Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    02. Veljača 2020. 15:50

hej cure, živa nego sto. jednodnevna viroza. jučer gs bio usran cijeli dan. a danas evo šetamo po samoboru, eva i tata se penju na onaj brežuljak idu tražiti princezu u zamku, a ja i matija laganink secemo i čekamo. a kako vi provodite ovaj topli dan? meni poslije prve trudnoće bili ti valunzi, s tim da meni definitivno podivljali hormoni, kadnije su mi i odstranili desni režanj štitnjače. 

nena1986
    02. Veljača 2020. 20:20

Preznojavanje, dašta! Sve to! Dezić nikako nać 😥, probam s tim što Krino preporuča 😉. Nama sve proslo al se saga nastavlja. Ona odbija cicati. Pocica minut, dva i tako stalno. Nece na lezecki, na sjedecki, u miru, u nemiru, nikako. Masiram se, stavljam kupus, obloge, lagano izdajam... Al se cica svejedno crveni. Temperature još nemam. Strah me noći, mislim da ću je buditi da cica 🙈

katiesu
    02. Veljača 2020. 20:46

joj neno drz se, već sam zaboravila na te muke po sisi i nadam se da ih necu ni inati vise. mi imamo treći zub, tako je smjesan 

krino
    02. Veljača 2020. 22:20

Mi nemamo ni jedan zub. Danas mu dam zlicu kasoce, dere se kao da mu kozu skidas. Samo boca ide. Idem se strovalit u krpe, valjda cu se malo naspavat. Ubio me ovaj vikend. Em vrijeme, em.on razdrazljiv, em sg na najjace... Uspjela sam samo kosu oprat jucer i danas skuhat rucak i ispec pitu. A kao doma smo svi..
    Neno, drzi se. Kad se sjetim da sam uared noci, umjesto da spavam, masirala cice i plakala pod tusem... A on je tada jos i cicao 🤦🏻‍♀️ koma. Nadam se da ce mala procicat opet. Svima sto mirniju noc zelim.

pelinka
    03. Veljača 2020. 03:06

Sjedim tako na balkonu i citam o metodama uspavljivanja.. Sve to krasno zvuci, al ne znam kolko imam zivaca i odlucnosti zapocet s nekom od njih..
    Nikako da ga skuzim.. Ima veceri kad se ne da uopce spustit u krevetic, place ko kisa. Pa onda nekad ga spustim bez problema dok je budan, izrita se, malo si popricamo i zaspi sam. Pa ga spustim dok spava, nastavi spavat i probudi se za 15 minuta. Nocas je uspio sastavit san od 23 do 1 i od onda se borimo. Pa zaspi na minut, dva, probudi se, kmeci. Malo ga nunam, malo na sisu, ne moze gledat, ne da se. Sad zadnje je poceo mljet i glupirat se i ostavila sam ga sa gs (probudila ga deracina) i osla na balkon. Ja ne kuuuzim. Jel to ta regresija il sta je, evo ne znam majkemi.

• Marina111
    03. Veljača 2020. 03:22

Pelinka dal ti je cijepljeni?

krino
    03. Veljača 2020. 07:33

pelinka

Sjedim tako na balkonu i citam o metodama uspavljivanja.. Sve to krasno zvuci, al ne znam kolko imam zivaca i odlucnosti zapocet s nekom od njih..
    Nikako da ga skuzim.. Ima veceri kad se ne da uopce spustit u krevetic, place ko kisa. Pa onda nekad ga spustim bez problema dok je budan, izrita se, malo si popricamo i zaspi sam. Pa ga spustim dok spava, nastavi spavat i probudi se za 15 minuta. Nocas je uspio sastavit san od 23 do 1 i od onda se borimo. Pa zaspi na minut, dva, probudi se, kmeci. Malo ga nunam, malo na sisu, ne moze gledat, ne da se. Sad zadnje je poceo mljet i glupirat se i ostavila sam ga sa gs (probudila ga deracina) i osla na balkon. Ja ne kuuuzim. Jel to ta regresija il sta je, evo ne znam majkemi.

Moze biti. Ja ti samo mogu reci da izdrzis. Moj je mjesec ipi imao tu fazu. Spava 40min, nunanje 20. I tako po 10h svaku noc. Dobro je za liniju, uzasno za zivce i sve ostalo. Onda je samo jednu noc prospavao. I tako je super spavao 3tj. Sad amo opet na budjenjima. Ali zbilja vjerujem da je zbog zuba. A mozda je i on takav, a ja se tjesim. Ali ide vrijeme, kaze Ivonne da samo do 7. godine treba izgurat. Znavi jos 6,5 godina kod mene 🤣🤣
    Mi budni svi od 6. Zvoni alarm, sg ne zna di je. Beba se probudila, ja se digla, a on "jos malo". Zivcani slom dobit. Cijeli vikend nisam uspjela malo nadoc.

pelinka
    03. Veljača 2020. 10:07

Marina111

Pelinka dal ti je cijepljeni?

Jes, primio sve sto je trebao do sada. Sad 17. idemo opet, pa ide jos jedna boca.

krino

Moze biti. Ja ti samo mogu reci da izdrzis. Moj je mjesec ipi imao tu fazu. Spava 40min, nunanje 20. I tako po 10h svaku noc. Dobro je za liniju, uzasno za zivce i sve ostalo. Onda je samo jednu noc prospavao. I tako je super spavao 3tj. Sad amo opet na budjenjima. Ali zbilja vjerujem da je zbog zuba. A mozda je i on takav, a ja se tjesim. Ali ide vrijeme, kaze Ivonne da samo do 7. godine treba izgurat. Znavi jos 6,5 godina kod mene 🤣🤣
    Mi budni svi od 6. Zvoni alarm, sg ne zna di je. Beba se probudila, ja se digla, a on "jos malo". Zivcani slom dobit. Cijeli vikend nisam uspjela malo nadoc.

CiniMINIS
    03. Veljača 2020. 11:09

😫 Napisem cijelu citabu i kliknem slucjano na uvjete koristenja..
    Pelinka, svaka ti cast sto jos imas mlijeka, mislim da bi ja bez spavanja davno ostala bez 🙈. Koje su to metode uspavljivanja? Kod nas isto jako ovisi o tome kakve je volje, nekad zaspi odma, nekad se nunamo do besvjesti. Po danu ju nekad spakiramo u krevet i ona (nakon sto minutu, dvije poprica sama sa sobom ili se malo pozali) zaspi sama, a nekad se odma krene derat i moramo ju uspavljivati. Danas sam bila uvjerena da ce me nakon 4 sata probuditi za jelo, na kraju smo 5 i pol odspavali u komadu i probudila sam se ko nova. 
    Katiesu, nadam se da nece doci do poremecaja rada stitnjace 🙄.
    Neno, ja bi na tvom mjestu izdajala. Meni bilo zao sto nisam kad je curka bila bolesna, kao prvo, stvorile mi se te kvrge koje nikako nisam mogla sama razbiti, a kao drugo, kad je mala opet krenula sisati je opet trebala navuci kolicinu koja joj je potrebna i bilo je bespotrebno par dana nervoze na sisi.
    Gdje nam je ivonne, ona se (ako me sjecanje dobro sluzi) isto pozalila na upalu (?).
    Kod nas zuba nema na vidiku. Cak i imam osjecaj da joj se slinjenje malo smanjilo.

• Ivonne
    03. Veljača 2020. 11:28

Da, dva dana je trajala upala. Ili sam spavala na trbuhu pa sam stisnula neki kanalić ili je to bilo zbog toga što ova moja jedan dan pojede 100ml drugi dan ni žlicu pa sisu navlači. Bolje sam.
    Isto zubi nigdje a cvili. Danas je prevrnula biljku na sebe i s čudom gledala u mene što se dogodilo. 
    Budi se 100 puta, ni SG me ne može zamijeniti samo je razjebe kad je krene nunat.
    Naručila sam se u subotu frizeru i boli me uvce kak će izdurat bez mene, snaći će se😁
    Popunila sam album životinjskog carstva, najveći uspjeh u prvoj polovici porodiljnog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.