Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    13. Ožujak 2020. 08:01

Mislim da treba kupiti namirnica s dugim rokom, ovo više nije zajebancije jer se može dogoditi da i protok robe bude otežan. Trenutno se ne mogu, uz dvoje djece, dovesti u situaciju da nemam za napraviti obrok.
    Mi smo od ovih koji uvijek imamo zaliha stvari koje imaju duži rok jer kupujemo na akciji, pa dokupljujemo mliječne proizvode i sl. U zg ne možeš naći germu, sol...
    Krino daj se pripremi🤣

Tiha
    13. Ožujak 2020. 08:43

Meni je gs u šibeniku, danas se vraća, pa sam mu rekla da tamo kupi sol, brašno i sl. 😆 Frendica radi u cityju i kaže da je interšpar prazan, od wc papira do vode... 

nena1986
    13. Ožujak 2020. 09:00

Hvala cure 🤗... mi smo se još prije koji tjedan opskrbili sa grahoricama, tjesteninom, brašnom, šećerom, uljem... još bi trebali uzeti neke stvari jer stvarno kažu da je pustošenje krenulo. Kod nas je još uvijek situacija ne apokaliptična, ali ako krenu sa zatvaranjem granica i sl, moglo bi biti nestašica. Razmišljam da kupim još smrznutog povrća i mesa, možda danas odem, pa smo mirni. U Rijeci u par trgovina pustošenje samo takvo 😲. 
    Klinci samo čekaju da im opet kažu da nema škole 😂😂😂. Treninge su stopirali do daljnjega, čekamo iduće korake 🙄

krino
    13. Ožujak 2020. 09:01

Ivonne

Mislim da treba kupiti namirnica s dugim rokom, ovo više nije zajebancije jer se može dogoditi da i protok robe bude otežan. Trenutno se ne mogu, uz dvoje djece, dovesti u situaciju da nemam za napraviti obrok.
    Mi smo od ovih koji uvijek imamo zaliha stvari koje imaju duži rok jer kupujemo na akciji, pa dokupljujemo mliječne proizvode i sl. U zg ne možeš naći germu, sol…
    Krino daj se pripremi🤣

Pa da znas da lagano radim na tome. Narucila konzum klik. Dostave nema raspolozive. A ja mogu pokupit tek u srijedu navecer. Narucila prekjucer 🤦🏻‍♀️
    Kao, pozivaju da nema panike, a jucer litru mlijeka nisam imala di kupit. Majko mila 🙄
    Morat cu sad s njim izac i sto god uspijem uhvatit kupit. Pelena imam 3 paketa. To mi je xa 20ak dana. Imam jedan paket cepica vs temperatura, octenisept, sterimar i kreme za guzu i sl. Ali ostalo... 

• Mino19
    13. Ožujak 2020. 15:29

Neno sretan rodendan🎉🎉
    Ja sve te zitarice kuham i sa vocem i sa povrcem. Osim zobi, nju sa vocem. Ja sam odlucila izbacit palentu i ciklu, mislim da joj skode, ali meni je jako teako bilo sto prepoznat jer se od rodenja borimo s atopijskim, sad je samo sve gore i gore. I divim se mamama koje uspiju eliminacijski odredit sto bebi skodi, ja sam par puta kretala ispocetka s uvodenje jedne po jedne namirnice, uvijek sve uvodim po 3 dana, ali kako da ista znas kad su ti crveni krugovi uvijek tu. Njoj je to po nogicama jako jako tvrdo, izdignuto i crveno, nazalost puno se prosirilo, prije su bila samo po 2 kruga, sad su puni listovi, pune rukice, krenula su leda..sve ju toliko svrbi da vec rane po citavom tijelu ima, ne mogu vam opisat koliko mi dode muka i suze kad ju vidim tako..
    Nama je korona odgodila sve potrebne pretrage, trebali smo ih obavit prosli tj kad se razbolila. Da smo bar tad isli, sad bi samo cekali rezultate, ovako tko zna kad cemo moc ic. Sve si mislim da cu na kraju morat iskesirat par tisuca kn za privatnike da ne cekam mjesecima. A samo alergo mislim da je oko 3000kn, mi cemo morat testirat apsolutno sve sta postoji..di su dermatolozi, gastroenterolozi..😣
    Od danas si i ja mislim treba li napraviti nekakvu zalihu, sve manje mi je simpaticna ova situacija i samo molim boga da sto prije sve prode, strah se bas svuda osjeti..a nisu mi jasni oni koji kao muhe bez glave, ugrozavajuci druge, idu posvuda kao da je to nesto bezazleno. Poput situacije jucer u klaicevoj, pa ono je prestrasno!

