Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    29. Siječanj 2020. 21:27

Zadnje vaganje prije skoro mjesec dana 8300 😊
    Ima najcesce 5 obroka u 24 sata,  ujutro vice, rucak povrce+riba, vecera zitarice, po noci se budi bar 2 puta i tad jede moje mlijeko. Ja bas danas negdhe procitala da bebe stare kao moja moraju pit minimalno 500ml mlijeka dnevno, moja popije 250. Moram priznat da me to zabrinulo😐

• Mino19
    29. Siječanj 2020. 21:29

E da, kasice nisam sigurna koliko bude jer joj dajem u njenoj zdjelici, pretpostavljam 150-200ml. Stvarno bi mogla to nekako provjerit

nena1986
    29. Siječanj 2020. 22:49

Marina111

Mame koliko su vam teške bebice i koliko jedu ?

6700 cca... doji na zahtjev+jede sama. Koji put pojede moju šaku brokule 🙈, koji put pola banane, a koji put dvije žlice variva. Nismo baš neki primjer... 😂

nena1986
    29. Siječanj 2020. 22:57

Krino, ajme, moja je sad takva, al ajde kužim. Al da ti dođe da krepaš, fakat dođe 😥... 
    Evo apdejt, došli s Kantride, (riječka dječja bolnica 😁), dakle, krv je ok, nema nikakve viroze, upale, ništa! Ama baš ništa. Ali, u urinu ima leukocita i tragova krvi pa su odmah uzorak slali i za urinokulturu da vide da li ima bakterija. Nalaz ce biti u petak ili subotu. 
    Dr je odmah rekla da su zubi.... ali da budemo sigurni, provjeravamo sve. 
    Tamo je jecala sat vremena. Što od muke što je bodu, što od temperature 🙈. 
    Zaspala u autu iste sekunde i to od silne dreke 😩.... valjda sutra bude bolje 💪

krino
    29. Siječanj 2020. 23:07

Neno, drzite se. Ma svi skupa se drzite. Proci ce valjda uskoro i to. Ja odoh lec. Vjerujem da smo svi u istim *** sa tvrdoglavim zubicima. Vidjet cemo kako ce nas nocas pocastit sa spavanjem. Siroce. 🤦🏻‍♀️

• Mino19
    30. Siječanj 2020. 08:12

Kako vam je prosla noc?

nena1986
    30. Siječanj 2020. 08:51

Mi smo se budili svakih 20 min uz urlikanje. U 4 ujutro temp. 39,3 u guzi. Tuširanac i čepić. Malo igranja/urlanja/cicanja do 7:30. I od tad spava na sisi 🙈😂
    Još koja sretnica sa sličnim rasporedom? 💪😁

krino
    30. Siječanj 2020. 09:04

Slicno, ali bez temperature i nocnog kupanja. Budi se svakih sat ipo u placu kao da nema sutra. Jeca na rukama 20 min. Jos 15 dok zaspi pa sf dok ga spustis bez da skuzi i opet proplace. Tako je zadnjih 10ak dana. Sat ipo spav, 45min ga nunamo i uspavljujemo. I prodje noc 🤦🏻‍♀️🤣

krino
    30. Siječanj 2020. 09:10

krino

Slicno, ali bez temperature i nocnog kupanja. Budi se svakih sat ipo u placu kao da nema sutra. Jeca na rukama 20 min. Jos 15 dok zaspi pa sf dok ga spustis bez da skuzi i opet proplace. Tako je zadnjih 10ak dana. Sat ipo spav, 45min ga nunamo i uspavljujemo. I prodje noc 🤦🏻‍♀️🤣

E da, i budni smo od 6
     Od 6!!!  Jezus

MiniCooper26
    30. Siječanj 2020. 10:04

Mi od jucer bez temperature 💪🙏 ali je isto bilo buđenja i vriske 😳😥hoce li vise izac majko mila😳radije bi da me već grize s tim zubićima nego da se ovako muči.. Na kraju se zaspao između mene i gs, drzi jednom rukon njega a drugom mene. Jadnicak 😥 bas nas usosilo svih ode na forumu🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.