Naravno da nisi luda. Imas posla s supkom galaksije. Galaksije. To je kao miss universe svih supaka. Imam i ja jednog takvog. Vec tjedan dana sam ja zivcana, a on je spica. To je takav period. Ja mislim da je kod mene taj strah od odvajanja isto vec krenuo. A najsladji mi je kad me gleda zaljubljeno kad ga sg primi, kao da me nije vidio tjedan dana. To se osmijesi bacaju, veselje, vristanje i sreca najveca.
Social life??? Trenutno je no life. Samo sam.rob da premotam, nunam, kuham i hranim plus igranje i setanje. Znaci, no-lajfer samo takvi. Moje cure bas i nemaju djecu pa su me nekako otpisale. Cujemo se mi preko chata, ali nista od vidjenja. Ja i to kuzim. Bila sam i ja ta bez djece pa su mi mame isle na zivce 🤣 Ostale imaju stariju djecu ili su se iselile. Ionako mi se krug drustva smanjio. Sad je nestao. Tj., Ja sam nestala. Valjda ce se i to popravit. Nisam.nikad bila.pokucni tip. Ta osamljenost mi najgore pada. Veselim se poslu i grown up talk-u.
Evo, ja npr. kuham za sutra, a SG je oso lec jer je umoran. Ja uopce nisam umorna... I tako je to
prosla dva petka sam bila s frendicom na cugi od 17:45 do 19:45 i onda brzo jurila doma jer mali zaspi samo na cici. inace smo i mi dosta asocijalni ali se druzimo s obitelji tako da mi i ne fali ljudi previse. tema za odrasle mi fali sve vise, ja i muz uglavnom pricamo o djeci i poslu, sto kuhati sutra i eto. sto se dogada u hr i svijetu 🤣🤣 procitam tu i tamo, inace ja nisam nit u hr nit u svijetu jer sam ja u svom nekom svijetu. zmam da cu nadoknaditi sve pa se trenutno ne sekiram i mislim da nece svijet stati zbog moje neupucenosti u neke teme 🤣🤣
jutro cure, ovaj ne staje s sisanjem vec pola sata. zaspao u 21 a u 23 prvo sisanje i bio usran do vrata kao novorodence pa cicanje u 1 pa evo opet u 2 😩
Jaoooo, pa maleni nadoknadjuje!!! 😉 moj je prosle dvije.noci super spavao. Samo 3x smo se dizali. To je za mene lutrija. Gornja jedinica samo sto nije (valjda).
Jucer sam prosla 3 ducana, ne mala, da nadjem kilu sitne morske soli i jedan sapun za ruke. Ovo je posast. Strasno... Uglavnom, nasla jesam jedva, ali broji se. Moj lijepo sjedi sam po par minuta, cak i igracke uzima i vrti dok sjedi, naginje se i sve, aaaaaliiii...nije se jos sam posjeo. Valjda ce i to uskoro jer onako drzi nogice izvaljen na bok... Papa odlicno, ja sam u strahu da ne bude debeljuco buco. E da, nigdje u DM nema kabanoce za kisobran kolica. Samo za velika. Ako netko zna d negdje ima, neka javi. Ubijena sam od malca, ali malo sam nadoknadila za vikend. Kako ste curke? Katiesu, drzi se ti nama s malim sisavcem 🥰
Oho vidi ti Krino izlazi iz kluba nespavača🤣🤣
Ako sam ja legla u 23 a nju digla iz kreveta u 7, a 15 puta se u tom razdoblju probudila, jesam li se ja naspavala?? 🤔
To ovisi. Ja se dignem 3x po cca sat vremena. To je lose, ali smanjili smo sa sat ipo. I poboljsanje je sto se jednom probudi prije polnoci. Tad smo jos fit. Netko se probudi 3x po par min. E, tome ja tezim 🤣
Pozlatile ti se rijeci. Vidjet cemo nocas. Cendrav je danas nenormalno. Samo bi se nosio i mazio. Spavao 2x30min. Svako jutro se probudimo oko 6... Nema nikoga. Znaci da je med i mlijeko ili nocna mora. Nema izmedju 😆🤣🥰
Nis od izlaska iz kluba nespavaca. Nocas me ubio. A probudio se prije 6 🤦🏻♀️🤣
Sta se to moze izac??? Ja mislila, jednom nespavac, do puberteta nespavac... Tako sam se pretplatila. Ubija me kolika je kenjica. Samo tuli 🤦🏻♀️ Vani kisa, a mi ne spavamo nego tulimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji