Wooow!! Nek potraje!! Moja je odspavala sinoć od 22:30, do 4. Pojela i nastavila do 6:30. Prebacila je sebi u krevet, dojile i mazile se do 9. Dobar neki dan 👌, nek ih bude više 😂
Ovak, ja bila kod pedijatra. Konacno. Olaksna za 250kn. Drag covjek, lijepo radi, zna znanje. Al nemre nas primit. Mogu ici u okolne kvartove jer je tu prepopularno i njemu dolaze svi ministri i pola vlade s djecom. Dok sam ja molila da nas uzme, a nemre jer ima preko kvote 400 pacijenata, neki sminker je cekao da se upise kod tog istog dr. jer se cuo s nekim pa s njim i tako ukrug jos u 6.mj. Eto. Ja nemam auto pa cu po zimi kad budu sjekire padale i sve ledeno fino ic u dom zdravlja u drugu opcinu, a ne kvart. Inace, dijete je dobro, hvala bogu. S mjesec ipo je naraso na 59cm i 4800g. Sve po spagi. Zadovoljan on, zadovoljan dr i mi isto zadovoljni. A grcevi..
Cekas da prodju jbga. Sta mozemo. Kaze dr da to dramaticno izgleda, ali nije tak strasno. Ako nista, za te pare sam bar 50minuta ugodnog razgovora sa ugodnim i profesionalnim covjekom imala, dijete je izvrtio i ispregledao uzduz i popreko. Jako drag doktor... Uzv kukova cu isto kod njega privat. Vec 12.8. i to za 280kn. Povoljnije nego poloklinike, a pod nosom nam je. To je tragedija. Sto ja zivim 3 ulice dalje od svog doma zdravlja... I taaaako... Osli nam doktori van, sve vise kuzim taj kolaps zdravstva..
Mi spavamo do 3, onda od 3 do 6 imamo hranjenje i grceve. Tako da... A u 7 smo opet gladni. Ja spavam od polnoc do 3. Nekad me pocasti pa drapne do 4. Ja legnem u 22h i onda gledam i slusam jel dise i kakve zvukove proizvodi...
I pitanje o cijepivu... Jel se bebaci cijepe s tocno navrsenih 2mj ili moze kiji tj kasnije? Jedina pedijatrica koja mi je relativno blizu se vraca 2.9. s godisnjeg, a moj ce 23.8. napunit 2mj. S tim da ni ne znam jel zena ima mjesta pa da nas upise kod sebe... Kriste koji problemi... Uvijek mogu privatno cijepit dijete, ali tko zna koliko to kosta...
Pozdrav mame 😀
Danas smo napunili 2 tjedna, jel moguce da smo dosli do skoka u razvoju?! 🙄
Mali non stop hoce sisu, spava jedino na sisi i samo ga sisa moze umirit cim ga stavim u krevet spava jako kratko pola sata-sat i opet u plac.. Jos uz to su nas napali grcevi kad spava stalno se grci i jedva prdne pa mu je lakse.. Ne spavamo ni nocu ni danu 😐
Bome i mi ga odradili tad, sa ravno dva tjedna je počeo i trajao 5 dana 😴 sisanje od 5 minuta do 3 sata pa 3-5 minuta spavanja. I ista stvar sa grčevima iako dajemo Bio Gaia kapi. Jedino što sam skužila da bu bebitol još gore grčeve napravi.
A sad kad je skok završio počelo je neko noćno nespavanje. Poslije kupanja navečer odspava 2-3 sata i to je to, onda ide 4-5 sati budnosti tj borbe da zaspi. Zaspi na sisi i za 10 min budan i tako do jutra kad opet oko 7-8 zaspi na dva sata. Neznam ko sam, di sam ni zašto sam 😆
Znaci identicno 😂
Mislis na bebitol k3 kapsule ili? Ja ih koristim i isto sam posumljala da su od tog jos gori grcevi pa sam ih izbacila na koji dan da vidim jel ima razlike..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Krino jel misliš na Jovančevića?
