Mi isto jos nemamo zubice. Al su pocele nervoze, po noci se cesce budi, pa ju cesce i nahranim i na sisi opet zaspi (barem ne moram nunat). Ovih dana sam isto umornija. Danas sam s njom odspavala popodne. Fucka mi se kako izgleda stan, a izgleda ko da je bomba pala. Sise su manje vise ok, ostao jos koji kanalic koji malo boljucka, al mislim da ce isisati uskoro. Al me zato sad od ukocenosti boli glava (nikad kraja mukama). Ona uz sve igrackice za grickanje tiska celjust da si olaksa 🤷♀️. Pocela je govoriti mama i to totalno koristi protiv mene 🙈🥰 kad negdje odem ili ju ostavim u kreveticu da sama zaspi, eto je placnim glasicem 😭.
Jesu i vasi klinci navecer puni energije? Moja cura ko da dobije nalet energije poslije 8 sati pa blebece, mlatara, igra se, smije se itd
Mam me zove 🥰 i skroz mi to super.
Nema, moja se u 19 i 30 gasi, jedva čeka presvlačenje i sisu. Nekad joj treba pomoć, a nekad zaspe na sisi.
Oko 9 mjeseca je faza straha od razdvajanja i ne veselim se tome 😣
Moj kad place ide mamamamama
9.mj faza od odvajanja...i skok u razvoju
Jackpot!
Totalno puna energije. Kupanje umjesto da ju umiri, kao da ju totalno razbudi. Zaspe ona sto puta, ali se sto i jedan put probudi. Umorna a bori se svim silama ostat budna.
Nego, žene, kakve ste vi sa društvenim životom? Mislim,onim nekim sitnim životnim radostima? Dođe li vam prijateljica na kavu, odete li vi njima? Vučete li tad djecu? I da li ostavljate klince ikom osim mužu?
Ja sam svoj društveni život totalno zapostavila. Svaka čast mojim prijateljicama jer još nisu odustale. Imam osjećaj, ako ovako nastavim, uskoro neću imati s kim popit kavu kad bude htjela.
Družim se ja, ali to je baš minimalno. Nekako sam sw posvetila skroz njoj i kući. Izlazim ja, u šetnji smo mi svaki dan, na kavi, ali najradije biram bez društva. S njom sam ili s njom i mužem. Znam da to nije dobro za mene, ali nadam se da ću se trgnut po tom pitanju malo s proljeća
o da skok u razvoju, zubi, prehladen i zaboravila napomenuti strah od razdvajanja. on poludi kad ja idem na wc. a dodem na wc, ni gace nw skinem evo ga, ponekad dolazi sav uplakan , kao sa sam ga ostavila i otisla u afriku. moje dijete vice tata, dede da da, babe i danas napokon mama, evo sam se ozarila od srece, oprostit cu mu jos jednu neprospavanu noc 🤣🤣
Moja ko da poludi navecer 😅 al ju uspijem spakirati u krevet i ipak zaspi, makar prije 2 minute jos mlatarala i pricala i smijala se.
