Zadnje vaganje prije skoro mjesec dana 8300 😊
Ima najcesce 5 obroka u 24 sata, ujutro vice, rucak povrce+riba, vecera zitarice, po noci se budi bar 2 puta i tad jede moje mlijeko. Ja bas danas negdhe procitala da bebe stare kao moja moraju pit minimalno 500ml mlijeka dnevno, moja popije 250. Moram priznat da me to zabrinulo😐
E da, kasice nisam sigurna koliko bude jer joj dajem u njenoj zdjelici, pretpostavljam 150-200ml. Stvarno bi mogla to nekako provjerit
Mame koliko su vam teške bebice i koliko jedu ?
6700 cca... doji na zahtjev+jede sama. Koji put pojede moju šaku brokule 🙈, koji put pola banane, a koji put dvije žlice variva. Nismo baš neki primjer... 😂
Krino, ajme, moja je sad takva, al ajde kužim. Al da ti dođe da krepaš, fakat dođe 😥...
Evo apdejt, došli s Kantride, (riječka dječja bolnica 😁), dakle, krv je ok, nema nikakve viroze, upale, ništa! Ama baš ništa. Ali, u urinu ima leukocita i tragova krvi pa su odmah uzorak slali i za urinokulturu da vide da li ima bakterija. Nalaz ce biti u petak ili subotu.
Dr je odmah rekla da su zubi.... ali da budemo sigurni, provjeravamo sve.
Tamo je jecala sat vremena. Što od muke što je bodu, što od temperature 🙈.
Zaspala u autu iste sekunde i to od silne dreke 😩.... valjda sutra bude bolje 💪
Neno, drzite se. Ma svi skupa se drzite. Proci ce valjda uskoro i to. Ja odoh lec. Vjerujem da smo svi u istim *** sa tvrdoglavim zubicima. Vidjet cemo kako ce nas nocas pocastit sa spavanjem. Siroce. 🤦🏻♀️
Mi smo se budili svakih 20 min uz urlikanje. U 4 ujutro temp. 39,3 u guzi. Tuširanac i čepić. Malo igranja/urlanja/cicanja do 7:30. I od tad spava na sisi 🙈😂
Još koja sretnica sa sličnim rasporedom? 💪😁
Slicno, ali bez temperature i nocnog kupanja. Budi se svakih sat ipo u placu kao da nema sutra. Jeca na rukama 20 min. Jos 15 dok zaspi pa sf dok ga spustis bez da skuzi i opet proplace. Tako je zadnjih 10ak dana. Sat ipo spav, 45min ga nunamo i uspavljujemo. I prodje noc 🤦🏻♀️🤣
Slicno, ali bez temperature i nocnog kupanja. Budi se svakih sat ipo u placu kao da nema sutra. Jeca na rukama 20 min. Jos 15 dok zaspi pa sf dok ga spustis bez da skuzi i opet proplace. Tako je zadnjih 10ak dana. Sat ipo spav, 45min ga nunamo i uspavljujemo. I prodje noc 🤦🏻♀️🤣
E da, i budni smo od 6
Od 6!!! Jezus
Mi od jucer bez temperature 💪🙏 ali je isto bilo buđenja i vriske 😳😥hoce li vise izac majko mila😳radije bi da me već grize s tim zubićima nego da se ovako muči.. Na kraju se zaspao između mene i gs, drzi jednom rukon njega a drugom mene. Jadnicak 😥 bas nas usosilo svih ode na forumu🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji