Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    17. Ožujak 2020. 15:03

krino

Ivonne, kako sisa? Jel u funkciji ili postedi?
    Nemam pojma di radis, ali nema te s nekom insajderskom info. Nismo upuceni, a to nije dobro 😉

Ne pitaj me, umirem al doslovno... Dajem joj sisati ali od bola mi suze idu, muka mi i još me danas malo gricnula kad je bila gotova, što inače ne bi bio problem da nije tu rana sad 😣

Ja sam spustila ogradicu niže, jer je odavno u razini kreveta i zna se podići. 

Znat ću dr i otkazat ću ovaj pregled do daljnjeg, ionako je samo vaganje u pitanju

17. Ožujak 2020. 15:10

Pozdrav mame, vi ste vec sve uvele meso vecinom.. Pa me zanima kako vi to meso pravite, sto stavljate dali vise povrca ili mesa, bila bi vam zahvalna ako bi mi mogle pomoci 😊 

nena1986
    17. Ožujak 2020. 17:47

Ragade i kasnije griženje bradavica... da dobiješ PTSP. 😥
    Ayla, ide ti mesa u količini/veličini dlana šakice djeteta. Dakle poprilično malo, ostatak nadopuniš sa povrćem. U svakom slučaju povrća ide definitivno više. 😉

17. Ožujak 2020. 17:51

nena1986

Ragade i kasnije griženje bradavica… da dobiješ PTSP. 😥
    Ayla, ide ti mesa u količini/veličini dlana šakice djeteta. Dakle poprilično malo, ostatak nadopuniš sa povrćem. U svakom slučaju povrća ide definitivno više. 😉

Hvala tii, povrće mogu sve kombinirati premda je to kuhano meso? 

katiesu
    17. Ožujak 2020. 19:59

ja sam već odavno na to vaganje trebala ići ali eto sve se zakuhalo. sto se tiče tv-a i knjiga nemam snage jer dvoje djece me toliko izmore da glupavo piljim u mobitel i ne mogu se skoncentrirati skoro na ništa. nadobudno sam počela citati knjigu ( žena vremenskog putnika mislim da se zove) ima već mjesec dana, pročitala nekih 100 str, sto bi inače u jednom danu pročitala hahha
    ja bas ne gledam te stvari tipa ljuba je na selu i slično, u to vrijeme ili djeca idu spavati ili ih uspavljujem sto godina tako da ne mogu ništa pratiti. a inače bas i ne volim to. ja vise volim gledati serije na netflixu ili hbo, hulu uglavnom znanstvena fantastika. i obožavam zombije 🤣🤣 zadnje sto sam pratila je lost in space i walking dead eto

krino
    17. Ožujak 2020. 20:18

katiesu

ja sam već odavno na to vaganje trebala ići ali eto sve se zakuhalo. sto se tiče tv-a i knjiga nemam snage jer dvoje djece me toliko izmore da glupavo piljim u mobitel i ne mogu se skoncentrirati skoro na ništa. nadobudno sam počela citati knjigu ( žena vremenskog putnika mislim da se zove) ima već mjesec dana, pročitala nekih 100 str, sto bi inače u jednom danu pročitala hahha
    ja bas ne gledam te stvari tipa ljuba je na selu i slično, u to vrijeme ili djeca idu spavati ili ih uspavljujem sto godina tako da ne mogu ništa pratiti. a inače bas i ne volim to. ja vise volim gledati serije na netflixu ili hbo, hulu uglavnom znanstvena fantastika. i obožavam zombije 🤣🤣 zadnje sto sam pratila je lost in space i walking dead eto

Ja nikad nisam pratila walking dead, ali od ovog serijskog nespavaca se osjecam kao walking dead pa je red da to i odgledam. Ako nas zatvore, veselim se sto ima 10 sezona 🤣🤣🤣

krino
    17. Ožujak 2020. 20:41

ayla

nena1986

Ragade i kasnije griženje bradavica… da dobiješ PTSP. 😥

Hvala tii, povrće mogu sve kombinirati premda je to kuhano meso?

Najbolje ti je kao juhu skuhat. Okuse slozi onako kako bi i tebi bilo fino. Tako ja svome slazem. Kad izblendam da je i meni fino.

• Mino19
    17. Ožujak 2020. 21:00

Moja mala je skroz na tatu. Ja nista svoje ne vidim iako me neki valjda tjese da ima i neato moga😂
    Ali povukla je na njega guste i duge trepavice i pune usnice na kojima bi joj svatko pozavidio, ne zalim se😁
    Krino ja vjerujem da je do ribe, probaj kroz koji dan opet dat griz pa ces vidjet hoce li reagirati.
    Krevetic sam joj spustila skroz dolje jer je prvo krenulo dizanje na koljena i 3 dana nakon toga na noge tako da nije bilo druge. Sad je citavo vrijeme na nogama, ali madrac je dovoljno nisko da me ne bude strah da moze van.
    Alya, ja kuham sve skupa, samo neke stvari stavim tek pred kraj, ovisi koliko im treba da se skuhaju, a uvijek gledam da ima dosta vise povrca nego mesa, kao sto je Nena rekla, mesa velicine sakice. Ona je trenutno na piletini (batak) i puretini (prsa), polusali smo teletinu ali mislim da i od nje reagira tako da smo stali s njom.
    Ja prijavljujem njenu ponovnu prehladu..poludit cu vise stvarno, trebali smo sutra na pregled i testiranje i sad mi se to opet odgada tko zna koliko. Primaju samo zdravu djecu tako da od nas nista. Sad mi recite, sjest i plakat od muke ili samo cekat da ovo prode? Kad ce vose stvari krenut nabolje, kad..?

krino
    17. Ožujak 2020. 21:17

Mino19

Moja mala je skroz na tatu. Ja nista svoje ne vidim iako me neki valjda tjese da ima i neato moga😂
    Ali povukla je na njega guste i duge trepavice i pune usnice na kojima bi joj svatko pozavidio, ne zalim se😁
    Krino ja vjerujem da je do ribe, probaj kroz koji dan opet dat griz pa ces vidjet hoce li reagirati.
    Krevetic sam joj spustila skroz dolje jer je prvo krenulo dizanje na koljena i 3 dana nakon toga na noge tako da nije bilo druge. Sad je citavo vrijeme na nogama, ali madrac je dovoljno nisko da me ne bude strah da moze van.
    Alya, ja kuham sve skupa, samo neke stvari stavim tek pred kraj, ovisi koliko im treba da se skuhaju, a uvijek gledam da ima dosta vise povrca nego mesa, kao sto je Nena rekla, mesa velicine sakice. Ona je trenutno na piletini (batak) i puretini (prsa), polusali smo teletinu ali mislim da i od nje reagira tako da smo stali s njom.
    Ja prijavljujem njenu ponovnu prehladu..poludit cu vise stvarno, trebali smo sutra na pregled i testiranje i sad mi se to opet odgada tko zna koliko. Primaju samo zdravu djecu tako da od nas nista. Sad mi recite, sjest i plakat od muke ili samo cekat da ovo prode? Kad ce vose stvari krenut nabolje, kad..?

Minoooo, krenut ce!!! Sad je tako glupavo vrijeme da su svi prehladjeni. Ne gubi nadu! 😘😘😘😘😘😘 Drzi seeee. You can do it!!!

katiesu
    17. Ožujak 2020. 21:44

joj da moje obadvoje djece na tatu, e da se ubiješ! treće će bit na mene, svi mi kažu 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.