Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    28. Ožujak 2020. 10:18

Krino i moj zadnjih dana voli na trbuhu ali se puno i vrti kad tako spava. Ne znam vise... Sad mu je postalo normalno se probudit u 1 i hoce se igrat penje se po krevetu i slicno... 🙈 U krevtcu ako uspije odspavat 3 sata u komadu super.. Spava sa nama jer se ne mogu dizat svako malo jer on place ko kisna godina koda smo ga ostavili i prije toga dobro natukli 😳😥. Od jucer mu je i oko nateknuto 🤷‍♀️😨nemam pojma od cega

krino
    28. Ožujak 2020. 11:45

Mini, drzi se. Ja mislim da je normalno da nas malo ulovi depra. Pa umoran, isfrustriran, nemas vise ideja sto ces i onda pocnes sumnjat u sve sto radis. Imam i ja takvih dana. Moj gs/sg od kad je na radu od kuce...ja sam se preporodila. Imamo i skuhano, a povremeno i pocistimo. Najvise mi je da sjednem sat vremena i ne moram ni mislit ni brinut za dijete. Onda surfam ili igram candy crush. To mi je domet. Ali i to me opusti. Ja sam se vec pobojala da cu flipnut s tim malim naporitisom i da ce mi se javit postporodjajna depra nakon 9mj. Ne znam ni sama sto da kazem osim da me ovaj glupi virus spasio bar toga kad nisam sama sa zahtjevnim nespavacem. Samo se ti izjadaj. Ja jedan dan pauziram, a onda opleti po nekoliko maratonskih postova. Sve je to za ljude. Moj je isti takav kao i tvoj, ali cijelo vrijeme. Mislim da nas je pocastio nekih 5-6x sa spavanjem cijeli noc. Onda pak ja ne spavam jer se stalno budim da vidim je li sve i redu. Navikla sam na rezim 🤣🤣
    Biti ce sve ok i mi cemo svi biti ok i kad ovo sve prodje, ja cu ici sa svojom bakom od 84 godine i ostatkpm obitelji koji je rastrkan po Europi na jedan godisnji. Vec smo se dogovorili da idemo plesat i slavit zivot. Sad nam je glavni sprd da idemo u Italiju jer ce biti dzaba 😁🎊🎉

• Ivonne
    28. Ožujak 2020. 15:29

Kako je lijep dan a zatočeni u stanu. Mali više ni ne pita da ide van. Ne smijem mu to ni dozvoliti, jer ako i izađemo pred zgradu i ako on poštuje liniju do koje smo mu dozvolili kretanje, druga djeca dođu k nama. Tak je bilo prije dva tjedna, ulica izgledala kao dječje igralište. Sad je sve sablasno, ionako je bilo a potres je sve još utišao. Danas gledam, ljudi iz zgrade do sele sve apsolutno sve - ono i lončanice s biljkama. Tužna sam zbog njih, sretna što to nisam ja - ko najveći zločinac se osjećam zbog toga. Neću ulaziti u to jel ekipa ima love ili ne, izgubiti dom je uvijek užasno.
    Bebače stvari - mala bolje jede, i dalje nateže sisu ko velika, bit će sigurno problem odviknut je. Spava dva puta dnevno po sat, sat i po, ali noć nije dobra, al se izdrži, bitno da ne radi party.
    Pričala sam s mužem, više nisam tak sigurna da želim treće, ne zbog toga jer mi je teško nego zbog straha koji se uvukao u mene, straha od krize i onog što dolazi nakon karantene. Oboje radimo u financijskoj industriji i ne piše nam se najbolje. A opet sve što imaš na ovom svijetu su ta djeca, pa makar bili grintavci ko tvoj Krino ili najveće maze, to jedino ima neki smisao sve ostalo je za onu stvar. Ne znam, bojim se... 
    I da Krino napravit ću isto što i ti, okupit drage ljude i slavit život, dok smo živi🤣

katiesu
    28. Ožujak 2020. 21:56

ah bas vas čitam i rastužim se, svi smo u banani od ovog virusa. ja sam danas nagrdila svoju mamu jer siri nervozu i depresiju. al eto ona je jednostavno takva i inače, nađe za sto se treba sekirati ili nešto izmisli. u ovom kaosu treba ponekad biti i pozitivan. naravno i ja se bojim za obitelj, i nadam se da će sve bit ok i da će bit zdravlja. nadam se da će nas ovo sve obići i sto prije proći da imamo vise pozitivnih tema. krino i ja se tebi nasmijem, bas me tvoj kosta podsjeća na mog matiju, isti divljaci 🤣🤣 moj malo bolje spava tj ima faze. sad već deset dana ne spava eto 😩 
    i da stvarno su curice maze, ja imam jednu takvu i sad ovog hahara s kojim se čudim. ne mogu vjerovati kako može bit toliko razlike s djecom 🤷🏼‍♀️

