Mi nažalost češće spavamo na trbuhu… od kada se rodila lamaće rukama sumanuto, ako je na boku ili leđima, sva se strese i probudi… i onda deračina. Jedino bude ok ako je povijem… od tjedan dana je bez problema odizala glavicu i okretala s jedne na drugu stranu. Ko kobac sam, znam da mi je to uzalud, ali eto.
Danas nam stizu prvi sluzbeni gosti, ovaj tjedan ce nam se nekoliko njih izredati. Pa cemo vidjeti 😂. Šetnja- 15 min vozanja, 10 min nosanja > pravac doma na cicanje 😂.Krino, moja će za 6 dana 2 mjeseca, smije se i priča naveliko, pa ti ja nju kada god je dobre volje, polegnem na leđa na kutnu ili u sjedalicu i pričam, pjevam, izvodim kerefeke. Ustvari, ovako ti ide procedura ako je dobre volje. Prvo je polegnem pa bude koji minut sama, ja nešto radim, jedem i sl. 😂. Onda kada se počne buniti, nakon nekih 10 min, priđem pa "pričamo", ali svejedno svako toliko odem pa se vraćam za minut. Tako zna ležati do najduže 45 min. Kad joj dosadi kreće nosanje, obično okrenuta prema naprijed i onda kod se uznemiri, cica…. i tako ukrug. Danju jede svakih sat, sat i pol, ponekad i češće 🙈
E pa tako nekako i ja. Stavim ga na jastuk za dojenje onak pod kutom i pricam s njim. I dobijem smijeskic i malo pokusava gugutati, ali brzo mu dopizdi i onda krene cendrat. Onda dok promijenim tisucu poza nosenja da nadjem onu koja mu bas tada pase…😂😂
Zadnjih par dana mi se sve jace napreze dok kaka tj., sve je cendraviji kod naprezanja da kakne i prdne. Kako je s tvojom to proslo? Ne znam jesu li to nuzno grcevi nego se tako slonovski bori da se pokaka, to je cudo…
Nije imala grčeve uopće, al se cendra i viče za bezveze redovno. Prducka i kaka sasvim mirno 😉
Hvala drage moje ja odmah krenula džonom, bas u zdanjih 2 tjedna naisla na predrasude pa odmah odrezem jer se nemam snage vise opravdavat nikome...
Stigao decko 21.7 pa mi.je trebalo malo da nadodem od svega i da se pomorim s bocicom i nesisanjem i eto tako pa sam sad i ja medu vama 😍🥰
Nas Krešimir evo jucer napunio 2 tjedna 🥰
Hvala drage moje ja odmah krenula džonom, bas u zdanjih 2 tjedna naisla na predrasude pa odmah odrezem jer se nemam snage vise opravdavat nikome…
Stigao decko 21.7 pa mi.je trebalo malo da nadodem od svega i da se pomorim s bocicom i nesisanjem i eto tako pa sam sad i ja medu vama 😍🥰
Bravo mama! Tako treba! Kako su ljudima bebe i mame trn u oku i svatko misli da je najpametniji. Nevjerovatno.... Savjeta ko u priči. Da trebam savjet, pitala bi 😰 Dojiš, ne dojiš uvijek će naći što za prigovoriti. 😂😂😂
Hvala drage moje ja odmah krenula džonom, bas u zdanjih 2 tjedna naisla na predrasude pa odmah odrezem jer se nemam snage vise opravdavat nikome…
Ne sekiraj se. Meni susjeda kaze da bi bilo bolje da dojim jer je njena snaha dojila do godinu dana. Isto sam plakala dok sam se pomirila s tim da moram biti normalna i davat bocu, a ne montirat dijete na krvavu sisu po sat vremena, grist krpu i plakat dok dojim, a on redovni bljucka krv. Isplakala sam taj guilt trip i cao. Tjesim se da nece bit dovijeka na toj boci. Za koji mj krenes pravit kasice i to je to. Sta sad.
Mi nemajke 💪🏻👏🏻🤣😂🤣😂 nego kako ste ? Kako se borite sa vrucinama? Gledam sljed tjedan ce bit zege vec me panika hvata, spas je sto zeli u kolica jer bi bili mokri i ja i on od nunanja... dobili d3 kapi pa mudrujem davati mu ili kupiti neke druge svi hvale one biogaia sa d3 pa sam razmisljala bolje mu to uzet... ne znam nisam pametna 😒
Ja to koristim jer mi je patronazna rekla, ali ne vidim da mu ista pomaze. I dalje je jadan i napreze se jako dok treba prdnut i kakit. I grcevi nas stisvu sve u 16. Niti jedna od mojih frendica zapravo nije koristila nikakve kapi tak da sam si ja jedina luda sto ih stavljam, a nema efekta. Ni vitamin d nitko nije koristio... Al eto. Farmaceuti zarade. Nista to nije lijek. Sve je samo "dodatak prehrani"
Jel svime bebe sisajubili ima netko i na dohrani? Moj je na hippu, zasto i kako ako ce netko napadat nemaam namjeru objasnjavat, samo sam htjela pitat za caj? Dali ga netko daje i kad ate ga pocele davati? Mali ima.2 tjedna pa cisto da budem u prirpravnosti. D3 kapi dali dajete?
Nisam htjela zvucati bezobrazno ali nailazim na predrasude i komentare pa sam odmah htjela to naglasiti jer nemam vise snage za objasnjavanje
nije mi jasno zašto neki moraju soliti pamet. da piše negdje na kutiji da već sadrži d vitamin isto tako još neke važne stvari. mislim da bi se to trebala posavjetovati sa svojim pedijatrom. ja aam u pocetku davala malo nadohrane pa zato znam za to,ali sam davala d3
nemas se sta objasnjavati, moj mali je na dohrani od pocetka i iskreno nikad nisam se osjetila lose zbog toga, niti nemam zasto, beba uredno dobiva na tezini, zdrav je, a ja sam puno smirenija nego prvih dana kada sam pokusala dojiti i isto mali bljucao krv
D3 san davala od mjesec dana, nakon prve kontrole
Mi nemajke 💪🏻👏🏻🤣😂🤣😂 nego kako ste ? Kako se borite sa vrucinama? Gledam sljed tjedan ce bit zege vec me panika hvata, spas je sto zeli u kolica jer bi bili mokri i ja i on od nunanja… dobili d3 kapi pa mudrujem davati mu ili kupiti neke druge svi hvale one biogaia sa d3 pa sam razmisljala bolje mu to uzet… ne znam nisam pametna 😒
e da imaš sreće da hoće u kolica. moj se hoće nositi, još onda ta vrućina pa se sljepimo. grozno jedva cekam jesen 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji