Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    05. Kolovoz 2019. 20:08

Petra05

mogu reci da sam morala guglat 😂
    Moj ako ima iti jedan komadic da nije skroz raskasen na stapnom mikseru, gusi se, baca ga vani pa ne znam bas da bi ta metoda bila uspjesna
    Mislim da je to sve od bebe do bebe

Mislim da ćemo mi probati... pa ću vam znati reći kako nam ide. Kada dođe 6-i mjesec pomoliti ćete se za mene i moje živce 😂😂😂

• Ivonne
    05. Kolovoz 2019. 20:16

nena1986

Petra05

Moj ako ima iti jedan komadic da nije skroz raskasen na stapnom mikseru, gusi se, baca ga vani pa ne znam bas da bi ta metoda bila uspjesna

Mislim da ćemo mi probati… pa ću vam znati reći kako nam ide. Kada dođe 6-i mjesec pomoliti ćete se za mene i moje živce 😂😂😂

🤣🤣🤣koliko očenaša svaka?

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 20:20

Kad se vec molimo, pomolite se da moj gospodin napokon pocne spavati po noci, od 3.mjeseca po 100x na noc je budan, vise ne znam ni gdje sam ni sta sam, a ni muz isto i ne nazire se kraj 🥵🥵

nena1986
    05. Kolovoz 2019. 20:20

Ivonne

nena1986

Petra05

Mislim da ćemo mi probati… pa ću vam znati reći kako nam ide. Kada dođe 6-i mjesec pomoliti ćete se za mene i moje živce 😂😂😂

🤣🤣🤣koliko očenaša svaka?

Razmislim pa vam javim 😂😂😂🙈

nena1986
    05. Kolovoz 2019. 20:26

Petra05

Kad se vec molimo, pomolite se da moj gospodin napokon pocne spavati po noci, od 3.mjeseca po 100x na noc je budan, vise ne znam ni gdje sam ni sta sam, a ni muz isto i ne nazire se kraj 🥵🥵

Primljeno na znanje! 😉 Još netko? Hahahaha 🙈 Neću te tješiti, znam kako ti je. S malim sam slagala čaše u frižider umjesto u regal, a daljinski smo našli u prljavom vešu. Toliko smo bili iscrpljeni. Dvije godine, ravno. Nisam ni pomišljala na drugo, dugo, dugo, dugo vremena 😂😂😂

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 20:51

nena1986

Primljeno na znanje! 😉 Još netko? Hahahaha 🙈 Neću te tješiti, znam kako ti je. S malim sam slagala čaše u frižider umjesto u regal, a daljinski smo našli u prljavom vešu. Toliko smo bili iscrpljeni. Dvije godine, ravno. Nisam ni pomišljala na drugo, dugo, dugo, dugo vremena 😂😂😂

Tjesi me da je barem jos netko to prosao, svi koga znam nemaju takvih problema jer bebe spavaju ili se probude jedanput, pa se jos vise deprimiran
    I tocno to, nosim neke stvari po kuci ne znam vise ni di ni sta 😥, a za drugo je meni isto sad oboje imamo misljenje da drugog nece biti ili ako bude bice velika razlika, sve zavisi do kad ce i dalje ovako "spavati" 😂

Nikolina95
    05. Kolovoz 2019. 21:47

Duram nekako, proci ce brzo hehe jos su me leda pocela presjecati dolje neznam dali je mozda od epiduralne ili sto je on non stop na meni 😥

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

nena1986
    05. Kolovoz 2019. 23:27

Petra05

nena1986

Tjesi me da je barem jos netko to prosao, svi koga znam nemaju takvih problema jer bebe spavaju ili se probude jedanput, pa se jos vise deprimiran
    I tocno to, nosim neke stvari po kuci ne znam vise ni di ni sta 😥, a za drugo je meni isto sad oboje imamo misljenje da drugog nece biti ili ako bude bice velika razlika, sve zavisi do kad ce i dalje ovako "spavati" 😂

Drugo, sada nakon 11 god. Da je ovo bilo prvo, imala bi nogometnu momčad. Šalim se... ali da, dan i noć razlika, neusporedivo uopće 

srećica
    06. Kolovoz 2019. 10:41

Nikolina95

Pozdrav mame 😀
    Danas smo napunili 2 tjedna, jel moguce da smo dosli do skoka u razvoju?! 🙄
    Mali non stop hoce sisu, spava jedino na sisi i samo ga sisa moze umirit cim ga stavim u krevet spava jako kratko pola sata-sat i opet u plac.. Jos uz to su nas napali grcevi kad spava stalno se grci i jedva prdne pa mu je lakse.. Ne spavamo ni nocu ni danu 😐

Bome i mi ga odradili tad, sa ravno dva tjedna je počeo i trajao 5 dana 😴 sisanje od 5 minuta do 3 sata pa 3-5 minuta spavanja. I ista stvar sa grčevima iako dajemo Bio Gaia kapi. Jedino što sam skužila da bu bebitol još gore grčeve napravi. 
    A sad kad je skok završio počelo je neko noćno nespavanje. Poslije kupanja navečer odspava 2-3 sata i to je to, onda ide 4-5 sati budnosti tj borbe da zaspi. Zaspi na sisi i za 10 min budan i tako do jutra kad opet oko 7-8 zaspi na dva sata. Neznam ko sam, di sam ni zašto sam 😆

• Ivonne
    06. Kolovoz 2019. 13:20

Oboje spavaju a ja ležim 😊
    Samo se hvalim🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.