Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    22. Ožujak 2020. 21:30

Mino, da nije neka konstelacija sazvijezdja sa tim Krino - Mino mamama i bebacima koji vriste. Ja se opako dvoumim oko TV-a jer isto, iscrpljena sam vec od njega. Moja frendica upali baby tv i sve po kuci napravi. Ja s drekavcem ne smijem na wc. On toliko rida da poslije toga jeca 10min. Izoblici se od vristanja i deracine. Kuca nam je ko bomba bila i prije potresa. Sad je samo jos malo gore 😉

CiniMINIS
    22. Ožujak 2020. 21:55

Razum mi govori da je vjerojatnost da sad bude jos jedan takav ili jaci potres prilicno mala, al strah je ipak tu. Da se mene pita, ja bi spakirala i nama i maloj torbu i ostavila u autu, onako just in case..al gs je (ili se pravi) miran do bola. Svaka mu cast. Ja bi valda prosvirala da on nije takav. Al ovi naknadni potresici mi fakat ne idu u korist.
    Mislim da je trenutno sve ok sto nam daje osjecaj sigurnosti. Bile to trake na staklenoj stijeni ili crtic..
    Mi crtice ne gledamo, al kad si mi pogledamo neki film/seriju nekad sjedi s nama i igra se s svojim igrackicama i to mi je cist ok.
    Ivonne, javi kakvo je stanje kod vas u meduvremenu. 

MiniCooper26
    22. Ožujak 2020. 22:28

Zelim Vam dovoljno snage da prođete kroz sve ovo 🙏💪 evo moj se opet budi 🤷‍♀️ zaspe bez problema i spava sat sat ipo i onda plač 😨 uvijek sam se pitala kako da dijete kao sto je on koji je toliko aktivan preko dana, puze brzinom strijele i isto tako se poceo penjat uz kauc,stolicu itd... Da ne spava ko top? Sta radim krivo? 

krino
    22. Ožujak 2020. 22:50

Nista ne radis krivo. To nema veze s tobom. Ti si super.

• Ivonne
    23. Ožujak 2020. 06:47

Evo me cure, cijeli dan čistili jučer. Navečer sam spakirali kofer s robom i pelenama i stavili u auto jer je GS inzistirao. Ja govorim njemu da ne znam šta bi spakirala - uspomene, nakit šta?! Stavila sam samo robu jer to sad ne mogu kupit i to svima po 3 kombinacije. Spavali smo obučeni nas dvoje, ako krene sa smo spremni. Oka nisam sklopila, glava me rastura i ne znam kak ću dan izdurat. Dva puta je jako udario i zatresli smo se, srce mi je htjelo iskočiti van. A da ne govorim da cijelo vrijeme tutnji, čuješ kako zemlja radi.
    Umorna sam od svega, a jako zahvalna jer smo živi i što su ti zidovi izdurali da se imam gdje vratiti. Jeza me prolazila dok sam gledala kako ljudi iseljavaju iz zgrade do, muka mi... 
    Mali nije mogao zaspat popodne, boji se i pita hoće još trest da bježi, ide stalno za nama čak je tražio da netko s njim ide u wc. 
    Moram danas provjeriti policu osiguranja i prijaviti štetu 

Tiha
    23. Ožujak 2020. 07:09

Baš se želudac steže čitajući ovo, a i na svaki pomak rolete od puhanja vjetra 😣 moram priznat da sam mislila da ni mi niamo dobro odreagirali, isto ostali skamenjeni u krevetu, ali malca sam preselika k nama kojih 15 min prije pa sam ja bila iznad njega, a gs je skočio kad nam se ormar počeo ljuljat da ne padne na nas. Isto smo složili ruksak pored vrata u slučaju da krene opet. Mislim da količinu panike mogu mjerit po sestri, ona je sa svoje dvije curke otišla bivšoj svekrvi spavat!!
    Baby tv - meni spas! Rekla sam već da gs puno radi na terenu.. Da nema telke davno bi si pucala u glavu. Nije upaljen cijeli dan, ujutro da ja dođem k sebi 10ak min i kroz dan 15ak min da uspijem njemu skuhat i sebi nešto složit za jest. Bila sam stava da nema gledanja telke, ne može mu bit dosadno i ima dovoljno igračaka da se zabavi stalno, ali trenutno mi se čini da je baby tv više spasio mene nego što njemu treba. Još je bolje to kaj on to ne gleda cijelo vrijeme, pogleda crtić pa zuri kroz prozor, grize noge, igračke, pa opet baci pogled. Zapravo sam skoro sve svoje "čvrste" stavove iz trudnoće preoblikovala kad nam se bebolino pridružio 🤷‍♀️🥰
    Nadam se da se će se i sva šteta uskoro sanirat i da ćemo ubrzo sve ovo zaboravit! Cure, držite se ❤️❤️

krino
    23. Ožujak 2020. 07:18

Sobro jutro svima. Mi isto nismo spavali. On se opet digo u 3 i sat vremena kricao. Na kraju sam ga stavila u krevet nama. Kricao je 10min na uho, onda se nekak smirio i zaspao. Ja sam nikakva jer se pored bebe u krevetu nitko ne naspava. Digli se u 6. Izludit cu vise s tim djetetom i tim kricanjem. Oblacimo se i cuje nas pola kvarta. To nama prije nije bilo tako. Sad bas iznegoduje i bas je frustriran kad se oblaci ili ako ga, ne daj boze, ostavim da mu napravim bocu. Ili ako ga ostavim da se par minuta sam poigra. To ne ide vise nikako. Jedva cekam da navecer legnem u krevet. Mislim da ce nas strgat pa cemo spavat ko bebe. Doruckovala sam aspirin i kavu. Vec pijem drugu. Bit ce to dugi dan. Samo da ga prezivimo 🤦🏻‍♀️

CiniMINIS
    23. Ožujak 2020. 08:24

Evo, probudili smo se zivi i s krovom nad glavom. Mislim da mozemo biti sretni. 
    Mi nikad losije nismo spavali nego danas. Ja sam jos uspjela nekako zaspati (diplomirala sam spavanje pod stresom kad sam pod vremenskim pritiskom zavrsavala faks, a ostala mi jos hrpa ispita), al mala se budila svako malo u placu, a kad je spavala je totalno nemirno spavala. Ne znam jel lose sanjala ili su zubici. Nadam se da je ovo drugo.
    Stvarno je tuzno citati to za ljude koji su ostali bez stana. Ne mogu si uopce zamisliti kako im je.
    Sto se tutnjave tice, i malo nize se isto jos svasta cuje, i isto tak se userem na svaki zvuk koji je slican potresu. Al mi smo uz branimirovu pa kod nas malo cesce vibrira kad neki auto malo lude prode ili kamion odma zavibrira kuca. Al bome ovaj vjetar po noci nije pomogao da se smirim. Bome sam lezala i ja koji sat nakon svakog hranjenja u krevetu i slusala, cekala, buljila u luster (koji se tijekom potresa doslovno ljuljao pola metra na svaku stranu) i zamisljala horor scenarije dok nisam zaspala. 

TonkicaPrrr
    23. Ožujak 2020. 15:33

Cure, držite se u ovim teškim vremenima. ❣
    Nadam se da će sve što prije proći Pa da naše bebice mogu nastaviti uživati u lijepom djetinjstvu... 
    Šaljem pozitivne vibre svima! 💖

• marlona
    23. Ožujak 2020. 20:52

Bok cure,nek ste vi sve dobro ♥️ žao mi je i zbog materijalne štete i zbog straha koji sad osjećate. Kod nas nema nikakve štete, jedna vaza mala se razbila, po policama se stvari porušile i to je to, više manje. Zaljuljali smo se dobro, luster se ljuljao ko da ga je netko nogom opalio, ali nasreću nemamo nikakve štete.  Zgrada je novija i manja pa valjda zato.
    Ona i ja smo spavale skupa tako da sam ju samo stisnula uz sebe kad je krenulo tresti, a ona nije ni skužila što se desilo, odmah je došao gs u sobu pa mu se smijala, tako da je to prošlo bez nervoze. Mi smo spremili stvari i otišli u auto i na parking od konzuma da nismo uz zgradu i da smo na toplom. Ona je i zaspala u autu. Cijeli dan me pratio taj neugodni osjećaj nesigurnosti i više neke anksioznosti nego straha. Inače sam mirni flegma tip pa tako da ne mogu reći da je mene sad strah, više taj osjećaj nemoći kad ne možeš utjecati na stvari.  Vjerojatno bi se puno više plašila da smo imali gore posljedice. Tek kad sam vidila na tvu svu štetu koja se desila sam skužila koliko je stvarno jak potres bio. Evo upravo je opet streslo, nije ugodan feeling, što je je 😩 čuvajte se cure i poljubite bebice. Laku noć vam želim, nadam se da ćete se naspavati i da nas više neće tresti 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.