CiniMINIS
    28. Ožujak 2020. 22:15

Mini, slobodno se jadaj, zato smo tu. Meni je moje jadanje neizmerno pomoglo. Inace nisam taj tip da prica o svojim osjecajima, al ovi strahovi su morali van i nekako ovih dana svima pricam kako se osjecam i stvarno se svakim danom osjecam sve bolje.
    Moja cura isto nesto komplicira s spavanjem zadnjih dana. Mislim da su zubici u pitanju. Danas je po danu dosta kratko odspavala. Vidit cemo kakva ce danas biti noc. Nadam se da ce biti ok, al cujem da se dosta muci i da stenje u snu, al se za sad ne budi hvala bogu. Po danu je svasta pocela izvoditi. Rotira se na sve strane i kaze GS da ju je vidio da pokusava dici guzu, pa tko zna, mozda i uskoro propuze. 
    GS/SG super dode kao podrska, pa makar i samo da baci oko na dijete dok odemo sjediti 10 min na wc (citat po netu sto ima 😂). 
    Krino, nije losa ideja za italiju 😁.
    Ivonne, nemas se sto lose osjecati jer si sretna sto ne moras napustiti svoj dom. Nije da se nasladujes tudoj nesreci. A tuzno je stvarno, bas sam i ja razmišljala sto bi prvo spakirala da moram u 15 min spakirat najbitnije.
    Mislim da sad ne bi trebali odlucivati velike odluke kad smo u strahu, nego kad budemo bistre glave, jer da se mene pita, evo nakon karantene bi spakirala prnje i selila se na sjever.

• Ivonne
    28. Ožujak 2020. 22:21

Ja bi u Švicarsku jer se bojim rata 🥴
    Ali nećemo crnjačit 🤣🤣
    Ima koja kakav dobar vic

krino
    30. Ožujak 2020. 12:10

Evo jedan: sutra u 11h cemo pljeskati za sve zene kojima iz dana u fan postavljaju pitanje: St cemo danas jesti?

Spava na trbuhu s guzicom u zraku. Ja ne spavam, slusam jel dise. Kenja je i dalje. Zubi idu. Jel vi nekako bebacima perete zube ili tak nes? 
    Rat? Ratujem za aket wc papira. Od germe sam odustala 🙂

• Ivonne
    30. Ožujak 2020. 13:04

krino

Evo jedan: sutra u 11h cemo pljeskati za sve zene kojima iz dana u fan postavljaju pitanje: St cemo danas jesti?

Spava na trbuhu s guzicom u zraku. Ja ne spavam, slusam jel dise. Kenja je i dalje. Zubi idu. Jel vi nekako bebacima perete zube ili tak nes?
    Rat? Ratujem za aket wc papira. Od germe sam odustala 🙂

Ne trebaš se bojati što spava na trbuhu jer je naučio dizati glavu. On se sad rotira u snu ko i veliki, neće zaboraviti disat. 
    Ja radim germu, ali imam i zaleđen paket u zamrzivaču. Nismo 2 tjedna bili u trgovini, sad mi fali banana 🤣🤣

• Ivonne
    30. Ožujak 2020. 13:06

Čišćenje zubi, možeš sa čistom gazom ili tetrom proći po zubima, tak se čiste kad su mali. Ali oni ionako sve glođu pa sve naslage sa zuba i skinu

• Mino19
    30. Ožujak 2020. 13:27

Kad smo kod kvasca..nesto sto sam dobila jutros u poruci: Zene su postale tolerantnije. Jedna rekla svom muzu nek nazove onu svoju "flundru" kaj ju je*ava i pita jel ima kvasca za posudit😁
    A wc papir upravo procitah da je u bipi 8.90kn. Trk po jedan paket dok ne nestane (iako vjerujem da vec je)😅
    Kako dani idu tako primjecujem da nam svima raspolozenje malo opada. Normalno valjda. Ja sam tek jucer postala mrvicu svjesna da sam zaista zatvorena doma, da mi nema mrdanja i da tko zna koliko ce to jos trajati. Spominju sve do 6.mj..
    Mi smo za sada u zaista jako povoljnoj situaciji naspram drugih, muz hvala bogu ima posao, ja dobivam od porodiljnog i novaca za placat rezije i kredit imamo. Kad mi samo padnu na pamet oni koji su posao izgubili, u podstanarstvu su, imaju djecu..ne znam, jako teska situacija i mi zahvaljujemo bogu sto imamo krov nad glavom (pogotovo kad su ga neki u potresu izgubili), financijski smo ok, da ne moram mislit hocemo li sutra imat sta za jest (godinama je u mojoj obitelji znala bit i takva situacija, da ne spominjem brzo neplacenih racuna, opomena i ovrha koje nas i danas radi toga prat), i ono najvaznije, zivi smo i zdravi!
    Drzim fige da ovo sto prije prode i da mozemo pricat o puno veselijim temama i da cemo mi bit puno pozitivnije nego danas.
    Ivonne, nemoj se osjecat krivom, normalno da ti je drago i olaksanje sto ti nisi u toj situaciji, ne likujes nad nikim, svima je tih jadnih ljudi zao, ali svi zahvaljujemo sto smo mi na sigurnom..
    Mini drzi se, proci ce i to kad tad, a ako imas osjecaj da se mozes sama nositi s tim, ja sam za opciju razgovora sa strucnjakom. I sama razmisljam o tome vec dugo vremena, jedino ne znam di u zagrebu doc normalno na red, a ne izmedu svakog razgovora celat po par mjeseci. A 300kn tjedno za privatnike nazalost nemam. Takoder mislim nazvat ono savjetovaliste sto su otvorili za poslije potresa ako mi taj strah ne nestane..
    Krino, moja ti vec mjesecima spava na trbuhu, prvih par puta isto panika (jer je ba jako mala kad je s tim pocela), sad vjeruj mi nemas brige. On ce okrenut glavicu kak mu pase. I to sto je zabio glavu u rukice i onda u madrac pa te isprepadalo-ista stvar, ja umrla od straha prvi put😂  ali njoj je jednostavno tako pasalo i to je to. I dosta cesto spava s guzom u zraku😁
    Mi imali jednu relativno mirnu noc, taman da se ponadamo i onda nas naravno opet skrsi. Nije bilo spavanja sinoc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.