• Mino19
    13. Ožujak 2020. 15:33

A opet, sad su se svi sjatili u ducane, pa zar nije bas ta situacija di je masu ljudi pogodna za pokupiti bolestinu? Ne znam, nisam pametna, uvjeravaju da ce hrane biti i da ne treba raditi zalihe, vidjet cemo sto ce biti za koji dan. Vjerojatno ce i mesnice i slicne trgovine dic cijene u nebesa jer ce se ljudi opskrbljivat

krino
    13. Ožujak 2020. 20:40

Meni je zao da ne mogu stavit slike da vidite lidl i spar... Sveeee prazno. Kao da sam usla poslije pljacke. Kakve zalihe cemo radit? Pa nema nis za kupit 🤣🤣
    Nego, ne znam kakva je ovo fama s wc papirom. Danas vidim jednog tipa da 4 paketa nosi. Ne razumijem to. Pa od svih stvari, to mi valjda uopce ne bi falilo. Ako ce se desit da cemo svi morat bit doma, pa onda se bar mozes otusirat poslije broj 2. Kakav wc papir gomilat? Pa urnebes...
    Mino, ne sekiraj se. Ni ja ne skladistim. Imam uvijek za par dana, ali ne zbog skladistenja nego nitko ne kupuje samo za rucak taj dan. Ako sve ode kvragu, ufam se da ce mi Ivonne poslat kilu brasna, Nena neku pastu, Mini s peljesca malo vina i tak. 😉🤪
    Nisam se uopce uzrujala zbog korone, ali me uzrujavaju prazne police u ducanima. To mi radi stres.

• Ivonne
    14. Ožujak 2020. 10:40

krino

Meni je zao da ne mogu stavit slike da vidite lidl i spar… Sveeee prazno. Kao da sam usla poslije pljacke. Kakve zalihe cemo radit? Pa nema nis za kupit 🤣🤣
    Nego, ne znam kakva je ovo fama s wc papirom. Danas vidim jednog tipa da 4 paketa nosi. Ne razumijem to. Pa od svih stvari, to mi valjda uopce ne bi falilo. Ako ce se desit da cemo svi morat bit doma, pa onda se bar mozes otusirat poslije broj 2. Kakav wc papir gomilat? Pa urnebes…
    Mino, ne sekiraj se. Ni ja ne skladistim. Imam uvijek za par dana, ali ne zbog skladistenja nego nitko ne kupuje samo za rucak taj dan. Ako sve ode kvragu, ufam se da ce mi Ivonne poslat kilu brasna, Nena neku pastu, Mini s peljesca malo vina i tak. 😉🤪
    Nisam se uopce uzrujala zbog korone, ali me uzrujavaju prazne police u ducanima. To mi radi stres.

Krino nego šta, uzdaj se u mene 😀

• marlona
    14. Ožujak 2020. 11:47

Neno, sretan rođendan! 🎉🎂 Mino,baš mi je teško čitati kako vas je sve snašlo 😣 nadam se da ćete što prije naći najbolji način da se nosite s tim 🤞🤞 Krino i ostale cure koje se borite s nespavnjem, zubima, skokovima,  izdržite, nek prođe što prije 🙂 mi još bez nagovještaja zuba,ne veselim se tome po vašim pričama 😩 
    Zato je steah od odvajanja jako izražen, čim me izgubi iz vida ide plač i ti ono prave suze i vrištanje. Inače bi dopuzala do mene,sad se paralizira na mjestu i plače ko da je na glavu pala 😭😭 tako da ne kuham, ne radim ništa dok gs ne dođe. On kuha, ja spremam i tako... Nismo napravili zalihe, danas ćemo valjda, ono osnovno. U škrinji ima mesa ako ništa drugo 😄 a ostali smo i bez wc papira skroz 😮😀  no da, ni ja ne kužim gomilanje wc papira ako već planiraš doma biti pa se imaš di oprati 🙄

MiniCooper26
    14. Ožujak 2020. 14:32

Krino mi smo vec dole ima par dana 🤪 iskreno ne da mi se mi vracat u paniku 😥inace zubi muce na najjace.. Evo prvi put da mi zeza da hranom a stavrno nikad nikad  nije.. Dapače bas je izjelica 😁 joj jedva cekam ljeto bar cu se moc okupat 💪more mi je uvijek bilo bas spas.. Uvijek sam se nekako osjecala lakse poslije mora, pogotovo jutarnjeg kupanja to sam uvijek obozavala 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.