Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    16. Ožujak 2020. 08:18

Hej cure! Krino, divota 🥰 ivonne, nadam se da ćeš se brzo oporavit, a i da će malena bit dobro ☺️
    Kod nas nema panike, išli smo u kupovinu kakvu inače obavimo na plaći 🤷‍♀️ ali ja sam apsolutno za karantenu Zagreba. Koliko bi se samo smanjilo širenje da se sad (kad još nema toliko oboljelih) sve zatvori na dva tjedna! Posljedice bi bile manje i kraće bi trajalo. Ovako nas taj scenarij čeka za koja 2 tjedna kad dođemo na 1000 oboljelih ili kad bude smrtni slučaj (moje mišljenje 🤷‍♀️). Ja sam čula za doktora i medicinsku sestru u vinogradskoj da su zaraženi, a o tome nitko ne priča. Šogoru u kazalište došao kolega koji je bio sa sestrom na kavi (sestra došla iz Italije i neće u samoizolaciju 🤦‍♀️). Najviše me brine ta neodgovornost ljudi, ako takvu mjeru prekrše, kako im vjerovat da peru ruke?! E da, nas nije bilo jer nam je gs konačno došao doma i čini se da neće skoro opet na teren 🥳 malac kao da mijenja način okretanja pa se s trbuha odguruje s nogom i guza mu je u zraku 😁
    Sad idemo ispirat nos i inhalirat se. Pusa svima i čuvajte se

nena1986
    16. Ožujak 2020. 12:06

Te što neće u izolaciju treba u jedan kombi nagurat, skupljat po gradu 😂.... 
    Mi odradili prvi dan škole od kuće, pad sistema. Ali ideja im je super! Bit će ok kad zaživi kako spada.
    Ivonne, suosjećam, sa cicom, moja je jučer zagrizla ko pirana 😥. Neće jesti. Sjedne sva sretna, stavi u usta tri puta prožvače, pa pljune. Tako svaki zalogaj. Probam na žlicu, jok. Dvije žlice su vrh. I tako...
    Puzi, ima je posvuda, krade psu igračke, on jadan u šoku 🙈.
    E, poslala sam muza jedino po malo vece količine brašna, i da, donio je oštro. Kog vraga da radim sa oštrim?! Hahahaha jučer su jeli oštre vafle 😂😂😂

• Ivonne
    16. Ožujak 2020. 14:34

Naravno da je donio oštro... 🤣🤣🤣
    Mi ova ne jede a sisa me ubija, boli ko živac od zuba, ma gore nego prvi put. Sad mi je hladno pa i ne zračnim (.)(.)

CiniMINIS
    16. Ožujak 2020. 16:54

joj, sto se trgovine tice je moj fakat super. Kod nas on obavlja kupovinu vec nekoliko zadnjih godina. Ono sto mislim da ne zna (ili je nesto novog) mu posaljem sliku, al uglavnom je vec sve pohvatao sto koristimo i sto ja zelim, tak da uvijek donese ono sto treba (pa tako i glatko brasno 😁). Evo danas je bas isao kupiti poklon (pozvani smo u nedjelju na rodendan 😅) i usput je skoknuo kupiti jos par stvari, kaze da je u trgovinama relativno normalno stanje. Police su prazne tamo gdje su proizvodi na akciji. A i za cijene kaze da nisu nista vise nego inace (a on inace bas prati cijene i ima super pamcenje kolko sto kosta), naprotiv, kaze da je jako puno toga na akciji sto ljudi sad bas kupuju.
    Nena, bome si u pravu, sve u isti kombi, pa ce se zapitati dal im je to trebalo u zivotu 😁.
    Moja papalica nekad pojede cak cijeli obrok, nekad samo pola, a nekad samo trecinu, ovisi kakav joj je dan. A i sisa za sad ok. U usta trpa sve sto nade, al samo slini kad trpa nesto u usta. Ja vec mjesecima kod nje vidim crtice na desnima, ne znam dal mi se pricinjava ili tamo stvarno rastu zubici.
    Danas je i nesto agilnija nego proteklih dana, tolko da se u meni probudila nada da ce mozda ipak uskoro krenut neko puzanje i sjedenje 😁.
    Ivonne, drzi se. Nadam se da ce brzo zacijeliti.

• Mino19
    16. Ožujak 2020. 20:48

Jooj cure, i mene zabolila sisa kad sam procitala o malim piranjama😬😅  ja se pored izdajanja ne mogu zamislit da moja mala krene tako grickat, zvijezde  sam vidjela na onim samom pocetku dok jos ni nije bilo zubica ni nista, kamoli sad😁
    Krino jeeeej, napokon se mozemo veselit s tobom🎉🎉😄
    Mene sve vise hvata neki mali strah radi virusa, ali se kao i svi, nadam da ce nas zaobic.
    Nego da vas pitam, kakvi su prstici na nogama vasih bebica? Mojoj svaki svoju bitku vodi (to je na mene pokupila🙄), svi mi govore da ce se to ispravit ali nekako sumnjam. I ima malo klempave usi (isto na mene😁😁), a zubici krivi. I koliko god nekima to bile male nesavrsenosti, meni je bas takva savrsena, preslatka i predivna🥰 kako vi gledate na te slatke sitnice kod svojih bebaca?

nena1986
    17. Ožujak 2020. 09:52

Joj Mino, meni je to sve "nesavršeno" savršeno ❤... kosa na juriš, krivi zubići i slično... nama su prstići ok, al nokti 😲, kako rastu tako joj se savijaju prema dolje, ko kobac je 😂🙈 hahaha
    Danas mi dođe muž s posla na doručak, (puno je na terenu), i kaže da je kod nas Opatija/Lovran, sinoć i preksinoć bila frka opća, hvatali policajci ove što su u "samoizolaciji". Nije mi uopće svejedno a nisam baš paničar 🙄.
    Jučer sam se žalila kako Luce ništa ne jede 🙄, evo jutros satrala 3 muffina od jabuke i pirovog.... i šaku kupina 🙈. I sad je zaspala, na cici naravno 🤗

• Mino19
    17. Ožujak 2020. 11:27

nena1986

Joj Mino, meni je to sve "nesavršeno" savršeno ❤… kosa na juriš, krivi zubići i slično… nama su prstići ok, al nokti 😲, kako rastu tako joj se savijaju prema dolje, ko kobac je 😂🙈 hahaha
    Danas mi dođe muž s posla na doručak, (puno je na terenu), i kaže da je kod nas Opatija/Lovran, sinoć i preksinoć bila frka opća, hvatali policajci ove što su u "samoizolaciji". Nije mi uopće svejedno a nisam baš paničar 🙄.
    Jučer sam se žalila kako Luce ništa ne jede 🙄, evo jutros satrala 3 muffina od jabuke i pirovog…. i šaku kupina 🙈. I sad je zaspala, na cici naravno 🤗

