Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    31. Siječanj 2020. 16:05

MiniCooper26

krino

Katiesu, drzi se! Sve bumo najebale od iscrpljenosti i viroza 🤦🏻‍♀️
    Kupila kolica u ponedjeljak, dosla kuci, izvadila iz kutije. Utorak test ride i cijelo vrijeme neki metal klopoce. Nesnosna buka. Pogledam ispod, konstrukcija mlitava, nije dobro zategnuto. U srijedu ih vratila, dali mi nova. Isti model. Jucer ixasli u test ride, skripe kotaci. Kao da nije podmazano. Al skripe da se svi okrecu s onom facom: daj suti dijetr mi konacno spava, a ti skripis. Zvala, kazu donesi. Danas ih odnijela i vratili

Mi gledamo chicco goody sad su na akciji u bubamare. Sklapaju se u kocku mogu stat iza sjedala sto nam je bitno jer smo kuca putujuca💪 gledali smo jos jane rocket i easywalker ali ova mogu do 22 kg ova druga sva do 15 kg. Danas cemk ih ic isprobat. Malac je bez fibre ali ajme grints valjda ga fibra izmorila😳zubiji jos nema.. Pa zasto ga muce tako 🙈😥 na kapku mu je nesto crveno opet a bilo vec i proslo… Jel povezano sa virozom ili jednostavno kao trpa sve u usta pa trlja onda oci 🤷‍♀️

Da. Ja nemam auto, ali idem avionom cesto i nemam velik stan. Moraju se sklopit u sto manje... Probat cu ta Mini. Ako itko zna da mora po onim starim dalmatinskim ulicicama, onda vjerujem da si ti to sve izvidila. Meni bi jos koristilo i da idu po makadamu. Ali necemo cjepidlacit 🤣Ipak cemo ih najvise koristit po gradu. Gledala sam i neka Mast. Isto se dosta dobro sklope, ali nista uz njih ne dodje. Sve moras kupit. I kabanicu cak. A 2000kn...

• Mino19
    31. Siječanj 2020. 21:35

Katiesu drzi se, nadam se da ti je do sad bar malo bolje.
    Cini moja ti to na kapku ima od rodenja, malo dode, malo se povuce. Rekla pedijatrica da to nije nista, neka ne brinem. I sad trenutno ima😊
    Ona vristi cijeli dan, jutros plakala ja skupa s njom. Probila gornja jedinica, nadam se da je "samo" to, da ju ne muci jos nesto.
    Zelim vam svima laku i sto mirniju noc

MiniCooper26
    31. Siječanj 2020. 21:40

krino

MiniCooper26

krino

Katiesu, drzi se! Sve bumo najebale od iscrpljenosti i viroza 🤦🏻‍♀️
    Kupila kolica u ponedjeljak, dosla kuci, izvadila iz kutije. Utorak test ride i cijelo vrijeme neki metal klopoce. Nesnosna buka. Pogledam ispod, konstrukcija mlitava, nije dobro zategnuto. U srijedu ih vratila, dali mi nova. Isti model. Jucer ixasli u test ride, skripe kotaci. Kao da nije podmazano. Al skripe da se svi okrecu s onom facom: daj suti dijetr mi konacno spava, a ti skripis. Zvala, kazu donesi. Danas ih odnijela i vratili

Mi gledamo chicco goody sad su na akciji u bubamare. Sklapaju se u kocku mogu stat iza sjedala sto nam je bitno jer smo kuca putujuca💪 gledali smo jos jane rocket i easywalker ali ova mogu do 22 kg ova druga sva do 15 kg. Danas cemk ih ic isprobat. Malac je bez fibre ali ajme grints valjda ga fibra izmorila😳zubiji jos nema.. Pa zasto ga muce tako 🙈😥 na kapku mu je nesto crveno opet a bilo vec i proslo… Jel povezano sa virozom ili jednostavno kao trpa sve u usta pa trlja onda oci 🤷‍♀️

Da. Ja nemam auto, ali idem avionom cesto i nemam velik stan. Moraju se sklopit u sto manje… Probat cu ta Mini. Ako itko zna da mora po onim starim dalmatinskim ulicicama, onda vjerujem da si ti to sve izvidila. Meni bi jos korist

Nas su ova izasla 1600 na akciji. Evo bas ih uzeli popodne. Dobije se uz njih i navlaka za  kisu. Ok su stvarno nadam se da ce nas dobro posluzit 🙏🤗
    https://www.bubamara.in/djecja-oprema/kolica/sportska-kolica/chicco-kolica-goody-cool-grey/79861198058664127702
    I od svih sto smo probali za malca nam se cine najkomotnija.. Kad smo ga stavili u ona easywalker cinilo na se koda su mu vec mala.. A 2000 kuna 🙈 

CiniMINIS
    01. Veljača 2020. 02:20

Mino19

Cini sto ti je prijateljica napravila po tom pitanju prduckanja i plakanja od kasica?
    Evo mi odradili drugo hranjenje, sad bi trebao bit mir do jutra sto se hrane tice.
    Mene pokosilo, osjecam se uzasno, temperatura je tu, nista nisam spavala do sad. A posto ovo tipkam, cini mi se da me ni sad ne ceka nista bolje🙈
    Jedva cekam sutra da gs preuzme, a ja odmorim

Nista tu ne mozes na zalost osim cekati da se crijeva priviknu i eventualno dati probiotik.
    Krino, drzim ti fige da se danas barem donekle naspavas i odmoris ❤️. Katiesu i svima ostalima brzo ozdravljenje 😊. Svaka cast kako ista uspijevas. Ja bi vjerojatno ostala u krevetu, izvadila sisu, malu ostavila pokraj sebe i tako spavala. 
    Ivonne, mislim da virus ne moze tako dugo prezivjeti i da ljudi bezveze panicare, al lako dezinficiras paket kad stigne. 
    Mini, mojoj curi malo malo negdje nesto izbije, kao da se jos uvijek cisti. Izgleda kao mali pristic ili lagano crvenilo odnosno tockica.
    Kolica nemamo neka ultra mala, pa ne mogu nista savjetovati, al moja sestra je jednom skomentirala da su joj najbolja bila obicna vulgaris kisobran kolica, em jeftino, em malo prostora zauzima. 

• Marina111
    01. Veljača 2020. 09:59

Cure kupovne kasice . Dal prije nego dajem bebi trebam ugrijati ili samo Otvorim i dam joj ? Stoji mi na sobnoj temperaturi u spajzi . I dal ako sve ne pojede moguć staviti u hladnjak ? Ako da dal onda drugi dan kad joj dajem uhrijem malo u toploj vodi ?

MiniCooper26
    01. Veljača 2020. 10:27

Joj kad ce ti zubi vise.. Po noci se jadan probudi vrišti tako da ga moram utjesit, stavim ga kraj sebe na jastuk i zagrli me, miš moj mali 🥰 i tako zaspe,ne triba ga ni uspavljivat ni ništa 🙈sad je poceo se budit u 6 za jest.. Prije je to bilo oko 7 ili 8 cili se izremetio kako je bio  bolestan. Ali sad pojede u 6 pa spava do 9 9i 15 pa opet dobro onda dorucak pa opet oko 10ipo 11 spavanje nekih po ure 40 min. Navikla sam vise na taj njegov amo rec ritam. Koliko soava spava sta cu.. Jucer je bio toliko grintav, juzina 😳 i cim smo izasli iz kuce drugo  dite.. Valjda je o njemu falila promjena.. Stvarno je navikao bit vanka svakj dan akk nije kisa 

MiniCooper26
    01. Veljača 2020. 10:45

Zaboravih pitat... Ima li neka od vas da se uzasno znoji od poroda jos.. Znacj nikad u zivotu nisam ovako smrdila, bljak 🥴 probala sam i prirodnim dezićima.. Cini mi ae jos gore... Jesu li to jos hormoni ili sta vec? 🤷‍♀️

krino
    01. Veljača 2020. 11:41

MiniCooper26

Zaboravih pitat… Ima li neka od vas da se uzasno znoji od poroda jos.. Znacj nikad u zivotu nisam ovako smrdila, bljak 🥴 probala sam i prirodnim dezićima.. Cini mi ae jos gore… Jesu li to jos hormoni ili sta vec? 🤷‍♀️

Ja sam ta. Ja bosa i u kratkim rukavima vjesam ves na balkonu. Hocu izgorit. Spavam u gacama samo. Nekad sam bila zimogrozna... Moja prija kaze da ju je to drzalo par godina poslije poroda 🤦🏻‍♀️
    Promijeni dezic. Nista prirodno tu ne pomaze. Ja koristim Bionsen. Nema parabena, aluminisjkih soli, alkohola...a dobro drzi.

krino
    01. Veljača 2020. 12:18

Katiesu, jesi ziva?

CiniMINIS
    02. Veljača 2020. 15:40

krino

MiniCooper26

Zaboravih pitat… Ima li neka od vas da se uzasno znoji od poroda jos.. Znacj nikad u zivotu nisam ovako smrdila, bljak 🥴 probala sam i prirodnim dezićima.. Cini mi ae jos gore… Jesu li to jos hormoni ili sta vec? 🤷‍♀️

Ja sam ta. Ja bosa i u kratkim rukavima vjesam ves na balkonu. Hocu izgorit. Spavam u gacama samo. Nekad sam bila zimogrozna… Moja prija kaze da ju je to drzalo par godina poslije poroda 🤦🏻‍♀️
    Promijeni dezic. Nista prirodno tu ne pomaze. Ja koristim Bionsen. Nema parabena, aluminisjkih soli, alkohola…a dobro drzi.

Ja totalno imam valunge 😂 malo mi je vruce na 20 stupnjeva, pa mi je hladno na 24 i tako.. Po noci se obavezno preznojim tolko da mi je kosa mokra u zatiljku, a medu sisama se doslovno znoj cijedi 🙈🙈 katastrofa..
    Vidim da svi uzivate u vikendu ☺️ nema vas na forumu. Uzivajte i javite kako ste i kako su malci ❤️
    Kod nas sve po starom 😁 nek samo tako ostane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.