Drustveni zivot ni prije bas nisam imala. Malo smo gs i ja asocijalni 😁. Podruzimo se povremeno s prijateljima, malo cesce s obitelji (oboje imamo velike obitelji i cesto se vidamo). Ima naravno i onih koji otkad sam rodila pricaju da ce doc pa nista od toga, pa mi je nekako glupo dogovarat se za kavu kad nit nemaju vremena doc upoznat nase dijete.. Al uglavnom mi je dobro kako je sad. Ne osjecam se kao da gubim svoje ja ili da sam jako ogranicena zbog male i nekako ne mogu ni zamisliti da idem nekud bez nje. Ona je sad dio mog zivota i to je to. Uzmem si ja nekad pola sata/sat za sebe kad mi treba, tad se gs igra s malom a ja se odmorim malo od svih babytema 😅
Zaspao u 9 ipo nakon miljun vrćenja 🥴 vec de drugi put pribudio.. Uspavam ga i maknem se od krevetca dernjavs.. Jel taj strah od odvajanja vec poceo (tjesim se 😳)? Zivci su mi na tristo.. Prije sam imala vecer da bar nesto obavim, odmorim. A onda gs ili sg kako god 😳 pita pa jesi li mu stavila gela na desne? (kaze on tipkajuci ma mobitel) posala sam ga u onu stavr i zalupila vratima od dnevnog. I onda mi kaze da se skuliram. Zivcana si ovo ono.. Nisi jedina koja je rodila i slicno.. I onda sam ja luda? 😳
Naravno da nisi luda. Imas posla s supkom galaksije. Galaksije. To je kao miss universe svih supaka. Imam i ja jednog takvog. Vec tjedan dana sam ja zivcana, a on je spica. To je takav period. Ja mislim da je kod mene taj strah od odvajanja isto vec krenuo. A najsladji mi je kad me gleda zaljubljeno kad ga sg primi, kao da me nije vidio tjedan dana. To se osmijesi bacaju, veselje, vristanje i sreca najveca.
Social life??? Trenutno je no life. Samo sam.rob da premotam, nunam, kuham i hranim plus igranje i setanje. Znaci, no-lajfer samo takvi. Moje cure bas i nemaju djecu pa su me nekako otpisale. Cujemo se mi preko chata, ali nista od vidjenja. Ja i to kuzim. Bila sam i ja ta bez djece pa su mi mame isle na zivce 🤣 Ostale imaju stariju djecu ili su se iselile. Ionako mi se krug drustva smanjio. Sad je nestao. Tj., Ja sam nestala. Valjda ce se i to popravit. Nisam.nikad bila.pokucni tip. Ta osamljenost mi najgore pada. Veselim se poslu i grown up talk-u.
Evo, ja npr. kuham za sutra, a SG je oso lec jer je umoran. Ja uopce nisam umorna... I tako je to
prosla dva petka sam bila s frendicom na cugi od 17:45 do 19:45 i onda brzo jurila doma jer mali zaspi samo na cici. inace smo i mi dosta asocijalni ali se druzimo s obitelji tako da mi i ne fali ljudi previse. tema za odrasle mi fali sve vise, ja i muz uglavnom pricamo o djeci i poslu, sto kuhati sutra i eto. sto se dogada u hr i svijetu 🤣🤣 procitam tu i tamo, inace ja nisam nit u hr nit u svijetu jer sam ja u svom nekom svijetu. zmam da cu nadoknaditi sve pa se trenutno ne sekiram i mislim da nece svijet stati zbog moje neupucenosti u neke teme 🤣🤣
jutro cure, ovaj ne staje s sisanjem vec pola sata. zaspao u 21 a u 23 prvo sisanje i bio usran do vrata kao novorodence pa cicanje u 1 pa evo opet u 2 😩
Jaoooo, pa maleni nadoknadjuje!!! 😉 moj je prosle dvije.noci super spavao. Samo 3x smo se dizali. To je za mene lutrija. Gornja jedinica samo sto nije (valjda).
Jucer sam prosla 3 ducana, ne mala, da nadjem kilu sitne morske soli i jedan sapun za ruke. Ovo je posast. Strasno... Uglavnom, nasla jesam jedva, ali broji se. Moj lijepo sjedi sam po par minuta, cak i igracke uzima i vrti dok sjedi, naginje se i sve, aaaaaliiii...nije se jos sam posjeo. Valjda ce i to uskoro jer onako drzi nogice izvaljen na bok... Papa odlicno, ja sam u strahu da ne bude debeljuco buco. E da, nigdje u DM nema kabanoce za kisobran kolica. Samo za velika. Ako netko zna d negdje ima, neka javi. Ubijena sam od malca, ali malo sam nadoknadila za vikend. Kako ste curke? Katiesu, drzi se ti nama s malim sisavcem 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji