Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    22. Ožujak 2020. 20:30

Mino19

krino

I ja sam u panici sad kako vecer dolazi jer se malo malo treska. Lijepim trake na prozore jer me strahh da ne pukne staklo pa ga ozlijedi. S jedne strane ormar sa ogledalom, s druge staklo. Isto sam se 10x rasplakala danas. Ne mogu ni spavat jer mi je previse soka i stresa. Samo cekam kad ce grunut. Odvratan osjecaj. Nigdje se ne osjecam sigurno.
    Jel ima itko, ali iiiitkooo neku pametnu za rec za ovo kricanje dok se oblacimo navecer u pidjamu? On toliko krici da se izoblici i zajapuri. Sav bude crven. Ukoci se, rita se i udara. Ja vise ne znam sta je to. Onda kad pojede bocu, osmijesi i to je sve kao da se nista nije desilo…

Da, bas je grozan osjecaj i ja isto jedva cekam da prode.
    Mozda da ga onda u pidzamu oblacis kad popapa bocicu ili ga probas animirat crticem tih minutu, dvije? Nama je crtic spas za takve situacijr

A sumnjam da je gladan pa krici. Pojede on oko 18h. A crtici ce kod nas pricekati. Nasa je filozofija da bema telke barem do 2 godine. Za sada smo yspjeli odoliti, nisam sigurna da cemo skroz uspijeti, ali bar ovu orvu godinu se trudimo. Mislim da bi mi zivot bio laksi kad bih upalila tv. Bio bi mir bozji. I moram priznati da dolazim u opaku napast... Iscijedi me ko krpu, svaki dan. Budem sva isfrustrirana i krepana navecer. A opet, ovaj potres i virus... Koliko je nepodnosljiv, toliko se rasplacem kad se sjetim da mu se nesto moglo desit. Ne daj boze. Nadam se da cemo imat mirnu noc. Ja kuham caj, kakti za smirenje. Ali polijepila sam trake na prozore. Ma u stresu sam na svim frontovima. 

katiesu
    22. Ožujak 2020. 20:34

joj cure bas mi je zao sto ste prošle. ne mogu zamisliti biti vani s bebicama i nadam  se da ce se smiriti. šteta je tu sto se može,  al bitno da ste svi ok. moj mali isto plaće dok ga oblačim ili u pidžamicu ili kad idemo van i tako od uvijek, nekako sam navikla na to. 

krino
    22. Ožujak 2020. 20:48

katiesu

joj cure bas mi je zao sto ste prošle. ne mogu zamisliti biti vani s bebicama i nadam se da ce se smiriti. šteta je tu sto se može, al bitno da ste svi ok. moj mali isto plaće dok ga oblačim ili u pidžamicu ili kad idemo van i tako od uvijek, nekako sam navikla na to.

Moj ne place. Moj vristi, urla, dere se da stakla pucaju. To je strasno. Drzite se vi sela. Tamo ste sigurniji i od korone i od potresa. Da bar mi mozemo pobjec nekamo. Na grenland. E ak tamo ima epidemija korone, onda jbga

MiniCooper26
    22. Ožujak 2020. 20:49

Krino moj isto uvijek plače dok mu oblacim piđamu jer zna da slijedi boca koju obozava 😁 i onda vise mislim da od nestrpljenja ga uhvati nervoza i jos mu se spava ps sve to skupa. On nikkao nece u krevetac pocne vristat 😳 jel to strah od odvajanja? I ko god da ga drzi ili se igra s njim  cim vidi mene odma ruke pruza i nesto kao polu kmeči 🤪 budi se i dalje stalno po noci.. Zubi ili sta vec.. Obe ruke trpa u usta po cijeli dan.. Uvali dudu i jednu ruku u usta😳

krino
    22. Ožujak 2020. 20:53

Joj da...od tog svog cviljenja i deracine i plakanja... Izasle jedinice i dvojke gore. Ali nije dovoljno pa smo nastavili s deracinom i cviljenjem jer ide isti set s druge strane. 4 su vani. Jos samo 16. 🤦🏻‍♀️

MiniCooper26
    22. Ožujak 2020. 20:58

Uf.. Nije nam lako 😨 ali samo nek prođe ova glupa korona i da se potresi vise ne događaju i sve ce bit lakse 🙏💪

krino
    22. Ožujak 2020. 21:00

Ma potres je bio uzasan. To smo prezivjeli. Samo jos korona da prodje. Godina tek pocela, a sto se sve izdogadjalo. Nase bebe nemaju ni godinu dana, a vwc su dozivjeli pandemiju nepoznatog virusa i najjaci potrea u zadnjih 140god... Kao neki film katastrofe B produkcije

CiniMINIS
    22. Ožujak 2020. 21:06

Joj cure, ja sam jos uvijek van sebe. Tako se osjecam bespomocno i cijeli dan samo osluskujem i cekam kad ce opet.
    Mi smo strasno lose reagirali. Ostali smo skamenjeni u krevetu i cekali da prode. Al kad cujem kako je vama po stanovima, bome je kod nas jos super proslo. Pobacane boce od sampona, koji okvir pao, malo zbuka sa zidova popucala. Kasnije smo skuzili da je i u kuhinji u ormaricima razdrmalo stvari, kad je gs isao kuhati krenulo padati van.
    Mi smo uglavnom ostali unutra. Stan je izgledao sasvim ok, nije imalo mirisa po plinu, pa se nismo smrzavali vani. Al smo spakirali brzinski stvari za curu ako budemo morali trcati van. Evo, jos uvijek ceka pred vratima. 
    Od silnog stresa i napetosti me glava boli vec cijeli dan. Adrenalin radi svoje.. U ovo vrijeme lijezem s malom u krevet, nekad listam po netu, nekad zaspim s njom, a sad bome ne mogu zamisliti da sklopim oci od panike da me opet na isti nacin probudi. 
    Krino, jesi pokusala pjevati? Ja svojoj pjevam hoki poki kad joj se neda preskidati se. Taman nekako pase jedna noga van i jedna ruka van i tako.. 

krino
    22. Ožujak 2020. 21:14

Ma sve sam probala. I nemoguce. Vidim da smo svi poprilicno potreseni i dalje. Barem mi u ZG. Nadam se da je Ivonne osposobila svoj stan. Ja sam toliko budna, da mi se cini da cu ko kobac vilenit. I Cini, mi smo isto spakirali mali kofer za malog jer nisam mogla naci torbu dovoljnu za dekice i sl. Uzasan je osjecaj. Ja sam i trake na balkonska vrata nalijepila. Imam staklenu stijenu u spavacoj. Spica, ha? 

• Mino19
    22. Ožujak 2020. 21:21

I mi smo dugo odoljevali crticima, odnosno ja, ali sad joj ih se najcesce upalu pred spavanje jer ju onda gs uspava na sebi u roku 10min, drugacije od vristanja vise ne znamo kako bi, ovo je najbezbolnije. Evo i maloprije sam joj ih upalila jer sam u tako losem psihickom stanju da ne mogu slusati vristanje jer mi nabija dodatni stres. Jako me strah ic lec iz istog razloga, da me ne probudi opet ista stvar.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.