej znači nisam jedina, neke dane ne da nestignem skuhat nego nestignem ni jesti. Zato sam si napravila dvije baze u kući tj mjesta gdje dojim i tu odma pored držim jabuku, posudicu s keksima, krekerima, kojom čokoladicom pa da mogu makar to dok dojim. Jer nekad mi da makar da si sendvič napravim a nekad ni to 🙈 ali zato imam liniju kao nikad, 6 kila manje nego prije trudnoće 😆

Ja sam isto bome mrsavija nego prije trudnoce. A ja jos i ne dojim pa ne stizem. Moj mali je od velikog spavaca postao veliki nespavac. Stalno izmisljam, pa ga vozi, pa ga nunaj, pa zvecka pa lijevo pa desno. Stavim ga u kindac da odem na wc, dreka nevidjena. S muzem doma se dogovaram kad cu stic kosu prat. Cudo jedno... A tak mali 😂😂
    Ali osim linije imam i cijeli set troslojnih podocnjaka. Pitam se, mogu li biti jos malo dublji i tamniji?

srećica
    07. Kolovoz 2019. 18:40

Pitanje za malo starije od nas. Kako vam je prošao prvi posjet pedijatru? Nas to čeka za dva tjedna i to nam ujedno bude prvi takav veći izlazak iz kuće. Vjerujem da u autu bude dobar pošto je bio i kad smo iz rodilišta išli ali da bude miran u čekaoni čisto sumnjam. Lako ga stavim na sisu ali ako krene ono deranje zbog kakanja kad ga ništa ne može smiriti dok to ne obavi mislim da će bit čudnih pogleda 🤐

nena1986
    07. Kolovoz 2019. 19:36

srećica

Pitanje za malo starije od nas. Kako vam je prošao prvi posjet pedijatru? Nas to čeka za dva tjedna i to nam ujedno bude prvi takav veći izlazak iz kuće. Vjerujem da u autu bude dobar pošto je bio i kad smo iz rodilišta išli ali da bude miran u čekaoni čisto sumnjam. Lako ga stavim na sisu ali ako krene ono deranje zbog kakanja kad ga ništa ne može smiriti dok to ne obavi mislim da će bit čudnih pogleda 🤐

Brzo će te prestati biti briga za poglede. Čisto sumnjam da će ih biti, s obzirom na to da su svi koji i budu tamo bili nedavno u sličnom sosu. Ja sam ti svoju nahranila neposredno prije kretanja, zaspala je putem. I pedijatrica nas je primila odmah. Bez obzira na punu čekaonu. Tako bi trebalo biti svugdje. Male bebe bi trebale imati apsolutnu prednost, pa se ne zadržavaš puno u čekaoni , nažalost ne ovisi o tebi. 

srećica
    07. Kolovoz 2019. 19:50

Mislim da si u pravu. Mislim ima beba koje samo spavaju ali moj nije jedna od tih tako da... A kako bude, ako baš i bude najglasniji vjerujem da nebude ni prvi ni zadnji. A možda nas i prime prije da ne uznemirujemo druge😂

• Ivonne
    07. Kolovoz 2019. 21:55

Obavila žutu srijedu. Kupila 4 paketa jumbo pelena broj 3 za naredni period. Bili čak i na cugi, dojila u kafiću s maramom. Bilo je vruće ali izdržala je, malo je bila uplašena od svih ljudi i buke. 
    Uglavnom uspjeli smo.
    I ja tak radim, podojim prije puta pa ako zatreba bar ne bude dugo dojenje nego više duda za smirenje.
    Kad sam već kod duše. Pokušala ju naučit jučer ali sam dobila jedan veliki rigoleto. Curka ima dobar nagon za povraćanje, bit će gadljiva već vidim.
    More odustala, žao mi mog trogodišnjaka ali se be mogu natjerati na tu organizaciju. Zato će dobiti big party za 3 ročkas

nena1986
    08. Kolovoz 2019. 03:31

Nema šanse da joj uvalim dudu... okreće joj se želudac, a stvarno budem nježna. Odustajem. Neznalica sam po tom pitanju, ni sin mi nije htio... Cica će i dalje morati nastaviti raditi 😂 Dude nam nisu suđene

• Maffin
    08. Kolovoz 2019. 08:18

Nena1986 moja nece dudu a kupila sam ih 7 razlicitih( mislila sam da ce koji drugu htjeti).Ali zato cucla po dva prsta. To joj izgleda pase

Mama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.