Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki
    13. Veljača 2020. 21:04

Evo i nas. Hvala na čestitkama.
    mi smo ovaj tjedan okolo, bili u bazenima, klinci se izgustali, mi veliki umorni, odeš se odmoriti a umoris se 🙈 vjerojatno se vraćamo u nedjelju, jedva čekam natrag u svoj nered 🤦‍♀️
    Cini, nadam se da će biti sve ok, štitnjača je problem dok ti ne pogode terapiju, poslije se da nekako živjeti s tim, znam iz iskustva, nažalost 😕 A ovo drugo ne znam ni što je pa neću komentirati 🙂 drži se!
    Zaboravila ostalo što sam pročitala 🙈

MiniCooper26
    13. Veljača 2020. 22:27

Nikki

Evo i nas. Hvala na čestitkama.
    mi smo ovaj tjedan okolo, bili u bazenima, klinci se izgustali, mi veliki umorni, odeš se odmoriti a umoris se 🙈 vjerojatno se vraćamo u nedjelju, jedva čekam natrag u svoj nered 🤦‍♀️
    Cini, nadam se da će biti sve ok, štitnjača je problem dok ti ne pogode terapiju, poslije se da nekako živjeti s tim, znam iz iskustva, nažalost 😕 A ovo drugo ne znam ni što je pa neću komentirati 🙂 drži se!
    Zaboravila ostalo što sam pročitala 🙈

Nadam se i ja 💪pila sam ja u trudnoci terpaiju najmanju dozu jer mi je bio malo povisen tsh.. Sad mi je tsh ok ali moram provjeriti ta neka antitjela 😥ma bit ce to sve ok. Posto mi je ovo prvo vec mi je 34 🙈 nadam se bar jos jednom 💪daj Boze zdravlja

MiniCooper26
    13. Veljača 2020. 22:28

P. S hoce li ti zubi vise 🙈

krino
    14. Veljača 2020. 07:30

MiniCooper26

Mini, sve ce biti dobro. To ti i umor i stres malo protutnjaju po tijelu pa se sve poremeti. Sad ce zubi caskom. Mi smo.od pol 5 na nogama. Ne bi zaspao nikako. Stavila sam cackalice da drze kapke i kava ne pomaze. Koma. Bas me zanima kako ce danas po danu spavat. Valjda duze od 2x30min. A mozda i 3x30min 🤦🏻‍♀️🤣

MiniCooper26
    14. Veljača 2020. 09:11

krino

MiniCooper26

Mini, sve ce biti dobro. To ti i umor i stres malo protutnjaju po tijelu pa se sve poremeti. Sad ce zubi caskom. Mi smo.od pol 5 na nogama. Ne bi zaspao nikako. Stavila sam cackalice da drze kapke i kava ne pomaze. Koma. Bas me zanima kako ce danas po danu spavat. Valjda duze od 2x30min. A mozda i 3x30min 🤦🏻‍♀️🤣

I on se meni budi puno puta sad po noci a onda ga stavim sa sobom u krevet i lakse mi tako 🙈 evo izasao zub 💪

• Ivonne
    14. Veljača 2020. 10:17

Bravo za zub. 
    Kod ove ništa još. Počela je imati takav gag refleks da je to strašno, samo sisa. Ja sam već luda.... 
    Za inhaliranje, skužiš da više kišu i da više curi nos, čiste se.. 

CiniMINIS
    14. Veljača 2020. 14:04

Joj kupanje.. Ja sg nagovaram da idemo u toplice jer se mala obozava kupati i bas joj je gust u vodi, a njemu se ne da.
    Ja sam, kad sam se vratila s malom kuci otisla spavati s njom u pola 8 kolko sam bila umorna i tako s njom potegla do jutra (uz nocna hranjenja naravno), sljedeci dan se probudila s takvom glavoboljom da mi je doslo na povracanje. Gs preuzeo malu a ja prakticki prespavala dan,osim kad je malu trebalo podojit. Navecer je malo bilo bolje pa sam ju ja opet preuzela. Inace je prosli tjedan isto dosta losije spavala, al smo mi izgleda bili u skoku. Sad je bolje, uglavnom se ne budi, ja ju hranim nakon 4 sata, osim kad izgubi dudu a nesto ju muci onda se probudi.
    Danas je smazala cijelu kasicu sto sam pripremila (naravno da nisam pripremila cijeki obrok jer nisam mislila da ce sve pojesti), nakon toga malo jos dostukali s sisom i super je bilo 😊. Pedica je rekla da je cijeki obrok kad pojede 200ml,a sg kaze da je to previse za malu 🤷‍♀️.
    Krino, jesi pokusala lec s malim pa da odmorite zajedno? 
    Ivonne, kako mali? Jel njemu prosla viroza?
    Btw, jel se jedna malo vodenastija stolica smatra reakcijom na namirnicu? 
    Mi smo jucer 3.dan uveli jabuku i bas je bila neka mekana stolica, al jabuka svakako potice probavu pa ne znam kako to protumaciti.. 

• Ivonne
    14. Veljača 2020. 21:07

CiniMINIS

Joj kupanje.. Ja sg nagovaram da idemo u toplice jer se mala obozava kupati i bas joj je gust u vodi, a njemu se ne da.
    Ja sam, kad sam se vratila s malom kuci otisla spavati s njom u pola 8 kolko sam bila umorna i tako s njom potegla do jutra (uz nocna hranjenja naravno), sljedeci dan se probudila s takvom glavoboljom da mi je doslo na povracanje. Gs preuzeo malu a ja prakticki prespavala dan,osim kad je malu trebalo podojit. Navecer je malo bilo bolje pa sam ju ja opet preuzela. Inace je prosli tjedan isto dosta losije spavala, al smo mi izgleda bili u skoku. Sad je bolje, uglavnom se ne budi, ja ju hranim nakon 4 sata, osim kad izgubi dudu a nesto ju muci onda se probudi.
    Danas je smazala cijelu kasicu sto sam pripremila (naravno da nisam pripremila cijeki obrok jer nisam mislila da ce sve pojesti), nakon toga malo jos dostukali s sisom i super je bilo 😊. Pedica je rekla da je cijeki obrok kad pojede 200ml,a sg kaze da je to previse za malu 🤷‍♀️.
    Krino, jesi pokusala lec s malim pa da odmorite zajedno?
    Ivonne, kako mali? Jel njemu prosla viroza?
    Btw, jel se jedna malo vodenastija stolica smatra reakcijom na namirnicu?
    Mi smo jucer 3.dan uveli jabuku i bas je bila neka mekana stolica, al jabuka svakako potice probavu pa ne znam kako to protumaciti..

Ne bi rekla da je to reakcija, više osipi po pelenskoj regiji i urtikarije. Ja sam brokulu maloj dala od par žlica je imala problema s probavom i kakica je bila kiselo smrdljiva pa ću malo brokulu izbjegavati.
    Mali je živnio, ali je pokosio sestru i starog, baš oboje gadno kašlju. 
    Dr ima pravo, u ovoj dobi 200ml je pošten obrok, moja neće 3 žlice više pojest. Do sad je rekord bilo 100ml ali turbo rijetke kašice, prosjek je 20-30 ml, a zadnjih par dana 2 - 3 žlice maks. Ne moram ni pisati koliko me sve to nervira. Kažu šta ste uveli, sisu smo uveli, S I S U smo uveli 🤣🤣

krino
    14. Veljača 2020. 21:40

Iskusne mame, vi znate kad krecu prijave za jaslice. Neki kazu 4.mj, neki 5.mj. A kada treba pocet prikupljat sve papire i ima li tu uopce toliko posla? Mene strah da necemo uspjet dobit jaslice. Zivimo u kvartu gdje su vrtici prepuni vec godinama. Oko nas se novi blokovi zgrada izgradili... A jaslice ionako nemaju svi 🤦🏻‍♀️
    Bubanima zelim da sto prije ozdrave, super da zubici dolaze, sebi zelim da mi mali nocas spava pa idem pod tus i u krpe da nadoknadim. Nikad ne znas kad ce me iznenadit  😆
    P.s. Netko me pitao jel probam s njim spavat... Ne! Ubije boga u meni s nogama i rukama. Preuzbudjen je i samo lupeta po meni. Nis se ne naspavam. Najbolje kad je svatko u svom krevetu. Danas sam ga prebacila i imam sljive na rukama od njegovog stipanja. I iznogatao me posteno pa sam prebijena ko macka

CiniMINIS
    14. Veljača 2020. 23:21

I meni se nekako vise cini kao da je jabuka napravila svoje nego da je reakcija. Probat cu jos koji dan jabuku pa ako opet bude tako lako ju izbacim i cujem se s pedicom. Sto se kolicine tice, gs si zabrijava da je nasa cura minijaturna i da je njoj to previse, meni je naravno jasno da je pedica u pravu i naravno da cu joj praviti cijeli obrok i nuditi. Tesko je od oka procijeniti kolko je danas pojela, al rekla bi da je bilo barem 60ml, ako ne i 80. I definitivno bolje prolaze cvrsce kasice. Evo, sad se jos hvalim, a bog zna kako ce biti kad konacno krenu zubici 😅 bitno da sam sad glasna 😂😂. 

Krino, nadam se da ce te kosta danas pocastiti s spavanjem. 

Tvoj tebe stipa kad ga dizes, a moja danas cim sam ju digla krenula otvarat usta i ocekivat sisu 😂 morala sam se suzdrzat da ne prasnem na glas u smijeh kad sam ju vidla.

I mi zelimo svim bolesnicima brz oporavak a zubatima cestitamo na zubicima 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.