Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    30. Siječanj 2020. 08:12

Kako vam je prosla noc?

nena1986
    30. Siječanj 2020. 08:51

Mi smo se budili svakih 20 min uz urlikanje. U 4 ujutro temp. 39,3 u guzi. Tuširanac i čepić. Malo igranja/urlanja/cicanja do 7:30. I od tad spava na sisi 🙈😂
    Još koja sretnica sa sličnim rasporedom? 💪😁

krino
    30. Siječanj 2020. 09:04

Slicno, ali bez temperature i nocnog kupanja. Budi se svakih sat ipo u placu kao da nema sutra. Jeca na rukama 20 min. Jos 15 dok zaspi pa sf dok ga spustis bez da skuzi i opet proplace. Tako je zadnjih 10ak dana. Sat ipo spav, 45min ga nunamo i uspavljujemo. I prodje noc 🤦🏻‍♀️🤣

krino
    30. Siječanj 2020. 09:10

krino

Slicno, ali bez temperature i nocnog kupanja. Budi se svakih sat ipo u placu kao da nema sutra. Jeca na rukama 20 min. Jos 15 dok zaspi pa sf dok ga spustis bez da skuzi i opet proplace. Tako je zadnjih 10ak dana. Sat ipo spav, 45min ga nunamo i uspavljujemo. I prodje noc 🤦🏻‍♀️🤣

E da, i budni smo od 6
     Od 6!!!  Jezus

MiniCooper26
    30. Siječanj 2020. 10:04

Mi od jucer bez temperature 💪🙏 ali je isto bilo buđenja i vriske 😳😥hoce li vise izac majko mila😳radije bi da me već grize s tim zubićima nego da se ovako muči.. Na kraju se zaspao između mene i gs, drzi jednom rukon njega a drugom mene. Jadnicak 😥 bas nas usosilo svih ode na forumu🥴

30. Siječanj 2020. 10:46

Dobar dan, žene ☕🙋
    I kod nas slično. U zadnje vrijeme baš loše spava, budi se često, a sinoć i nekoliko puta uz plač. Samo odjednom krene plakati na sav glas. Baš mi je bude žao. Inače je dobro, zdrava. Kod nas sunce pa mi odmah nekako lakše 

TonkicaPrrr
    30. Siječanj 2020. 10:53

Pozdrav i od nas. 
    Mi prijavljujemo i antibiotik. Uz sve muke po zubima, zacepljenom nosu, upalilo se i grlo i kaslje non stop. 😥 Ne moram ništa pisati. 🙄 nit spava, nit jede 😏

• Ivonne
    30. Siječanj 2020. 11:52

Cvili već 2 sata, neće sisu, neće se nunat, neće na pod i tako... 🙄
    Noć 1000 buđenja 
    Upalile mi se sise neki dan dobila sam i temp. Osjećam se turbo iscrpljeno, a znam da me nema tko zamijeniti nego izduraj

nena1986
    30. Siječanj 2020. 12:48

Uuuu Ivonne, gadno 😥.... Tonkice, suosjećam...  baš nam je fino, svima redom 🙈
    Nego Shell, šta ti je bilo s onim nalazom urina, šta je pedijatrica rekla?

• Nikki
    30. Siječanj 2020. 13:56

Cure baš mi je žao 😕 Nadam se da će ove tegobe brzo proći, vama koje noću ne spavate znam da je sve još teže i gore zbog toga, no proći će i to, ja sam to sve prošla sa starijim. Samo treba izdurati, a to je puno lakše reći nego učiniti! Pogotovo kad ti nema tko uskočiti 😥
    Mi smo počeli navečer zezati za spavanje, ali mislim da nije od zubića, samo da ne krene na gore, ovih 7mjeseci su blaženstvo naprema starijem bez obzira na to što ne spava po danu pa ništa ne mogu obaviti na miru...
    Puse šaljemo 😘🥰💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.