Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    26. Travanj 2020. 08:58

krino

2,5 h nunanja i 30min deracine da se svi ne pokoljemo
    I deracini zaspao. Idem sad i ja probat, ali sam toliko prebijena i nadrndana da mi se uopce ne spava
    Puna mi je kapa vise ovih seansi. Pa sta je to????

Draga totalno te razumin. Tako i mene toliko ubija sto ne znam zasto i kako su neke stvari, a volila bi da znam 🤷‍♀️i onda nervoza i nemoc i kasnije griznja savjesti(bar meni)  sto se zivciram zbog gluposti a zapravo triba bit sritan da su zivi i zdravi. Al je tesko,tesko ajme

krino
    26. Travanj 2020. 09:51

Digli smo se svi u 6:45. Kao, naspavao se. Nocas u dva navrata 7,5h... Strasno 🤦🏻‍♀️
    Najgore od svega sto smo svi dobre volje. Ali izgledamo zbombano do daske 🤣 Mali trepce kao da je u slow motionu. Stvarno mi dodje da odem u neku sumu da me bestije pojedu. Nek rade sta hoce samo da odmorim 🤪
    Mini, jesi li ti jos na peljescu? Mi taaaaaako zelimo ici, ali ne mrdamo nikuda. Prosli tjedan smo morali nasim prijateljima poslat paket pelena i persila za djecju robu i kasica... Nema za kupit, a zbog propusnica ne mogu do DU. Bolje onda da smo tu

MiniCooper26
    26. Travanj 2020. 10:45

krino

Digli smo se svi u 6:45. Kao, naspavao se. Nocas u dva navrata 7,5h… Strasno 🤦🏻‍♀️
    Najgore od svega sto smo svi dobre volje. Ali izgledamo zbombano do daske 🤣 Mali trepce kao da je u slow motionu. Stvarno mi dodje da odem u neku sumu da me bestije pojedu. Nek rade sta hoce samo da odmorim 🤪
    Mini, jesi li ti jos na peljescu? Mi taaaaaako zelimo ici, ali ne mrdamo nikuda. Prosli tjedan smo morali nasim prijateljima poslat paket pelena i persila za djecju robu i kasica… Nema za kupit, a zbog propusnica ne mogu do DU. Bolje onda da smo tu

Draga tu smo jos. Muz ne radi i ko zna kad ce pocet(konobar). Mi smo nesto narucivali onlajn a nesto kupimo u konzuma.. One njihove lumpi premium pelene su im odlicne 👏(inace koristimo pampers premium care koje su nam super) . Mi cekamo isto da dozvole bar na otok ic jer na korculi ima i bipa i muller. Mi koristimo novalac, ima jedna online ljekarna iz vrgorca koja dostavlja i uvik ima popuste na novalac na mjesecnoj bazi. 

• Marina111
    26. Travanj 2020. 11:13

Cure trebam pomoć :(. Kakav raspored imate s bebicama koje su na ad-u. Koliko mlijeka piju i koliko kasica pojedu . Ja brinem da premalo pije jer ne mogu nikako iskombinirat kada i kako da dam 

• Petra05
    26. Travanj 2020. 13:47

krino

I deracini zaspao. Idem sad i ja probat, ali sam toliko prebijena i nadrndana da mi se uopce ne spava

Jooj ja ovo moram komentirati
    Moj mali 15mj od rodenja horor spavac (da ostanem trudna drugi put ubila bi se, prvo dijete i vjv i zadnje)
    I upravo najgore razdoblje je bilo od 9-12mj budio se 74747x i onda usred noci gotovo nece zaspe po sat dva i nakon toga zaspe i digne se u 6 kao da je spavao 12h u komadu i tako stalno, na rubu zivaca bas sta kazes odnijeti ga daleko 🙈
    Sad smo na boljem ali kazem 15mj dijete on se jos budi nekad 2x nekad 20x ali nema duzih perioda budnosti i dalje sam na rubu zivaca jer od navike sad kad me probudi 3,4x ja nmg vise zaspat
    Uglavnom grozno ovo ko nije prosao ne zna sta je horor
    Da mi je dijete spavac imala bi ih 20

krino
    26. Travanj 2020. 20:50

Petra05

krino

Jooj ja ovo moram komentirati
    Moj mali 15mj od rodenja horor spavac (da ostanem trudna drugi put ubila bi se, prvo dijete i vjv i zadnje)
    I upravo najgore razdoblje je bilo od 9-12mj budio se 74747x i onda usred noci gotovo nece zaspe po sat dva i nakon toga zaspe i digne se u 6 kao da je spavao 12h u komadu i tako stalno, na rubu zivaca bas sta kazes odnijeti ga daleko 🙈
    Sad smo na boljem ali kazem 15mj dijete on se jos budi nekad 2x nekad 20x ali nema duzih perioda budnosti i dalje sam na rubu zivaca jer od navike sad kad me probudi 3,4x ja nmg vise zaspat
    Uglavnom grozno ovo ko nije prosao ne zna sta je horor
    Da mi je dijete spavac imala bi ih 20

Apsolutno. Nisam ni ja mislila imati samo 1 dijete, ali budem. Ja za ovo ponovit, necu vise nikad biti fit. Kad sve prodje, samo cu svisnut i mislit, o kako smo mi to uspjeli prezivit 🤣🤦🏻‍♀️
    P.s. Danas je bio s tatom u parku. Iz kolica je pljusnuo na pod. Nos poderan i krvav, celo poderano i cvoruga, a masnica u nastajanju. Prestrasno. Skamenila sam se. Mislila sam da cu umrijet od straha. Dan je zavrsio relativno ok. Nije bas cvrkutav, ali fino je papao, puzao, dizao se na noge i sve regularno. Sve i da nocas spava, pogodite tko nece... A tek 10mj. Toliko mi ga je bilo zao. Bas je siroce. A veliki je jos gori. Mali je prezivio, za velikog se borim. Samo sto se nije rasplakao. Cijeli dan govori da je najgori otac na svijetu 🙄 Svih mi ih je zao. Poruka price, jebo rucak, idi s djetetom u par i przi glovo

katiesu
    26. Travanj 2020. 21:47

o da, ja imam bubimira, voli on svašta s poda, probao je i bubamaru sušenu 🤣🤣 
    već mjesec dana ne spava nikako,onda dva dana me počasti da nakupim snage,a onda iz početka hehhe. ali kažem opet je to super jer on posisa pa aj spava dalje i ne moram nosati. 
    uf krino, bas mi je zao zbog pada, al bit će toga još. sjećam se kad je meni mala pala s kreveta, ona je plakala možda 2 min ,a ja još pola sata i dva dana me nitko nije mogao utješiti. osjećala sam se kao najgora majka na svijetu. tako da kužim tatu jadnog 😩
    a krino sad to drugo dijete će bit predivno i slatko i spavalica, možda se i kosta promjeni uz brata ili seku 😀😁

CiniMINIS
    28. Travanj 2020. 15:38

joj krino, bas mi zao maloga. jel bolje u meduvremenu? moja je isto neki dan udarila s glavom. sjedila je i bacila se u lezeci polozaj a ja ju primila da ublazim malo, a ona se nesto naljutila i u tom trenu bacila glavu natrag i dunula u pod 🙈 znaci vec sam imala ruku iza njenih leda i ona je ipak odalamila glavom o pod. 
    kod nas se ponavlja obrazac od prvih zubici. ima na mahove trenutke nervoze i zivcanosti, manje jede, budi se po noci u placu. 
    danas je neki pritisak, probudila sam se u jutro s totalnom vrtoglavicom, a GS kaze da se probudio s ludom glavoboljom. 
    neki dan smo imali zanimljivu scenu. mala me pocupala, i sad reko moramo ju nekako nauciti da to nije ok da ne bi ubuduce nekog drugog pocupala, ja napravim sokiranu facu a muz ju pospota da se to nesmije. nije nit viknuo nego samo malo zesce reko, i mala se rasplakala na to i krenula me maziti po licu, grliti i davati mi svoje slinave puse s otvorenim ustima 😅 sljedecih pola sata sam bila obasipana izljevima ljubavi od svoje curice ❤️❤️
    kak ste vi ostali? jel jedva cekate da popuste ove mjere? 

• Ivonne
    28. Travanj 2020. 20:20

Krino ja sam imala scenu ko iz horora. Muž je ostavio malog da spava na našem krevetu s on došao u dnevni kod mene, malac je tad imao oko 2 godine. Naravno da je pao s kreveta, u padu je pregrizao obje usnice i otkotrljao se pod kinderbet. Izvlačila sam ga za noge i kad sam ga izvadila i vidjela umrljanog krvlju samo ga predala mužu da ga od šoka ne ispustim.
    Na parketu trag krvi kako sam ga povlačila, ma užas... 
    Sranja se događaju za čas, posebno s djecom. Jednom kad postaneš roditelj mozak ti uvijek radi 100 na sat, vidiš par scenarija koja se mogu dogoditi i stalno radiš na tome da nešto spriječiš. Voljela bi ti reći da je zadnji put ali bit će toga još.
    I da, gle me, nakon prvog rodila još jedno. Spava malo bolje ali se budi 100 puta. Stariji ima skoro 4 i na prste jedne ruke mogu nabrojati prospavane noći 🥴

• Ivonne
    28. Travanj 2020. 20:22

Jedva čekam da kažu da je virus mrtav. Sviđa mi se i popuštanje mjera ali to je i dalje život s nekom nervozom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.