Oho vidi ti Krino izlazi iz kluba nespavača🤣🤣
Ako sam ja legla u 23 a nju digla iz kreveta u 7, a 15 puta se u tom razdoblju probudila, jesam li se ja naspavala?? 🤔
To ovisi. Ja se dignem 3x po cca sat vremena. To je lose, ali smanjili smo sa sat ipo. I poboljsanje je sto se jednom probudi prije polnoci. Tad smo jos fit. Netko se probudi 3x po par min. E, tome ja tezim 🤣
Pozlatile ti se rijeci. Vidjet cemo nocas. Cendrav je danas nenormalno. Samo bi se nosio i mazio. Spavao 2x30min. Svako jutro se probudimo oko 6... Nema nikoga. Znaci da je med i mlijeko ili nocna mora. Nema izmedju 😆🤣🥰
Nis od izlaska iz kluba nespavaca. Nocas me ubio. A probudio se prije 6 🤦🏻♀️🤣
Sta se to moze izac??? Ja mislila, jednom nespavac, do puberteta nespavac... Tako sam se pretplatila. Ubija me kolika je kenjica. Samo tuli 🤦🏻♀️ Vani kisa, a mi ne spavamo nego tulimo.
Pozdrav mame 😊 mi smo stalno nekak na rubu u klubu 😆 noć se ne smijem žalit.. Po par puta kratka buđenja, jedno hranjenje između 4 i 6.. Ali daaan 😣 evo danas sam kritično... Glava me rastura. On već danima spava pola sata pa udri vriska... Jedva ga smirim. Nunam da ga uspavam, on vrišti. Odustanem, krenemo se igrat, on vriska od umora. I tak u krug. Više ne pomaže ni šetnja, ni kolica, ni klokanica, ni ruke.. Ma ništa. Tek smo dva dana sami, a osjećaj kao da smo sami od Božića 🥴
Heloooou!! Nama su noci malo bolje, nije bas svakih sat buđenje, zalomilo mu se koji dan i 5sati u komadu sto je jackpot bio zbilja. Samo sto bi mi sad trebalo par takvih da nadodjem 😂 al dobro je. Po danu imamo show kad treba spavat. Cim ga polegnem, udri u dreku. I nunam i dudu dam i on i dalje dreci. Kad bi htio zaspat dok ga drzim uspravno, pa ajd. Al nula bodova. Tako da to uspavljivanje potraje skoro kao i spavanje 😂 al i po danu mu se zna desit da odspava 50tak minuta, cak i sat vremena. I dalje prevladava onih pola sata, al desi se nekad i duzi spavanac. Zub je i dalje jedan, al nekako mi se cini da bi gornji mogao iduci van. Bumo vidli.
Nego, da pitam.. koristi li netko menstrualnu casicu? Preporucila mi ginekologica (mora reklamirat proizvodjaca 😂), a i vidim da je dosta zena pocelo to koristit. Meni su tamponi bili super, a sad ne moguuu. A ulosci me naprosto izludjuju 😵
Ja sam dobila jednu menstrualnu casicu na poklon. Velicina M. Nisam ni znala da imaju velicine. Ovo ce mi biti prvi put da probam. Meni slijedi kroz iducih tjedan dana pa ti javim. Ne brine me toliko instalacija koliko to praznjenje. To je ovak kad si doma super, al ne znam bas na poslu. Ja moram izac iz wc u dio di perem ruke. Zamisli da izadjem s tim 🤣🤣🤣
Isto sam tampone koristila, uloske samo preko noci, a i grozim se ljeta s uloscima. Proslo sam provela dovoljno zabarikadirana 🤣
Ah, sto reci.. Spavanje 🤷♀️ ne znam vise niti mi se da pisat😥 krino 💋
Jutroooo!! Klub nespavača je aktivan, vidim 😂🙈.... nama kreće druga tura zuba, dva doljnja su vani, sad valjda gornji idu. Tuli ko kišna godina. Baš mi je bude žao 😥. Jedino, kažu da kad im izlaze zubi, manje jedu, a ova tek sada trpa 😂
Menstrualna čašica mi se čini kao super ideja! Još nisam dobila menstruaciju ali sigurno ću je nabaviti samo moram malo istražiti te veličine, proizvođače i tako to.
Ni smo u fazi kupovanja kisobran kolica, ali uzeti ćemo polovna. Ima li tko od vas da je super zadovoljan sa svojima (ako imate kišobran kolica, ne klasična kolica), pa da samo da prijedlog pa da njuškam dalje 😂? Nekako sam najsklonija Maclarenu zasad, da se naći u dobrom stanju relativno povoljno.
Sortiraj odgovore
Najstariji