Pozdrav mame 😊 nema vas pa se nadam da uživate vani (što dalje od gužvi). Još uvijek čekamo taj 1. zub, iako bi po količini cendranja i nespavanja rekla da je 47. 😆 Počeli smo vojnički puzat (polako i samo kad mibse hoće) 💪, ali nam je zato dermatitis buknuo u 2 dana pa se od jučer mažemo aflodermom. Želim vam lijep prvi dan proljeća 🌸💮🌺🌷
Jutrooooo! :)
Prije nego se Luka rodio, gs i ja smo se "dogovorili" sta bi bilo dobro od koga da pokupi. Naravno da je sve naopacke 😂 ali naravno da nam je najljepsi takav kakav je 💙 rodio se sa jako malo kose, tek nesto malo sastrane (na tatu 😂) pocela mu je rasti sad, bas se vidi, ali je to i dalje bas malo. Oblik glavice, celo i usi je isti tata. Dobro, to nije tak lose. Ima moje taaamne oci, gotovo crne. I, nazalost, moje jadne rijetke i ravne trepavice 😂 nosic ne mogu jos odredit, sve bebe imaju male slatke noseve hahaha. Usne su moje, rekla bih. Ma zapravo je dosta pomijesan. Ima dosta veliko stopalo otkad se rodio, a i prstici na rukama dugacki. Ja imam neke "lopovske", a stopala su mi 41 🙈, gs 44..
Isto spusta svakakve zvukove, bas se nasmijemo s njim.. nekidan sjedi na noni i stenje onak teatralno "uuh uuuuh", umrla sam 😂 okrece se sad na sve strane, ali nista od puzanja. Ja ga stavljam da sjedi. #nemajka. Ali meni pedica rekla da smijem, da ga stavljam slobodno. 🙄
Jede i dalje dobro, hvala Bogu. Nasisavanje po noci, nespavanje, klasika.. s vremena na vrijeme urlanje iz petnih zila i tak.. rekla bih da idu gornje jedinice, nekako je nateceno.. bumo vidli..
Jutro!! Tako su nam slatke te male bebice ❤... prvi dan proljeća.... skroz sam zaboravila 😖, s obzirom na ove ružne stvari. Al eto, muž je prisilno na godišnjem dva tjedna pa amo jučer otišli na Učku, 4 h hoda. Umirali cijelo popodne 🙋😂
Danas ćemo malo po vrtu. Luce puzi ko sumanuta, u čas kidne, ganja psa a on već ludi čim krene prema njemu, moram ekstra paziti.
Kako se snalazite s ovom situacijom socijalnog izoliranja? Mi smo za sad ok, al mislim da će meni najteže padati... ja bi svaki dan nekud, kod nekog, netko k meni i tako. Mužu pak uopće ljudi ne trebaju 🙈😂
Moja je kad se rodila imala gustu tamnu kosu, gore jedno dva cm, a sa strane malo kracu (bas je izgledala kao lijepa frizurica). Ova sa strane je otpala, a ova gore samo raste i posvjetlila se. Sad ima svjetlosmedu, jedno 15cm dugu, a sa strane je polako pocela rasti. I naravno da tu i tamo ima neki divlji pramen koji je ostao 😅.
Mi smo danas dan provele na balkonu i bas je bilo prekrasno. Drustvo mi ne fali, vec sam se odala da smo asocijalni 🤣. Jedino ce mi falit obitelj ovih tjedana kad se necemo vidjet, iako mi kad odem tamo vec nakon par sati idu na zivce 😂 to je ta obiteljska ljubav ❤️.
Moj ljenjivac se poceo rotirati i dizati kad je na trbuscicu. Bit ce izgleda ipak nesto s nje. Ja ju stavljam da sjedi kad ju hranim, nema mi druge (nit ne znam drugacije. Prezivit ce valda tih pola sata dnevno 🤷♀️). Kad sjedi se super drzi, svakim danom sve bolje.
danas predivan dan, mi secemo po šumi i izbjegavamo ljude. uglavnom se nahodamo, zanimljivo i nama i djeci. u biti nam ne pada teško jer smo i mi asocijalni, pogotovo muž. super mi je sto sam kod mame i nitko joj ne dolazi hehe. pokupila ves i sad navečer ga slažem, kad moj matija meni pod nogama počeo plakati, zapravo urlati ko lud. prvo sto pomislim opet je opalio glavom negdje, pogledam ga on sjedi i vrišti, najednom mi nešto zasmrdilo, uzimam ga i skuzim da nešto ima u ustima, brzo prst u usta i izvadim smrdljivog martina. e žene moje, koja je to mala budala, plakao je ko lud i onda idiot nije htio ni vodu piti jedva sam ga nekako nagovorila. ludo dijete. stalno nešto jede,i ne mogu vjerovati da je još gladan na bube ja ću poludit. sve sklanjam s poda ali bas to nisam vidjela. 😩
Ja jedva cekam da odem radit. A sad ne ide nitko nikamo. Ja se osjecam kao zivotinja u kavezu. Eksplodirat cu i obolit na zivce jer ja vise ne mogu biti kod kuce. Nisam nikad bila neka kucna zivotinja, meni je ovo kao zatvor. Nemam nikakav drustveni zivot. Imam dijete od kojeg dobijem infarkt kad mu jednom u 10 dana zelim skratit nokte. Vjecno je izgreban do krvi. I mi skupa s njim. Dok mu oblacim pelenu se sav ukoci i pocne vristat. Opet infarkt jer sam mu umalo iskrenula koljeno. Onda sam se izderala jer sam se usrala od straha. Bio muk. Svi su zasutili. Ne jede nikako, ne spava nikako, a u zadnje vrijeme cijele dane cvili i place. Samo nosi. Nista nije dobro. Cvili i kad se nosi. Luda sam vise od njega. Jedinica gornja je probila. Jos 3 gornja zuba su tu. A ja se samo zelim ubit. A skok ni sama ne znam kako sam prosli tjedan izgurala. Sad je jos i dobro. Polomit cu zube na tom djetetu. Nakon onakvog poroda sam poprilicno bila sigurna da necu vise imati djece. Sada sam apsolutno uvjerena u to. Sto vrijeme vise ide, on je sve gori i gori. Krokodilske su to suze. Ja mozda nesto i krivo radim, ali ne mogu vise slusat tu deracinu jer oblacim bodi, jer mu dajem jest, jer mu mijenjam pelenu ili oblacim pidzamu. Ma stalno je deracina za sve. Danas sam jeeeedva izdrzala do navecer. Spava od 20, ja sam nadrndana i razmisljam kako cu obolit od depresije jer cu ispalit kod kuce...
Jel ima itko ikakvu taktiku da probam? Ja znam da njemu nije nista, ali on se sam ne moze igrat ni sekunde. Ajde, sad je ta faza mame pa kuzim. Deracina non stop, ajde faza zubi pa kuzim. A tko kuzi da ja vise nemam zivaca? Jel imam ja pravo ne imat zivaca za bebu?
I na kraju, Katiesu, umrla sam od smijeha. Kod vas stvarno nije dosadno. Mi od sutra ne izlazimo ni u setnju. Ducani izgledaju opljackano, konzum klik vec 2tj nema mogucnost ni da sam pokupis i tako... A ekipa festa na jarunu, bundeku i sljemenu. Bravo.
Kak ste mame? Ja idem popit pivo da se malo skuliram jer sam toliko nadrndana da me to samo razbudjuje. Osjecam se beskorisno i nesposobno. I zao mi je bacit mobitel u zid. Sad ga necu imat di popravit ili kupit novi 🙃
P.s. Mali je ujutro ok, onda odspava, onda je horor do nekih 5-6 popodne, a onda kao da se resetira i opet je ok. Veseli, cvrkuce, puza pomalo... Ovih 5-6 sati izmedju je neopisivo. U tom intervalu isto odspava. Stalno je umoran. Ali ne, mi ne zelimo spavat. Mozes ga uspavljivat do preksutra. On uvrh glave sve skupa 2h po danu nabere. Po noci 10h od kojih se probudimo 3-4x ako je dobra noc. Ubija. Prije nego je dobio zube je bio koma. Ovo sad je stvarno jedan jedva izvediv izazov. Da se izrazim lijepo.
Uglavnom, skuzile ste ocaj i mrak u tunelu... Idem po pivo i ostatke od rucka. Sjetila sam se da sam i to danas preskocila.
I onda mi pise frendica iz Velile Britanije koja ima dvoje male djece, muz joj je doktor. Dodje kuci u 22h, zovu ga opet u 3 ujutro... Stalno je u stresu i on i ona da ne dobije to sranje. I to mi zivot opali pljusku da se saberem i pokupim sve ostatke zivaca i budem sretna samo da smo svi zdravi. Kakav pocetak proljeca, ha? 🙄
uffff pa krino kad će to kod tebe prestati, kužim kad kažes da nebi vise djece, ni ja nebi. moj je ovih dana dreckav i danas posebno dreckav jer mu je nos smrkav i uz to idu zubi valjda, grize ko lud i evo već treću noć nikako ne spava, ali opet to je samo ponekad, ne kao kod tebe krino skoro pa stalno. uglavnom od smrdljivog martina mu nije bilo ništa. mali bubimir se probudio već i tko zna koliko će puta ove noći. laku noć žene
Sortiraj odgovore
Najstariji