Cure iz Zagreba, jeste li dobro? Vi i svi vaši bliži? Gledamo, čitamo i ne vjerujemo 😢.....
Sjedim u dječjoj sobi i plače mi se.
Stan izgleda kao da me netko opljačkao, zidovi popucali, staklo razvijeno. Srećom statika zgrade je dobro i imamo gdje biti i ovo je sve materijalno...ali ja sam u totalnom stresu jer se još uvijek trese a meni srce hoće iskočit.
Beba spava sad, ona se taman probudila 5 minuta prije potresa, bacilo nas je krevet i vozalo po sobi. Cure stvarno ne pretjerujem. Toliko je bilo jako da mi je kuhinju izmaklo 10 cm od zida. Jbg kad je epicentar bio tu kod mene.
Susjedna zgrada je za rušit evo ljudi izvlače stvari, zgradi je sjebana statika.
Za centar grada se znalo da neće dobro proći u slučaju potresa...
Bojim se, još svi izašli van a jebeni virus nije pobjegao od potresa 😥😣 muka mi je
Joj cure moje pa sta je ovo vise 😥🤷♀️ nadam ste da ste vi i svi vasi dobro ❤️
Ja sam se sad rasplakala. Nemrem vise. On se isto probudio netom prije. Inace se mrda po krevetu, sad je plakao. Ja sam ga uzela i stavila kod nas u krevet kad je krenulo. Skulirali smo skroz. Obukli se, njega zamotali u sto dekica i svi van. I onda je drugi potres dosao. Bili smo na ovoj zimi i vjetru 2h vani. On je jos i zaspao na rukama u tim svim dekama. Ja se jos tresem. Malo je rec da smo usrani. Ne sjecam se takvog potresa. Mi smo 1.kat pa nemamo ni neku materijalnu stetu. Samo hvala bogu da smo svi zivi. Ubilo me i ovo stajanje na livadi do pola 10. I sad se nesto povremeno zatreska, ali nije strasno. Najradije bih saku normabela popila
Žene, neka smo svi ok! Mi smo 5. kat, potrgalo mi zid iznad ulaznih vrata, bilo me strah da nećemo moć van, ali je sve ok ispalo. Kod nas se treslo da mi je zatvorena balkonska vrata otvorilo, dva puta. Moram priznat da imamo sreću jer imamo auto. Prvo smo se pol sata smrzavali i čim smo sjeli u auto, malac je kratko zaspao, a mi smo se samo šokirano gledali. Baš nije bilo ugodno i ne ponovilo se!!
😟 tako mi je žao 😥.... stvarno, jebeš materijalno, al ono... pod stresom smo svi zbog tog virusa pa još kad se nešto ovako desi frustriran si jer na ništa od toga ne možeš ujecati. Plus mala djeca 🙈😥.
Drago mi je da ste živi. Voljela bih pomoći, ali jedino mogu biti tu da se izjadate ❤.... Držite se 💪
Cure ja sam jos u soku, citav dan sam u strahu i panici. Nas je probudilo, krevet nam je uzasno tezak i jos nas dvoje bili na njemu, poskakivali smo kao loptice. 10 cm od zida nas odnjelo. Tutnjava je bila prestrasna. Otrcala po malu, ona je spavala i pred sami kraj se probudila i pocela plakat, smirila se cim sam je uzela, onda muz istrcao s njom van, onako u tankoj pidzamici..ja ostala pokupit stvari i istrcala, nakon mene i moji. Mi imamo auto pa smo u njemu bili da smo makar na toplome. U stanu samo popucani zidovi, svi smo hvala Bogu zivi i zdravi, ali pretrpljeni strah mislim da ce me jos dugo pratit. Rasplakala sam se od panike u autu nakon drugog potresa i kad sam malo dosla sebi, nakon prvog nisam recenicu mogla sklopit. I ono oko 4 smo miz i ja bili u podrumu nosit neke stvari i puf eto novi. Opet ta strasna tutnjava i lagano podrhtavanje. Opet panika i opet udri u plac. Ne smatram se nekim panicarom, ali cijeli dan ne mogu doc sebi od straha i ne znam kako cemo nocas spavat. I maloprije je bio jos jedan.. malena sad na meni spava, namjerno sam je tako uspavala jer mi treba njena blizina da me malo smiri, bas sam u komi..
Katiesu kako je maleni, je li prosla temp?
Krino uzasno mi je zao sto opet prozivljavas tako grozne dane, tek sad shvacam kako ti je bilo od pocetka u biti..
Mi smo bili onaj dan kod doktora, moram puno toga sebi i njoj izbacit iz prehrane, cekamo jos vadenje krvi na alergije, prick i patch test pokazali na jaje, soju, psenicu, gluten, kikiriki..
Koza joj je koma, ali nadam se da ce uskoro proc kad se iscisti od svega. Dobili kortice, probat cu bez njih zasad. I da, nije me bilo jer mi je crko mob na par dana. Onda ga odlucila pokusat napunit i magicno se upalio! Pouka: ne bacajte mobitel u zid za vrijeme pandemije
I ja sam u panici sad kako vecer dolazi jer se malo malo treska. Lijepim trake na prozore jer me strahh da ne pukne staklo pa ga ozlijedi. S jedne strane ormar sa ogledalom, s druge staklo. Isto sam se 10x rasplakala danas. Ne mogu ni spavat jer mi je previse soka i stresa. Samo cekam kad ce grunut. Odvratan osjecaj. Nigdje se ne osjecam sigurno.
Jel ima itko, ali iiiitkooo neku pametnu za rec za ovo kricanje dok se oblacimo navecer u pidjamu? On toliko krici da se izoblici i zajapuri. Sav bude crven. Ukoci se, rita se i udara. Ja vise ne znam sta je to. Onda kad pojede bocu, osmijesi i to je sve kao da se nista nije desilo...
I ja sam u panici sad kako vecer dolazi jer se malo malo treska. Lijepim trake na prozore jer me strahh da ne pukne staklo pa ga ozlijedi. S jedne strane ormar sa ogledalom, s druge staklo. Isto sam se 10x rasplakala danas. Ne mogu ni spavat jer mi je previse soka i stresa. Samo cekam kad ce grunut. Odvratan osjecaj. Nigdje se ne osjecam sigurno.
Jel ima itko, ali iiiitkooo neku pametnu za rec za ovo kricanje dok se oblacimo navecer u pidjamu? On toliko krici da se izoblici i zajapuri. Sav bude crven. Ukoci se, rita se i udara. Ja vise ne znam sta je to. Onda kad pojede bocu, osmijesi i to je sve kao da se nista nije desilo…
Da, bas je grozan osjecaj i ja isto jedva cekam da prode.
Mozda da ga onda u pidzamu oblacis kad popapa bocicu ili ga probas animirat crticem tih minutu, dvije? Nama je crtic spas za takve situacijr
Sortiraj odgovore
Najstariji