Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    08. Kolovoz 2019. 13:36

Nikolina95

A jeste li ostvarili pravo na djeciciji doplatak? Posto ja i decko radimo i mislim da prelazimo taj dohodak cisto sumljam da cu ostvarito pravo 🤔

Taj dohodovni cenzus je toliko nizak da jedino oni s jednim primanjem i puno ukućana ostvaruju pravo na dječji doplatak.
    Osobno smatram da to nije uredu, ako je dječji onda ga trebaju djeca primati, SVA, a ne uvjetovano primanjima od roditelja. 

Nikolina95
    08. Kolovoz 2019. 14:36

Ivonne

Nikolina95

A jeste li ostvarili pravo na djeciciji doplatak? Posto ja i decko radimo i mislim da prelazimo taj dohodak cisto sumljam da cu ostvarito pravo 🤔

Taj dohodovni cenzus je toliko nizak da jedino oni s jednim primanjem i puno ukućana ostvaruju pravo na dječji doplatak.
    Osobno smatram da to nije uredu, ako je dječji onda ga trebaju djeca primati, SVA, a ne uvjetovano primanjima od roditelja.

Ja sam do sad mislila da sva djeca imaju pravo ma djeciji kako bi i trebalo bit ali eto nista od toga.. 😐

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    08. Kolovoz 2019. 15:24

Probudila se u 7 sisala do 8 pa spavala vani u kolicima do 11. Ušli u stan, malo sisanja pa malo kuhanja. Dok sam to radila starijem dala tablet da igra onda igre za djecu od 3 godine - crtanje, slaganje, spajanje. Pojeli juhicu, on u krpe a ja nastavila sa hranjenjem. Namočila sam sinoć proso tak da je danas uz juhu od rajčice i prosoto na meniju.
    Kak nisam stigla do frizera prije poroda a i ko zna kad ću imati vremena za tri sata pramenova, kupila sam jučer boju i danas me dolazi kuma ofarbati.
    Uspjela sam i jesti normalno a ne s nogu. 

krino
    08. Kolovoz 2019. 16:18

Koliko vidim, svakim danom sve vise i vise napredujemo 😁😁😁 Barem mi koje smo sa malo razmaka hahahaha

• Ivonne
    08. Kolovoz 2019. 16:43

Puževim korakom naprijed 🤣🤣

nena1986
    08. Kolovoz 2019. 18:15

Vauuuu... to je uspjeh!! Meni gosti ovaj tjedan svaki dan... jedem kad dođu oni. Skužila sam da ja pojedem više od njih 😂😂😂 uvalim im dijete, sjednem i jedem 😂😂😂. Moram se skulirat, dobit ću tristo kila 😂😂😂

katiesu
    08. Kolovoz 2019. 20:20

nena1986

Vauuuu… to je uspjeh!! Meni gosti ovaj tjedan svaki dan… jedem kad dođu oni. Skužila sam da ja pojedem više od njih 😂😂😂 uvalim im dijete, sjednem i jedem 😂😂😂. Moram se skulirat, dobit ću tristo kila 😂😂😂

i mene sekira to oko kila. u zadnje vrijeme samo jedem. kako ste s kilažom poslije trudnoće? meni trbuh isto i nakon prve trudnoće. razdvojeni trbušni zid. i to mi je vas bolna točka. trudim se pomalo vježbati, ali cim budem mogla i imala vremena ću vježbati sa trenericom da mi ae to riješi. 

nena1986
    08. Kolovoz 2019. 20:40

Kile su otišle odmah... ali opušten trbuh je tu... nisam baš bila mršava prije trudnoće, ali kao da mi se oblik tijela promijenio, bez obzira što mi ovo nije prva trudnoća 🙄. Malo vježbe bi dobro došlo... pričekam jesen pa ću probati sama kod kuće nešto 😂🙈

kzeli
    08. Kolovoz 2019. 21:10

2 tjedna nakon poroda 9 kg manje , udebljala se sveukupno 15 kg... 6 kila ostalo al zadnja vecera mi je bila u bolnici, mali.divlja od 5 do 10 svaki dan pa mislim da.necu vecerat do njegove 18 kako.je krenulo... tako da mislim da cu uskoro bit kao vjesalica 🤯😭

• Ivonne
    08. Kolovoz 2019. 21:54

Obojala se i ispala žuta 😭😭
    Nece me pa neće al stvarno nemam kad sjedit kod frizera. Zašto ne postoje kućni frizeri🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.