Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    05. Kolovoz 2019. 14:58

Biogaia, espumisan i d3😂 sve ubacim u kljun🤭
    Moja baka uvijek zna reći Bože oslobodi me tuđih obzira😂 i toga se i ja držim, nastojim ne obazirati se na tuđa mišljenja i savjete. Jel si ti nešto radila, tvoja kuma, baba, prijateljica, super, ali to ne znači da bi ja to trebala ili da smatram da je dobro. 
    I da nadam se da ovdje nitko nece doživjeti predrasudu😊

• Ivonne
    05. Kolovoz 2019. 15:14

nena1986

kzeli

Mi nemajke 💪🏻👏🏻🤣😂🤣😂 nego kako ste ? Kako se borite sa vrucinama? Gledam sljed tjedan ce bit zege vec me panika hvata, spas je sto zeli u kolica jer bi bili mokri i ja i on od nunanja… dobili d3 kapi pa mudrujem davati mu ili kupiti neke druge svi hvale one biogaia sa d3 pa sam razmisljala bolje mu to uzet… ne znam nisam pametna 😒

Postavili klimu, eto tako. Prvi dio ljeta smo bile zaljepljene… doslovno. Sad upalim klimu, vise onako da nam pokupi vlagu iz zraka, odmah bude lakse. Stavim je na 26-27. Toliko da se da živit. Sad već bude neko vrijeme "sama" u kolicima i sl. Ali veći dio dana je zapravo dojim, tako da se lijepimo 😂😂😂🙈

Sofka hoce sama ležati na kutnoj ali onda moram biti kraj nje. Kad je strpam u viper protestira jer ne vidi iz njega. Imam ovaj:  https://www.magicbaby.hr/tiny-love-3u1-rocker-napper-luxe.html
    Kako je mala još je u nultom položaju pa ne vidi iz njega.

• Maffin
    05. Kolovoz 2019. 16:05

Petra05 dali ste vi poceli s kasicama i od kada. Nasa pedijatrica veli da mozemo od 4 mjeseca a meni to malo rano. 

Mama

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 16:35

Pocela sam sa 5 mjeseci, nije mi se on bas cinio spremnim odma sa 4, nemoj uvoditi bar jos mjesec dana, nama je nasa pedi rekla da ne uvodim prije 5

nena1986
    05. Kolovoz 2019. 16:48

Što mislite cure o BLW metodi? Ništa novog doduše, ali ono nema kašica, nema kalendara uvođenja, totalna anarhija još i neuredna... pa mi se zasviđalo 😂

• Petra05
    05. Kolovoz 2019. 17:38

mogu reci da sam morala guglat 😂
    Moj ako ima iti jedan komadic da nije skroz raskasen na stapnom mikseru, gusi se, baca ga vani pa ne znam bas da bi ta metoda bila uspjesna
    Mislim da je to sve od bebe do bebe 

• Ivonne
    05. Kolovoz 2019. 17:40

nena1986

Što mislite cure o BLW metodi? Ništa novog doduše, ali ono nema kašica, nema kalendara uvođenja, totalna anarhija još i neuredna… pa mi se zasviđalo 😂

🤣🤣 ja sam s prvim odlučila da mi beba neće biti vođa ničeg 🤣🤣
    Ali je od početka imao svoju žlicu i ja svoju. On trpa koliko stigne a ja ga nahranim😆

Nikolina95
    05. Kolovoz 2019. 18:51

Pozdrav mame 😀
    Danas smo napunili 2 tjedna, jel moguce da smo dosli do skoka u razvoju?! 🙄
    Mali non stop hoce sisu, spava jedino na sisi i samo ga sisa moze umirit cim ga stavim u krevet spava jako kratko pola sata-sat i opet u plac.. Jos uz to su nas napali grcevi kad spava stalno se grci i jedva prdne pa mu je lakse.. Ne spavamo ni nocu ni danu 😐

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    05. Kolovoz 2019. 19:57

Nikolina95

Pozdrav mame 😀
    Danas smo napunili 2 tjedna, jel moguce da smo dosli do skoka u razvoju?! 🙄
    Mali non stop hoce sisu, spava jedino na sisi i samo ga sisa moze umirit cim ga stavim u krevet spava jako kratko pola sata-sat i opet u plac.. Jos uz to su nas napali grcevi kad spava stalno se grci i jedva prdne pa mu je lakse.. Ne spavamo ni nocu ni danu 😐

Nekima skokovi idu na manje na 2 4 6 8
    Ali ako ima grcice sisa mu je utjeha, traži si mamu
    Jbg tu nema pomoći, duraš i čekaš da brzo prođe
    Drž se

nena1986
    05. Kolovoz 2019. 20:08

Petra05

mogu reci da sam morala guglat 😂
    Moj ako ima iti jedan komadic da nije skroz raskasen na stapnom mikseru, gusi se, baca ga vani pa ne znam bas da bi ta metoda bila uspjesna
    Mislim da je to sve od bebe do bebe

Mislim da ćemo mi probati... pa ću vam znati reći kako nam ide. Kada dođe 6-i mjesec pomoliti ćete se za mene i moje živce 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.