Ja sam dobila jednu menstrualnu casicu na poklon. Velicina M. Nisam ni znala da imaju velicine. Ovo ce mi biti prvi put da probam. Meni slijedi kroz iducih tjedan dana pa ti javim. Ne brine me toliko instalacija koliko to praznjenje. To je ovak kad si doma super, al ne znam bas na poslu. Ja moram izac iz wc u dio di perem ruke. Zamisli da izadjem s tim 🤣🤣🤣
Isto sam tampone koristila, uloske samo preko noci, a i grozim se ljeta s uloscima. Proslo sam provela dovoljno zabarikadirana 🤣
Evo zamisljam 😂😂😂😂 moja kuma se naveliko informira i planira uzet, pa cekam da isproba da cujem dojmove 😂 nisam ni ja znala za velicine, kazu da ima i neka bas za zene koje su rodile. Prirodnim putem jelte 😂
Trebala sam sutit za spavanje, nocas opet svakih sat, pa i manje.. bas sam neka nikakva. Za ovaj tjedan imam neku kavu s kumom isplaniranu, pa se tome veselim. Vec vidim da bi se moglo nesta izjalovit 😂
Menga mi je trenutno zadnja na pameti 🤣🤣. Dobila prvu prosli mjesec, ovaj mjesec kasni 9 dana, al sam cula da treba vremena da se izregulira opet. Jel moguce da sam dobila jer sam malo rijede dojila (bili smo 10 dana non stop na putu pa smo izgubili ritam), a sad je opet nema jer smo progustili podoje opet?
Al i mene zanimaju info o casici, tako da slobodno podijelite iskustva.
Moja cura danas super spavala, a ja nikako 🙄 nisam nakon podoja mogla zaspati po sat vremena, sat i pol. A izgleda da sam i gs dala izgon iz kreveta 🤷♀️ 🤣 kaze htio lec u krevet, a ja se po milijunti put zamotala u poplun i ne dam mu pod njega, pa mu dopizdilo i oso u dnevnu 😅 reko ima smisla da se u dnevnoj zamotas u deku umjesto da uzmes tu deku i dodes u krevet 🤣 muski mozak..
Update: izvirio drugi zubic! 😁
Cini, nista ja vise ne vjerujem u tu povezanost izmedju dojenja i menge 😂 ja dobila prvu 5 tjedana nakon poroda 😵 iduci mjesec me omasila, ali odonda je redovita, a dojila iskljucivo (i jako cesto) dok nismo sad krenuli sa kasicama..
Bravo za zubice. Novonastali nespavaci, dobro dosli. Neno, ja sam kupila Mast kolica. Neka svicarska. 1900kn su nova. Sklope se 1 rukom i mala su, a to je super kad idemo van jer nemam lift i imam mali stan
Stoje sklopljena u hodniku i navodno stanu u avionski pretinac za rucnu prtljagu. To sam po preporuci frendice kupila koja ih ima, puno putuje i nema lift, a nisu skupa kao babyzen i maclaren. Imaju jednu draku, ne dvije rucke. I najbitnije, kotaci su tihi kao kod velikih. Njemu je udobno pa sam sveukupno jako zadovoljna. Inace, nikad prije cula. Reklamirama u 5 dana dvoja ergobaby kolica, dobila povrat para i kupila ova.
Pelinka, odi s kumom na kavu. Ako nista, nek malo nuna 🤣
A menga i dojenje... Ja nisam dojila pa sam dobila tocno 3mj nakon poroda. Pa tako...
Bok cure nakon jaaaako dugo vremena. Toliko je proslo da iskreno ni ne mogu sve citat, mogu se samo nadat da ste sve dobro i da su bebice super❤
Mene nije bilo jer smo prolazili, i prolazimo jos uvijek, sve i svasta, ne lijepoga.. njena gripa, ogromne temperature pa nakon toga odlasci na hitnu radi povracanja, pa opet jaka prehlada i užasno gadan kasalj, gubitak na kilazi, moja upala pluca i sinusa, njena nespavanja, k tome naravno i nasa. Nervoza sa svih strana i pogubljeni smo. Pocela je strajkat sa jelom, budi se stalno, vristi kao nikad do sad i nista je ne moze utjesit.
Eto, nadam se da cu vas uspjet bar sad redovito citat ako nista drugo, mrvicu se situacija smirila pa mozda uspijem vratit svakodnevicu u normalu..😔
Joj Mino, pa to je strasno! Zelim vam svima da se sto prije oporavite i ozdravite. Panika me lovi samo kad to sve citam! Koma... Nadam se da cete sto prije nadoc pa da razmijenimo koju ljepsu temu. Mi smo nocas eeekstra. Od pola 12 do sad. Nas dvoje gledamo TV, a on se malo umirio i lezi, ali ne spava. Kakav bi tek bio da je bolestan...ubila bih se valjda. Mino, sretno i zelim vam sve lakse noci i dane 🥰
Bok cure nakon jaaaako dugo vremena. Toliko je proslo da iskreno ni ne mogu sve citat, mogu se samo nadat da ste sve dobro i da su bebice super❤
Mene nije bilo jer smo prolazili, i prolazimo jos uvijek, sve i svasta, ne lijepoga.. njena gripa, ogromne temperature pa nakon toga odlasci na hitnu radi povracanja, pa opet jaka prehlada i užasno gadan kasalj, gubitak na kilazi, moja upala pluca i sinusa, njena nespavanja, k tome naravno i nasa. Nervoza sa svih strana i pogubljeni smo. Pocela je strajkat sa jelom, budi se stalno, vristi kao nikad do sad i nista je ne moze utjesit.
Eto, nadam se da cu vas uspjet bar sad redovito citat ako nista drugo, mrvicu se situacija smirila pa mozda uspijem vratit svakodnevicu u normalu..😔
Gadno je za pročitati, a za proživjeti sigurno još gore.
Drago mi je da ide na bolje, samo ti nama tipkaj 😊
Mino, baš mi je žao da ste sve to prošli 😟 nadam se da ćeš se brzo vratit malim, svakodnevnim brigama (dat jabuku ili krušku). Drži te se 💪😊
Sortiraj odgovore
Najstariji