Haha, jelda? Sta ces kad su preslatki i posebni bas takvi☺
    Nikad necu razumjet takve neodgovorne pojedince koji ugrozavaju jako veliki broj ljudi. Po meni bi trebala bit puno gora kazna od samo novcane. Svjesno izlazis van, a mozes nekoga time ubit. Di ti je pamet..
    Joj ja bi njoj htjela pocet radit palacinke, muffine i takve stvari, ali ona meni jos ne jede komadice. Srce mi stane i kad bananu odgrize veci komad pa joj se zagrcne. Prije nego se razboljela je jela sve gnjeceno vilicom, od tad odbija i zeli samo glatku kasicu, kamoli jos da joj komadice dajem😣
    Mi sutra napokon kod doktora, uoeavo me zvali iz poliklinike da provjere jesmo li svi zdravi, jesmo li bili s kim u kontaktu itd jer primaju samo zdravu djecu dok ovo ne prode. Nadam se da cemo sutra bit malo pametniji.
    Njoj je koza koma, nocas si ju je htjela oderat sa sebe koliko ju je svrbilo i imamo neprospavanu i gadnu noc, svakih sat vremena vristanje na najjace i nikak da se smiri. Bas mi je bude zao. Gs je zakljucio da nas je netko prokleo 😂😂jer ovo je potpuna suprotnost od onoga kakvo nam je dijete bilo prije samo mjesec dana.
    A sad jedna babeca tema da se maknemo malo od ovih svakodnevnih, ponekad negativnih. Gledate li vi ove glupaste show programe po tv-u? Evo jucer poceo brak na prvu i koliko god sam mislila da necu gledat, pokleknula sam i odgledala😁
    Ljubav na selu mi nikad nije bila na repertoaru, ali i to smo sinoc odgledali🙈
    Mene takve gluposti opustaju na kraju dana i skecam se kad je bio nor big brother, to sam bas voljela pratit. Jel vi pogledate televiziju na kraju dana ili se volite opustat uz neku dobru knjigu?
    I da, kod nas je prekrasan dan, moram ga iskoristit za sto vise bit vani😊
    Nas dvije vam saljemo puse i uzivajte u lijepom danu👩‍👧

Tiha
    17. Ožujak 2020. 11:43

Mi smo sad ulovili mali pomak s kožom, kupili smo a-dermu za kupanje i nakon kupanja. I za sad sam izbacila palentu i pšenićni griz (vaše ideje i pomoć) pa ćemo vidjeti. Mino, drago mi je da ćete uskoro vidjeti što se događa kod malene 😊 Mi smo generalno svi prehlađeni, a gs radi na gradilištu s 200 ljudi gdje naravno nitko ne nosi masku.. Navečer sjedimo pred telkom, ali gledamo kroz nju 😆 uglavnom neke serije, rijeđe naše programe. Više se spremamo u karanteni odgledat serije koje čekaju od kad sam rodila 😁

krino
    17. Ožujak 2020. 14:31

I mi imamo pun hard serija koje cekaju od kad sam rodila. Mislim da smo prije nekih mjesec dana prvi put pogledali neki film. Od pocetka do kraja. Mi navecer uglavno nes skuhamo ako nam se da, objesis ili skines ves, tus i krpe. Meni je tv utopija. Ali uspjela sam procitat u zadnjih par mjeseci jednu knjigu. Ide sporo, ali ide 🤣
    On je vojnicki propuzao i rotira se trbuh ledja stalno. I puno prica. Eto, to je sve novo. I to vojnicko puzanje je bas od danas.
    Moj nema nesavrsenosti. On je perfektan. O cemu vi pricate? Pa to su savrsena mala bica 😉🥰
    Na koga su vam bebe? Moj je identicni ja kad sam bila beba. Moj muz sav pizdi, ali sto je stariji, samo jos vise lici na mene. Ima par fotki di je i on jednostavno priznao poraz. Ajde kad ti svi oko tebe kazu da ti je sin ista mama, ali kad se sam uvjeris... 🤣🤣🤣
    Nego, jeste li spustili kindace na jednu razinu nize? Ja si nekak to planiram. Nekako mi je sad kad se digne na sve 4 u razini ograde... 
    Eh da, kako cemo na preglede s 9mj? 
    P.s. Ja sam izbacila psenicni griz i ribu, a palentu ne jer je kukuruzna. Mogu reci nakon 10 dana su 2 fleke nestale, a najveca je skroz blijeda i nestat ce takodjer. Sad ne znam je li do psenice ili ribe. Meni se cini da je riba jer griz nismo cesto jeli. To je meni bez mlijeka bez veze.

krino
    17. Ožujak 2020. 14:48

Ivonne, kako sisa? Jel u funkciji ili postedi?
    Nemam pojma di radis, ali nema te s nekom insajderskom info. Nismo upuceni, a to nije dobro 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.