Curke kako se sprema pir griz? Uzela sam u dm njihov bio al ne pise uopce kako se sprema, ja prije za taj griz nikada nisam cula jedino ovdje kod vas 😂
Ja stavim jednu žlicu na 100ml vode. Kuham 5 minuta. Obično kuham u vodi u kojoj se kuhalo voće. Imaš upute na bočnoj strani ambalaže. Je da su na njemačkom, ali da se skužiti 🙂
Ne pise nista zato mi je cudno, nez esam li uopce dobro i uzela 😂 nacrtani konj, kokos i jos jedna zivotinja mozda to uopce i nije za ljude 😂😂😂
Curke kako se sprema pir griz? Uzela sam u dm njihov bio al ne pise uopce kako se sprema, ja prije za taj griz nikada nisam cula jedino ovdje kod vas 😂
Ja stavim jednu žlicu na 100ml vode. Kuham 5 minuta. Obično kuham u vodi u kojoj se kuhalo voće. Imaš upute na bočnoj strani ambalaže. Je da su na njemačkom, ali da se skužiti 🙂
Ne pise nista zato mi je cudno, nez esam li uopce dobro i uzela 😂 nacrtani konj, kokos i jos jedna zivotinja mozda to uopce i nije za ljude 😂😂😂
Aha, ti si uzela od Eko Jaze. Je je, za ljude je 🙂
Aha, ti si uzela od Eko Jaze. Je je, za ljude je 🙂
😂😂😂😂 Nemam pojma iskreno 😅😅 aj dobro je da je 😂 hvala ti 😘
Evo bebica skoro 7 mj jos uvijek jedan obrok
Kada ste poceli sa uvodenjem drugog obroka?
Dali taj drugi obrok smije biti prije spavanja da beba duze spava,tipa neko voce sa zitaricama?
Planiram brzo uvesti meso,kada ste vi pocele i sa cime?mislila sam pureca i pileca prsa,dal kupujete u mesnici il u ducanu tipa cekin i sl?
Evo bebica skoro 7 mj jos uvijek jedan obrok
Kada ste poceli sa uvodenjem drugog obroka?
Dali taj drugi obrok smije biti prije spavanja da beba duze spava,tipa neko voce sa zitaricama?
Planiram brzo uvesti meso,kada ste vi pocele i sa cime?mislila sam pureca i pileca prsa,dal kupujete u mesnici il u ducanu tipa cekin i sl?
Po grupi uvodi se doručak, pa ručak, večera i onda užine. Cca svaka 2 mjeseca novi obrok.
Po knjizi beba voli papati prvo se uvodi ručak a onda ti biraš doručak ili večera.
Tako da bi ti rekla da možeš uvesti i večeru.
I ja sam mislila da će mi malac bolje spavati kad pojede zasitnu večeru, ali se to nije dogodilo. Buđenje kod dojene djece nema veze sa hranom, nego s potrebom da se pomaze, sisa im dolazi do apaurin🤣🤣
S malom sam prihvatila da je to sve tak, pa dan po dan 🤣🤣
Nemam domaće piletine pa kupujem u trgovini ali u onima koji prodaju perad, ne kupujem ove pakirane.
Ja sam pocela davti treci obrok. Moj super jede. I kolicinski mu obrok zamijeni bocu. Ja sam kuhala teletinu prvo, onda piletinu. Imala sam domace, sad nemam pa kupim u mesnici.
Prvo sam davala rucak, onda sam davala dorucak (kasniji jer ujutro prvo ide boca), a sad dajem popodne kasicu. Navecer kod nas boca. Ne mogu ga privolit onako umornog da jede kasicu. Nama je boca navecer super jer se poslije kupanja tak uspava.
Budimo se vec tjedan dana u isto vrijeme. 2:50 i do pola 5 place, njorga, ne spava... Ne znam sta je to, ali jutros sam se sa sg posvdjala jer on sav zivcan usred noci bebi naredi da nek spava vise jer mu je pun k. I onda popizdi, upali sva svjetla i kaze da ce on njega stavit nek se igra. Bravo! Nekad mi dodje da ga spakiram i nek se tornja gdje god hoce. Nevjerojatno mi je koliko ti muski nemaju zivaca i dalje, a koliko ih zene nadju, ne znam ni sama di. Najlakse da svi popizdimo kolektivno. I taaako. Jutro je od 6 i neka je svima dobro 😉
Da, za "na taste" sam dobila bujicu uvreda jer nema sta drugo pa opleti. Zasto? Jer sam mu rekla da je prezivcan. Mislim si ja, neka te... Kako prezivi jedan odnos uz malo dijete, a da se ne rastanu ljudi? 🤯
Ja sam pocela davti treci obrok. Moj super jede. I kolicinski mu obrok zamijeni bocu. Ja sam kuhala teletinu prvo, onda piletinu. Imala sam domace, sad nemam pa kupim u mesnici.
Prvo sam davala rucak, onda sam davala dorucak (kasniji jer ujutro prvo ide boca), a sad dajem popodne kasicu. Navecer kod nas boca. Ne mogu ga privolit onako umornog da jede kasicu. Nama je boca navecer super jer se poslije kupanja tak uspava.
Budimo se vec tjedan dana u isto vrijeme. 2:50 i do pola 5 place, njorga, ne spava… Ne znam sta je to, ali jutros sam se sa sg posvdjala jer on sav zivcan usred noci bebi naredi da nek spava vise jer mu je pun k. I onda popizdi, upali sva svjetla i kaze da ce on njega stavit nek se igra. Bravo! Nekad mi dodje da ga spakiram i nek se tornja gdje god hoce. Nevjerojatno mi je koliko ti muski nemaju zivaca i dalje, a koliko ih zene nadju, ne znam ni sama di. Najlakse da svi popizdimo kolektivno. I taaako. Jutro je od 6 i neka je svima dobro 😉
Moj je prekjučer digao malu sa popodnevnog spavanja jer eto plače neće 🙄
Idiot
Da, za "na taste" sam dobila bujicu uvreda jer nema sta drugo pa opleti. Zasto? Jer sam mu rekla da je prezivcan. Mislim si ja, neka te… Kako prezivi jedan odnos uz malo dijete, a da se ne rastanu ljudi? 🤯
Pa dosta njih ne preživi hahaha
Mi se svađamo i mirimo i tako u krug, obično sam ja prezahtjevna, on preživčan, bez razumijevanja, sebičan🤣🤣
Jutro!! Vidim veselo metropoli 😝, i nama je. Prezivjeli smo prvo dijete, jedva, a sad nam ulazi u pubertet i tu se kačimo još gore nego kad je bio beba.... Svo "razumijevanje" koje je ŠG imao dok je mali bio mali, je isparilo. E ovoj pubertetliji treba strpljenja i razgovora vise no ikad. Isto, mirimo se i svađamo tako da, ne znam kako odnos preživi
Sortiraj odgovore
Najstariji