Ne mora se točno na dan kad puni 2 mjeseca nego između 2 i 3mjeseca. Šta oni kojima odgode cijepljenje zbog bolesti ili nest. Tak da sve 5
Pozdrav mame 😀
Danas smo napunili 2 tjedna, jel moguce da smo dosli do skoka u razvoju?! 🙄
Mali non stop hoce sisu, spava jedino na sisi i samo ga sisa moze umirit cim ga stavim u krevet spava jako kratko pola sata-sat i opet u plac.. Jos uz to su nas napali grcevi kad spava stalno se grci i jedva prdne pa mu je lakse.. Ne spavamo ni nocu ni danu 😐
Bome i mi ga odradili tad, sa ravno dva tjedna je počeo i trajao 5 dana 😴 sisanje od 5 minuta do 3 sata pa 3-5 minuta spavanja. I ista stvar sa grčevima iako dajemo Bio Gaia kapi. Jedino što sam skužila da bu bebitol još gore grčeve napravi.
A sad kad je skok završio počelo je neko noćno nespavanje. Poslije kupanja navečer odspava 2-3 sata i to je to, onda ide 4-5 sati budnosti tj borbe da zaspi. Zaspi na sisi i za 10 min budan i tako do jutra kad opet oko 7-8 zaspi na dva sata. Neznam ko sam, di sam ni zašto sam 😆
Znaci identicno 😂
Mislis na bebitol k3 kapsule ili? Ja ih koristim i isto sam posumljala da su od tog jos gori grcevi pa sam ih izbacila na koji dan da vidim jel ima razlike..
Ja sam danas dobila preporuku dr da ih kupim i dajem... Pricekat cu koji dan da vidim iskustva
Ne mora se točno na dan kad puni 2 mjeseca nego između 2 i 3mjeseca. Šta oni kojima odgode cijepljenje zbog bolesti ili nest. Tak da sve 5
Pa da. Ja nisam upucena u pedijatre, ali vidim da je covjek overbookira i megapoznat. Zao mi je jer je divan s djecom. Bas je stvoren za taj posao. Al ok. Sad cu ic pitaj boga di... Tenks na info. Pricekat cu onda tu doktoricu da dodje s godisnjeg 2.9. pa probat tam...
P.s. Ocito da sam pala s marsa, ali kad nemas klince, ne gledas ni crtice nit znas doktore niti akcije pelena... 😂😂😂
Pa da. Ja nisam upucena u pedijatre, ali vidim da je covjek overbookira i megapoznat. Zao mi je jer je divan s djecom. Bas je stvoren za taj posao. Al ok. Sad cu ic pitaj boga di… Tenks na info. Pricekat cu onda tu doktoricu da dodje s godisnjeg 2.9. pa probat tam…
P.s. Ocito da sam pala s marsa, ali kad nemas klince, ne gledas ni crtice nit znas doktore niti akcije pelena… 😂😂😂
On je samo bog pedijatrije 🤣🤣🤣🤣
Imaš njegovu knjigu prve tri zašto su važne koja valjda ima vec 15 izdanja
Pa da. Ja nisam upucena u pedijatre, ali vidim da je covjek overbookira i megapoznat. Zao mi je jer je divan s djecom. Bas je stvoren za taj posao. Al ok. Sad cu ic pitaj boga di… Tenks na info. Pricekat cu onda tu doktoricu da dodje s godisnjeg 2.9. pa probat tam…
P.s. Ocito da sam pala s marsa, ali kad nemas klince, ne gledas ni crtice nit znas doktore niti akcije pelena… 😂😂😂
On je samo bog pedijatrije 🤣🤣🤣🤣
Imaš njegovu knjigu prve tri zašto su važne koja valjda ima vec 15 izdanja
Bog ili ne, on je jedini pedijatar u mom domu zdravlja koji nije trenutno na godisnjem. Vidim da bih prije ja trebala biti bog da mi prijavi dijete.
Samo cijeli zivot idem vrata do kod opce prakse. Inacre nije bed da zivkam pescenicu ako treba da nas prime... Jako me nazivcirao taj nas sustav. Uzasan je. A za jednog boga pedijatrije, moram reci da je vrlo prizeman i drag 😂😂😂
Znaš da to tak ide. Čim netko valja i to se pročuje svi se kod njega upišu. Pa bio to dr opće prakse, ginić ili ovdje pedijatar. Znam ih dosta koji kod njega idu private. Osobno mi to glupo. Kod pedijatra mi bitno da ne daje antibiotik ko tictac i ukoliko trebam neku uputnicu to dobijem bez pregovaranja.
Znam sto te smeta što ti je pred nosom a ne možeš se upisati... zato on i radi private, fina lova se skupi.
Sortiraj odgovore
Najstariji