Ma meni je ta cajanka i loptanje totalni wow efekt 😄 Cini mi se da nikak to necemo dozivjet. Moj spava s nogama na resetkama, kroz resetke. Ruke isto svakako, poprecno...ma zapravo svakako spava i to je koma jer se onda ne moze sam okrenut ili zaglavi pa se budi po noci. A to kako se okrene na trbuh...sto puta se dignem ga vratit jer place, ali 101.x zaspi tako. Nocas smo od 1 do pola 4 imali sou. On se probudi pa place, onda ga nosis, onda mu se ne spava nego gleda okolo i prica. Onda ga stavis u kindac, nije dobro. Pocnu zubi, jos gore. Stavis ga s nama u krevet, onda se krene vrtit i igrat. Sve grebe ko macka. Ma ne znam vise ni sama kako to izdrzavamo. Samo znam da smo ludi i ocajni jer svi kazu da postane bolje. A kod nas sve gore i gore. Najgore je sto je cijele dane umoran, stalno zijeva. Ne da mu se nista pa ga samo nunamo. I tako tjednima. A ne moze spavat. Sukladno tome je ocajno raspolozen i stalno cendra i krici. Mi smo u zacaranom krugu. Muka mi je iz dna u dan. Ne pali ni homeopatija, ni cepic, ni gelovi...jednostavno nista.
I njezan je kao traktor. Svi smo izgrebani, to se suta nogama, sakama boksa. Bas je ko mali siledzija. Opali glavom valjda svaki dan u nesto. Bas je takav... Imam razbijenu usnu i krvave zube svako jutro. Eto, to je moj sin...
Malo zvucim depresivno. Zapravo sam strgana. Nekak guramo dan po dan, noc po noc. Svi smo malo potreseni, nadam se da ce nam se netko javiti s nekim anegdotama da se nasmijemo. 😄
Bok cure. Moja malena mase pa-pa, daje pusu na daljinu onako usnama i kad je nosis ti je bas da u obraz (upravo me par puta poljubila, trebam li uopce reci koliko sam se rastopila?🥰), daje 5, raspoznaje sve nas ukucane, a od srece se raspameti kad tata dode doma. Stalno zeli bit na nogama i ne mozes ju vise nikako zaustavit. Sva sreca pa se zeli igrat i u vrticu i onda je stavim unutra ako imam nesto za obavit ili sam jednostavno preumorna. Cini mi se da se bolje igra sama nego s nama😂
Marlona blago tebi sto mozes tako spavat, i ja bi😁
Krino kazem ja tebi da su nasi isti, toliko se zna naljutit, stisne sakice i vikne, nama je to presimpaticno, mene grize, grebe, samara, gura prste u nos (to joj je jako zanimljivo😂), ali najgore od svega je kaj i ona sama izgleda kao da je izasla iz rata jer ju sve svrbi od atopijskog pa se cese posvuda, ima rane, uzas. Citavo tijelo joj je prikriveno i bas sam ocajna radi toga. Danas isli vadit krv pa cemo vidjet sto ce to pokazat. Moram je pohvalit da je bila predobra, nije ni glasa pustila, svi su se cudiki da ovo jos nisu dozivjeli. Ja se prepala kad sam vidjela da je igla velika kao i kad nama vade, mislila sam da je za njih neka mala, ali ona nista. #ponosnamama
Meni je mrvicu lakse sto se psihe tice, ali isto si mislim možda nazvat onaj broj sto su otvorili bas radi toga. Nezz, vidjet cu kako mi bude iducih dana.
Ivonne, ni ja se ne bi mogla na malenog ljutit, preslatko je to sto je napravio🥰
E da, mi smo isto dobili afloderm, ali jos ga ne mazem, nadam se da cu uspjet bez toga s izbacivanjem namirnica i drugim kremicama
ah ti klinci nestašni. moj se ljuti i vrišti za svako oblačenje. moja mama kaže da ga ona nebi mogla presvući, niti pelenu promjeniti. ponekad mi sg mora pomoći pri previjanjeu, drži ga da ne pobjegne. uzas živi. isto tako prijeti se, reži, pokazuje mi prstom. prava mala svađalica. ali to vrištanje za presvlačenje za spavanje ili da ide van me ubije. ja se sva preznojim dok ga obučem i nasekiram i oglušim na oba uha. moj priča mama, tata i pokazuje ustima da je gladan ali bez ikakvog glasa nego samo onako ustima. često pokazuje prstom i vice eee onda mu moram reci sto je to, uglavnom sam shvatila da je to pitanje i ja moram odgovoriti heheh
užasno je aktivan i stalno prljav. danas je našao olovku koja s druge strane ima gumicu i krenuo to žvakati, kad sam skužila uzmem mu, on je poplavio od plaća, prvih 5 sekundi sam vidjela otvorena usta ali glas ne izlazi, onda je sila poplavila, a kad se krenuo derati svi su došli vidjeti sto se dogodilo. ne spavamo već ne znam koji dan, iako je ovu noć bilo bolje jer je htio ležati u krevetu samnom i tako sisati. ove ostale noći sam ga nosila ili sisala na sjedeći i smrzavala se i krivila kičmu. da ne kažem da sam prehlađena i izmrcvarena.
e da, još nešto. imamo slova magnete na frižideru pa se igra s tim, pa je počeo i držati to u ruci i skidati to s frižidera i uopće ne kuži da se zapravo ne drži za frizider. sav je važan jer misli kako se pridržava za nešto 🤣🤣
Hehehe, slatke bebice 🥰🥰 baš mi je fora kad čitam kako se ljute i stiskaju zube i šakice 😁😁 i puse daju 😍😍
moja je ugl nježna, danas je počela pljeskati bravo, inače maše i daje pet 🖐️ za pusu se zna nekad približiti da mi nju poljubimo, neće ona ljubit 😝 još uvijek je na mama i baba, a najslađa je kad sjedne, ispruži ruke nekako ovako 🤷 i onda viče sva unezvjerena, kao da želi reći: alo, što je to? To najčešće radi kad vidi nešto prvi put ili nakon nekog vremena, a nekad je skroz random 😁
Katiesu, u potpunosti razumijem i suosjecam. I uvijek ti se nasmijem. Ja sam prebijena od te zestoke deracine. Koji su to vec sad karakteri kad nije po njihovom. Majko mila...
Marlona, umrem od smijeha kako je tebi slatko kad se bebice ljute. Ja bih rado jednu malu njeznu curku da odmorim od ovog hajvana. Pa vise ne znamo sta s njim. Pelenu sam skine. Rascerupa ju ko kokos. Drzim ruku na njemu, nogu kraj njega ispruzenu da ne padne s kauca, dok se okrenem po pidjamu, eto je skinuo i raskopusao pelenu. Ja dnevno i po 10 pelena potrosim jer on ih unisti bar 4... 🤦🏻♀️ Rekla mi je jedna prijateljica da je moj jedini spas i nada da ga sto prije naucim pricat pa da mi kaze sta je. Mi.smo i dalje na slogovima, a ovo dadada, mamamama, tatata ne dozivljavam kao rijeci. I puuuuuno vristimo. Jako je veseli i sretan i toliko vristi da nas cuju kroz zatvorene prozore na ulicu. Nadroksala se vec 4x danas, migrena konacno popusta i idem lec u kadu vruce vode. Nadam se da cemo nocas bolje spavati iako sam sva usrana od te novosti da spava na trbuhu.
Ej cure 💋 najradije bih se sa vama nasla na nekoj kavi nego ovako pisajuci romane 🤪 dok sve sto bih tribala napisati prođe voz😳ma necu ni pisati nista opterecivat vas, imate dosta i svojih briga. 🙈 Kriza nas i ovako hvata a kamoli ne jos uz ove uvjete. Doslovno zahvaliti se za zdravlje i to je to. Tesko je bas tesko. Zuta minuta mi je zadnjih dana na najjace. A znam da ima i vecih probelma pa osjecam griznju savjesti pa plač i tako vec par dana. Iznemogla sam i umorna i nikako nisam ocekivala sve ovo. Mene jos prati od mog poroda neki taj strah nervoza i sve skupa.. Imam osjecaj da je tu sve pocelo.. I moji strahovi i nervoze i losi trenuci.. Sve mi je ispalo totwlno drugacije nego sam to zamislila. Bit ce bolje nadam se
Sortiraj odgovore
Najstariji