sva sreca ja ovdje u maloj sredini, moja mama ima punu škrinju mesa, svog povrća i eto budemo se pokrpali. sto se tiče wc papira nekako ćemo se pobrisati 🤣🤣
moj mali već spava a sad ću i ja. suprug mi danas otišao u zg ima neke stvari za obaviti, uglavnom će poslati svu ekipu da radi od doma i onda se i on vraća ovdje. sva sreca da ne mora bit tamo jer vjerujem da je to u gradovima bas panika tako da ćemo mi ovdje ipak biti u nekoj izolaciji. a isto sam čula od frenda, neki lik eto došao iz italije kao treba bit doma, on otišao kod drugog frenda na pivu. a mislim stvarno su ljudi neozbiljni i ima ih hrpa takvih. treba to ozbiljno shavatizi a ne da se toliko proširi a tek onda nastaje kaos
Zagreb je izgleda službeno od sutra u karanteni, trgovine će raditi do 18 sati, sve uslužne djelatnosti poput frizera, pedikera, fitnes centri se moraju zatvoriti, muzeji i sl kafići, noćni klubovi sve se zatvara.
A ja bi kupila suhog graha on nema roka trajanja, raznih drugih žitarica i grahorica, npr leću, proso, kus kus, ječam, slanutak. Zaleđenog povrća i voća tipa grašak, karfiol, brokulu, mrkvu. Za napraviti variva pa obogatiti sa žitaricama tako ne moraš uvijek jesti kruh. Konzerve povrća isto nisu loše, jer nije to više ko nekad da metal dolazi u dodir sa sadržajem. Konzerve tune, srdele ako voliš. Ako uloviš mesa i imaš gdje zamrznuti. Koncentrat rajčice, tjestenina, riža, brašno, ulje, sol, šećer, trajno mlijeko, jaja više pa držati u hladnjaku, germu i ona se može zalediti a isto možeš koristiti metodu da uvijek dio tijesta ostaviš da uskvasne za drugi put i tako uvijek imaš germe.
Ne znam sigurno sam nešto zaboravila ali od ovog bi sigurno mogla raditi raznovrsna jela, ne bi bila gladna a ne bi imala ni potrebu izaći.
E pa svega toga imam, ali u nekim normalnim kolicinama. To znaci po palet svega 🤣 Ako je istina sto kazes, sutra ujutro cu morat po jos. Neka su se odrzali izbori u HDZ. Eto. To je najbitnije. Da se ne siri panika. I onda samo upalimo radio i bam, karantena cijelog grada. No spica. 🤦🏻♀️🙄
Evo, ja se danas igrala cijeli dan s curom, bas smo se lijepo zabavile i smijale cijeli dan. Nista od sopinga i panike.
Ivonne, bome si me scimala s karantenom pa sam isla googlat i sve sto sam nasla su clanci da su to lazne vijesti 🤷♀️. Odakle ti to? Ja jos uvijek racunam na to da idem svojima na selo ako zagusti. Valda ce nas pustiti.
Ljudi su fakat neodgovorni i bas se podlo veselim sto ce takvima odrapiti postene kazne.
Krino, bas je super citati konacno lijepe vijesti od tebe 😁 bas si me razveselila kad sam citala.
Eh, skoro zaboravih skomentirat malu piranju 🙈🙈 i mene bome sisa zaboljela kad sam procitala. Odma mi je draze sto moja nema jos nijednog zuba 😳. Ivonne, jel to ona ista bradavica ili ovaj put druga?
Evo, ja se danas igrala cijeli dan s curom, bas smo se lijepo zabavile i smijale cijeli dan. Nista od sopinga i panike.
Ivonne, bome si me scimala s karantenom pa sam isla googlat i sve sto sam nasla su clanci da su to lazne vijesti 🤷♀️. Odakle ti to? Ja jos uvijek racunam na to da idem svojima na selo ako zagusti. Valda ce nas pustiti.
Ljudi su fakat neodgovorni i bas se podlo veselim sto ce takvima odrapiti postene kazne.
Krino, bas je super citati konacno lijepe vijesti od tebe 😁 bas si me razveselila kad sam citala.
Eh, skoro zaboravih skomentirat malu piranju 🙈🙈 i mene bome sisa zaboljela kad sam procitala. Odma mi je draze sto moja nema jos nijednog zuba 😳. Ivonne, jel to ona ista bradavica ili ovaj put druga?
Ista bradavica 😣
Za pozitivnog dr i pacijenta na rebru sam znala oko 16 sati, a informacija o tome je izašla van prije sat vremena. Kad ti u dvije najveće bolnice u gradu uđe virus i to zdravstveni djelatnici su zaraženi onda mi ova informacija o zatvaranju kafića i svih ostalih mjesta gdje je više ljudi sasvim logična.
Ne dižem paniku i nemojte paničarite, samo se još više izolirajte od ljudi. I da, nećete biti gladni ima rh robnih rezervi 🤣🤣
🤣🤣🤣 Toliko se zalim da ste mi se sve smilovale... Ali za ozbac, ja ne znam kako.smo.prezivjeli proslih mjesec ipo. Zadnjih 7 dana je samo kulminiralo. Ja sam toliko gotova. Imam nekad osjecaj da on osjeti tih zadnjih par dana da cu eksplodirat od sizike pa.mi se smiluje i da mi mira koji dan. Jer to je za prosvirat si mozak.
I zato Ivonne, drzi se. Moze biti da je i kod tebe skok uz svo ostalo popratno veselje. Ma sve se drzite. Pogotovo Mino. Ona je nadrapala bas, ali dolaze svima bolji dani kad tad pa ce i njoj.
Samo da nas virus zaobidje. Ja izlazim i dalje sa svojim van. Nemam doticaja s ljudima. Tu i tamo bake i deda.
Napravila sam sad popis sta imam u kuci. Gladni ne bumo 🤣
Cure moje ne znan sta bi rekla na temu ove korone. Mi smo na Peljescu do daljnjeg.. Ima ribe, materinog povrca imat cemo sta jest. 😁Ode nj nema toliko ljudi pa nema ni panike, al da mi je svejedno nije 😨 evo mi jos cekamo zube muce ga bas.. Ali propuzao je bas bas zapravo ima 2 dana i jucer se poceo na noge vec dizat uz kauc 😳 zilav i ziv je ajme... Jos od trbuha 😁
Ma nije to smilovanje, mi navijamo s tobom da konacno krene na bolje 😁 i sve ti se divimo kako to izdrzis tako dugo. Naravno i za ivonne navijamo da joj curka brzo opet bude ona stara, i sve ostale mame koje se bore i muce.
Ja bi tako voljela da moja cura malo napreduje po pitanju puzanja/sjedenja/boravka na trbuhu, al ona samo cendra kad ju stavim i okrene se u sekundi opet na leda.. Ne znam kako da ju potaknem.. Ni jedna igracka nije dovoljno zanimljiva za okretanje na trbuh (s boka na bok , do tocke gdje se skoro okrene i onda odustane da ne bi slucajno završila na trbuhu), a kamo li boravak na trbuhu..
Btw, procitala sam upravo da je prijedlog za karantenu odbijen. Izgleda da smo jos neko vrijeme slobodni.
Sortiraj odgovore
Najstariji